310

до0333

преди 2 години

Смъртността е функция на лечението.Неподходящото лечение е една от основните причини за високата смъртност у нас.Това, че се прилагат по няколко антибиотика в комбинация за лечение на вирусна инфекция е показателно само по себе си.

309

Анонимен

преди 2 години

Е добре, че този път го пишете с ковид, а не ОТ ковид. :) Значи няма от какво да се притесняваме

308

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 332 Вече уточнихме кой е неграмотен - който не е усвоил членуването :) "Мачкането" е също тро.лски похват, както и да обявявате опонента за слаб или неграмотен. Нивото Ви, "както и да го въртиш" :), е много ниско. Даже не ми се спори с толкова скучен тр.ол - едно и също във всеки коментар. Между другото, не отрекохте да сте тр.ол :) Аз нямам опорки, защото не съм тр.ол. Няма кой да плаща за истината. А фармафията доста спечели от началото на пандемията

307

до 325

преди 2 години

Ако не можеш да обявиш числото на нормалната смъртност, всичките ти твърдения за това колко била надскочена са елементарна спекулация.Та колко казваш е норвалната смъртност и по какви критерии я отчиташ.40 000+ е определено невярно число.Добре е да поясниш откъде реши че са толкова, колко са тези от миналата година, колко са тези от тази.Предложи някакви числа поне да видим дали можеш да събираш и изваждаш правилно

306

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър Това се отнася до опорката за заразилите се. Антиваксърите сте достатъчно нечистоплътни, за да използвате заразени, разболели се и починали отделно, в зависимист къде искате да излъжете. За ПСР тестовете опорката се използва, когато се съобщават цифрите са позитивните случаи. А смъртността има железен измерител: на милион насвеление. Там положителните не играят роля. Изкъпи се, смърдиш. :)))

305

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър Има ги и на годишна база. За 2020 са 16 хиляди повече от предните години. ТАКА ви мачкаме опорките. :))))) Слаб си, както и да го въртиш. :)))) Не се правят "усреднявания", когато имаме фактори, които не са влияли за другите години, в които "усредняваш". Неграмотен си.

304

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 328 Ако са с 20 %, даже е по-голям грешният процент, смъртността ще падне, защото ще се отнесе към по-голям брой заразени. Това хрумна ли Ви, *** :) И да си пишете сам реплики е, като "едната приятелка" :)

303

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен326 Сравнения се правят на годишна база, ***, а не - от началото на пандемията. И се правят не само с предишната година, а с усреднена стойност на предишни поне 5 години. Смъртността за 2020 г. е по-висока от предишната с 16 хил., но с 2000 г., например е с 9 хил.. Имаме 3 хил. в повече починали от рак, например, 6 000 повече починали от сърдечно-съдови. Затова Ви казвам, че иска сериозен анализ, а не - жонглиране с числа.

302

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър Анализът е направен. Смъртността от Ковид е ОТГОРЕ на обичайната висока смъртност. :)))) Ето ТАКА ви мачкаме тезите и също след един час (ако не и по-скоро) ще запееш пак същата песен. :))))) Последвай собствените си съвети: имаш ОТЧАЙВАЩА нужда. :)))))

301

Анонимен

преди 2 години

До До антиваксър Ти не ги разбираш тях: само когато е необходимо да се доказват антиваксърски тези има "скриване" с цел да не се покаже истината. Пример 20% от ПСР тестовете били фалшиви: внушението е, че изкуствено се вдига бройката на позитивните. Досега обаче още не съм видял анти-ваксър, който да допусне, че 20% фалшиви тестове означава, че ЗАБОЛЕЛИТЕ всъщност са 20% ПОВЕЧЕ от обявените (защото нали, тия 20% може да са и в двете "посоки") И така с моралните нечистоплътници :))))

300

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 324 Колко отдавна :) Всеки може да напише така. А за "приятелката" не спирате да пишете :) Не Ви омръзва да го "рестартирате всеки ден и всеки час", нали :) Тр.ол ще ме оценява :) Първо си намерете истинска работа и свършете нещо полезно за обществото, пък тогава ми говорете за морал. Даже да членувате не сте се научили, а ще преценявате "умственото състояние" на другите :):):) Може и да ги има и двете, но искат доказване и посочване на причините, анализ, ако сте чували :):):)

299

До антиваксър

преди 2 години

Как ще обясниш факта, че през 2020 година според данните на НСИ смъртността от други болести като остър инфаркт на миокарда, рак и т.н. е значително по-висока в сравнение с предходните примерно пет години? Нали според трoлското ти мнение, тях ги нямало и ги пишели като починали от Ковид-19. Как така са повече през 2020 година? Излиза, че голяма част от починалите от Ковид-19 са ги писали като починали от други болести.

298

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър Ами, ние това правим: ето ти един факт: в България от началото на пандемията са умрели 40 хиляди повече от нормалната за България смъртност. Защо да е "заплаха" това за зъбките? То е свързано с прогноза за действието на вируса, а според теб вируса съвсем не е толкова опасен, тъй че няма от какво да се "страхуваш" нали така? :)))

297

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър "Но да се обори една теза ви идва не по силите." Тезите ви отдавна са оборени. Това, че всеки ден и всеки час рестартирате, все едно никога нищо не е обсъждано, е причината да се правят констатации за морала и умственото ви състояние :)) А въпроса ти показва, че нямаш и елементарни качества да правиш сравнения: България може да има по-висока смъртност от средната по принцип, и да има по-висока смъртност от средната заради липса на ваксинация срещу Ковид.

296

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 319 Работете с факти, тогава! Защо ни разказвате за "една приятелка"? Вирусът вече ме "хвана", това за "зъбките" зле прикрита заплаха ли е? Конспирации нямаме, има случки, които се разиграват пред очите на всички. Едни избираме да ги анализираме и да правим изводи, други избирате да им служите срещу заплащане, трети избират да не мислят. Всеки плаща за избора си.

295

Анонимен

преди 2 години

На всички им е ясно, че това не са ваксини, а отрови. Вече има достатъчно официална документация потвърждаващо това. Срам за всички, които продължават с този фашизъм!

294

Мтм

преди 2 години

Залагам на 5.1млн налични в България българи.Като стане по човек на хектар , няма да има ковид. Казвам по човек.

293

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 314 Най-лесно е да се обижда. Тро.ловете най-вече това можете. Но да се обори една теза ви идва не по силите. Защо никой не даде обяснение за високата смъртност в България преди ваксините, щом е толкова лесно? В световен мащаб около 2 %, а при нас - 4,5 %. Хайде, покажете как ги владеете сравненията, когато не са във Ваша полза!

292

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър Всичките глупости които си наредил тук са отдавна адресирани, включително смехотворните опитии да определяте кои истории са "истински". Нормалните хора не работят с "истории" а с факти, но да не ти дреме, анти-ваксърите си имате всякакви конспирации за всичко. Важното е, накрая вируса да те хване :)))) По-нататък реалния живот ще ти избие зъбките без допълнителни спорове. :))))

291

Анонимен

преди 2 години

До Копипасте Имунитета на "срещналите го" преди повече от 6 месеца е отишъл на кино, да не говорим на тези, които не са успели да изградят никакъв такъв. Дори и при ВСИЧКИ сметки сме много далеч от необходимите бройки, затова при тази вълна едни нови 5-6 хиляди ще изчезнат. А може и да са повече, в зависимост комунистите колко голяма криза се опитват да докарат. Светивм вече в червено, а Кацаров обяснява как пандемията била "под контрол".