25

Венци Ценз

преди 2 години

ДБ чака решение от Всевипния ли???

24

Асен

преди 2 години

ДБ чакат разрешение от Прокопиев, ако има далавера за него, ще се включат в играта и те.

23

Бонго Бонго

преди 2 години

До всички вярващи,които гласуват за Христо Иванов,заради Мартин Димитров.Сега сядат на масата с БСП с тия,които Харалан Попов описа е книгата си,които са го изтезавали заради вярата си.После не казвайте, че не разбирате от политика, но гласувате за тия лицемери.Бъдете трезви!

22

Анонимен

преди 2 години

искам да го видя това как дб и комунистите се целуват с език. промяната дойде хората искат промяна. нямам думи

21

Анонимен

преди 2 години

Все по-бързо ДБ отива в киреча! Жалко, в ДБ не можаха да разберат, че Иванов загуби играта още когато хвърли куклите, като министър на Борисов! Вижданията му за управление на държава са ограничени само до някаква съдебна реформа, която така и не успя да избистри.

20

Анонимен

преди 2 години

На снимката Хаджията защо не е с маска?

19

Анонимен

преди 2 години

ДБ ще си направи харакири ако се коалира с БСП

18

Анонимен

преди 2 години

Бойкикев какво се срамува от комунистическия си произход, да седне с Корнела, все пак и тя е с ментор завряния зет. Ще се разберат

17

до 20

преди 2 години

Сега подкрепят всички само да се закрепят в НС. Че при нови избори може да изпаднат съвсем.

16

Ръп он

преди 2 години

Вече всички видяхме, че мутрите вече са вън. Вече са навсякъде. Това ли бе целта на юмрука миналото лято. Е, постигнаха я, ама няма как да я задържат. Народа може и да е ***, ама като му удариш джоба, подиграваш се с него, показваш му нови и не съвсем, ама некадърни лица, то какво да очакваш? 12 г имаше предвидимост, а сега? Не я искам вече тая подмяна. Няма пак да гласувам за тях. Напълно ме разочароваха. И да си прибират канадецо.

15

ИБНИГИ са менте

преди 2 години

Аз гласувах за мутри вън, тея самозванци какви са?

14

българин

преди 2 години

Господа коментиращи и гласуващи за гробаджииските престъпници-няма дапсе върне гроб на власт,нито оня лалугер -сватбаря,от банкя.И ще има правителство,за да се гласуват промени в законите,за да се потърси наказателна отговорност ат банкянския главоч,за да се махне лековатия главен прокурор.Справедливостта е с новите,а не с престъпниците.

13

Анонимен

преди 2 години

и стават тримата ***

12

изпразни се вън

преди 2 години

смешни несъстоятелни човечета, до един грантаджии

11

извод

преди 2 години

Бедността не е порок, беше казал някой. Със или без правителство на третия мандат, положението няма да се промени. Бедните ще си останат бедни, а останалите не ги мисли! Поне можем да се нагледаме на безплатно "представление" от "образовани" хора.

10

Анонимен

преди 2 години

Пак да попитам Маямата - 5% + Ристе - 13% + Нинова 15% = 33%. Как я мислят и откъде толкова радост у Нинова?

9

Анонимен

преди 2 години

Ох, такава комедия. БСП правителство с ИТН искат, пък те от ДБ още се дърпат. Къде сме тръгнали?

8

О божке

преди 2 години

Дб казаха, че няма да подкрепят БСП, но сега щяли да чакат кандидат-премиера. Жал ми е за гласуващите за тях. В голямата си част са умни и образовани хора. Само от юли първо чакаха клоуните от шоуто, след като онези се гавреха една година с тях, тези чакаха диалог?! Сега ще чакат и червените кхмери. Колко жалко и тъжно е всичко това. За няколко поста да клякаш на който ти попадне. Включително шоумени и комуноиди.

7

Мутри вън,

преди 2 години

Мутри вътре и градските тарикатчета от десния фланг на ЛГБТ общността нарекла се ДъБъ.....сядат с подмитиДУПЕТА за аудиенция...Вазелина е от БСП.

6

Анонимен

преди 2 години

Клекни! Мутрите идват!