14

Анонимен

преди 2 години

абе в Германия седнаха социалисти и ХДС и направиха правителство да не изпада държавата в криза тез нашите абдали в условия на пандемия и муджахедини от афганистан ми се плюннчат кой по велик с пи голямо Его. Тези са вредители, предатели и каквото още се сетите.

13

ББ

преди 2 години

бг политическата класа са...откровенни предатели...хората уплашени,институции не работещи,болници...Ад,образование...нула...те си играят на..."гоУемата работа"...време е да излезем пред Парламента и да ги погребем с "камъне и дърве"...да ги уволним...да ги принудим да променят Конситуцията и да...явно само Президентска...и персонална отговорност...иначе ще ограбват и правнуците ни...техните...е.ич.рЕ!!!

12

ББ

преди 2 години

абе... да българия...ама май не,вижадаме...ръката... костов,времето е ваше...народа ни умира,вие гоните проценти...в подобен момент...да откажеш...да работиш за Народа ни...е предателство...не се заблуждавайте от статистиката...партийте ви са...олигархични организации...ограбващи Народа ни...виждаме го,направихме опит да ви ...върнем...КТБ няма да се повтори другарю костов...с камъне и дърве...и ще ви погубим този път...и няма ..."съюзници"...ще ви изтепем нечовешки...както ни грабите и убивате

11

и те така

преди 2 години

е то никой не е учуден . някой се е надявал на нещо друго ли ? нормално е да дадеш мандат на работодателя си :)

10

сминдух енд чесън

преди 2 години

И да го беше дал на ДБ,Христо Иванов пак ще е недоволен,няма как да се намърда в кабинет

9

Хахаха

преди 2 години

Стиковайте се бе хора, Ристьо днес заяви, че бил изненадан

8

Dinosaurus

преди 2 години

Два месеца абсурд - служебно правителство и действащ парламент! Предишния поне се гътна за 9 дни. И кво-пак избори, ама трябват още едни стотина милиона, а заедно с президентските - двеста. Ковид се вихри, афганистанци идват, зимата също. Обаче паважните протестъри са на топличко в НС, правителството, пред фейса от диванчето в хола, в новата БСП - пука им за електората, я па тия!

7

Ало

преди 2 години

Ами БСП са 3 та политическа сила. Те са си на реда.

6

На когото

преди 2 години

И да беше връчил мандата Радев, той щеше да бъде оплют в момента в който си покаже шнорхела.

5

Деса

преди 2 години

Румен, Радев, опомни се. Дай на ицето мандата. Той е сериозен. Белким излъже някой да го подкрепи или поне ще има да се оправдава до следващите избори колко са гадни другите, а той почтенния какви усилия е вложил, ама те маскарите не го подкрепили. Ало, това да не е цирка на росенец? Елате да си приберете циркаджийте. Вече ги гледаме 14 месеца. Изтъркаха се. Сменете ги моля.

4

Да

преди 2 години

Ами ГЕРБ официално обявиха, че ще го върнат. Искат власта само хора които никой ги не иска. ГЕРБ правят нискажи, но и още 2-3 избора няма кой да направи коалиция с близки до 45-50%.

3

Анонимен

преди 2 години

ДБ дясната формация. ахахахаха, в йоалициянсъс зелените, коитп са комунисти и с парите на лявата партия на САЩ. Дясна формация, ахаха либералболшевишка да, маркситка да, но дясна определено не!

2

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха хахахахахахахаха ха-ха-ха е тия вече забавляват честно ,изненадани ха-ха ,преди да е свършило лятото ицето да надува лодката и да превземе Буджака тогава няма да има изненади!!!!!

1

РУМЕН РАДЕВ

преди 2 години

ВИДЕНОВАТА ЗИМА ЩЕ ВИ СЕ СТОРИ ПРОЛЕТ ПРЕД ОНОВА КОЕТО АЗ ВИ ГОТВЯ, БЪЛГАРСКИ ШИЛЕТА