130

xaxsasб

преди 2 години

До 17 - образовай се относно двойното гражданство в САЩ и го направи заедно с всички, които са ти сложили палец нагоре. Точно заради такова непознаване на международните закони хората в България си мислят, че са нещо особено. Всичко, което си мислите, че ще измислите е измислено преди 100 години в Западните демокрации.

129

Анонимен

преди 2 години

Имам една позната, китайка е, свястна е, не знае грам български, няма нищо общо с българи и България, но има българско гражданство! Как? Ми явно по втория начин, с много платени "зелени чушки"! Ще я предложа на ИТН да я направят депутат и министър-председател!

128

Анонимен

преди 2 години

Видяхне няколко на натрупали опит в други държави,досега само байганьовци по далаверите на държавни постове.Много жалко.И изселници в Турция има с натрупан опит също образовани.Вижте какво никой не ги е карал насила да взимат чуждо гражданство,те са го взели единствено за привилегии да останат там.Като са квалифицирани да си стоят там.Не става дума за експерти,а за държавна политика и начин за справяне с оглед реалностите и завареното.Абе вие какви лидери сте като нямате поглед за нещата тук,а ч

127

ББ

преди 2 години

итн...срам ме е от вас...срам...български-тълковен

126

ББ

преди 2 години

и сайта моля...прекратете цензурата...***...***...предател...враг на Народа ми...не са обиди...не са квалификации,не насаждат омраза,ксенофобия,не са призив към насилие и несправедливости...социални категории са...ама моля Ви!

125

ББ

преди 2 години

превърнаха Родината ни в хранилка бе...тук крадете...ама сте чужди...демек...висша...ама без труда и ограбеното от нас и предците ни сте...***...неприети...презряни!!!...Избори!...никога повече ДПС...и обслужващите ги...гроб...и прИетеле!!!както и партии на олигарси като...да...на костов и...перящият чаршафи...доктор менгеле...м.йн.та Ви!!!

124

ББ

преди 2 години

ако милеят...да се откажат както направи Петков...и добре дошли...или ще намаате руски агенти...и сега няма спасение от тях...Избори...за да ви върнем...откъдето...

123

къш бе

преди 2 години

чалгарите се взеха много на сериозно :)

122

Анонимен

преди 2 години

В други държави хората с двойно гражданство нямат право да гласуват, пък тез депутати искат да ги правят. Вярно, че си изгърмяха патроните, ама вече почват да стават и опасни.

121

Анонимен

преди 2 години

Ахахаххааххаааа. Вече започнаха и опитите за ЛЕГАЛИЗИРАНЕ на руските шпиони в участието във властта. ИТН - руски таран в българското държавно управление.

120

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се забрани двойното гражданство и да се прекрати практиката хора които не живеят и не плащат данъци тук да гласуват и определят кой да управлява ,те нямат моралното право за това !

119

НЕ МОЖЕ

преди 2 години

КОЙ ВИ ПИТА КАКВО ИСКАТЕ БЕ?

118

Анонимен

преди 2 години

Няма да се учудя, ако в документа на Киро пише дата 21.04.2021. Но ако е така, всички ще знаем, че някой много влиятелен е задействал връзките си в канадската администрация и тогава вече работата ще стане дебела, защото въпросът за кого работи Кирил Петков и коя е неговата "родина" ще звучи като камбанен звън.

117

Анонимен

преди 2 години

Историята се повтаря. Пак ще докарме накой Вакскобуротски да ни разори до дупка.

116

Анонимен

преди 2 години

А защо само с двойно гражданство питам? Защо не може и без гражданство? Даже предлагам да се запише в конституцията, че депутати, министри и президент могат да заемат и официални длъжности в други държави. Така може да издигнем Байдън, Путин или дори Ердоган за президент.

115

канадския боклук

преди 2 години

на прокурор,съд и пандиз за измама

114

Анонимен

преди 2 години

Така излиза ИТН за който всички смятаха че ще защитава нац интереси излезе че защитаеат техните си интереси не тези на България явно психологът им е добър като този на Симеон но той се върнс у нас да си узакони имотите ИТН за какво се появиха явно не за интересите не за тези на страната Срамувам се от тях

113

Анонимен

преди 2 години

Напълно прозрачно е при политическите играчи кой в каква посока насочва усилията си. ГЕРБ е за европейско развитие, ДБ вече ясно играят за САЩ, за ДПС и за БСП има микс, но водещата линия е ясна - Турция и Русия. Отделно може да има временни коалиции, за да се прецака третата или четвъртата страна.

112

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо-както казва един имаш вакум между ушите бе фигурански ***

111

Бонго Бонго

преди 2 години

Сега тази новина свързвам с другата новина за това,че иранците планирали атентати и в България и даже незнам как да го опиша.Долни мазни славешки с.о.п.о.л.и.