135

Анонимен

преди 2 години

трябва да си джо байден за да не разбереш че итн се прецакаха за следващите избори.

134

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че Слави никога не е искал да бъде първи, да поема отговорност. Той се надяваше просто да влезе в парламента и да се заяжда с властта (нещото, което винаги е правил). Това, че внезапно стана първи, го стресна - да не кажа ужаси. А хорицата, които повярваха в появата на поредния месия, както винаги останаха излъгани в надеждите си.

133

Анонимен

преди 2 години

Това че Славуня ги знае какво представляват и ги отсвири всичките е най-доброто. С комунист едва ли ще стане ортак. Виденовците и лукановците, орешарковците и станишковците още се помнят, както и златното им управление.

132

Анонимен

преди 2 години

БСП били с ръст. Смях. ИТН още през март заявиха, че с комунисти, депесари и гербави няма да управлява. Четете. Останалите заради мазното кокалче всичко ще дадат, но няма как да се получи. Комунизмът няма почва на тази територия.

131

мдааааа

преди 2 години

захлеби учиндолския суверен. стана ли ви ясно?

130

Анонимен

преди 2 години

До СПАД При въвеждане на избирателен ценз ГЕРБ и ДПС отиват в историята. Виж гласовете в махалите за кои са и в кои секции(пак в махалите) с машините и акциите на Рашков изчезнаха по 90+% от гласовете на ГЕРБ и ДПС. Затова и София примерно е с много силни ДБ и ИБГНИ(образовано население) спрямо някое забутано село с хора с основно образование. Даже и разните тип Атака, които явно харесваш, щом говориш за нов световен ред бля-бля, ще изчезнат, защото и техният електорат е основно купен в махали

129

СПАД

преди 2 години

От доверието на чалгарите и метежниците на Радев Европейска България ще се спаси единствено чрез въвеждане на избирателен ценз или чрез забрана на противоконституционните етнически и путинистки партии. Така законно, неграмотните избиратели и националните предатели ще бъдат лишени от правото на глас. Това може да стане веднага при въвеждането на Новия световен ред, когато феодалните *** ще бъдат в нелегалност.

128

Анонимен

преди 2 години

Един бял кон цвили оседлан. Откъм конната база срещу минералната вода.

127

USA

преди 2 години

ДЕДО БАИДО БИЛ ЗЛЕ !

126

Гласувах за ИТН

преди 2 години

Няма да повторя тази грешка за трети път.

125

Анонимен

преди 2 години

Ей лош президент, заради него цяла Европа се зарина с ***! Ето на, Швеция няма къде да си изхвърля радиоактивния ***! Боко падна и се забрани вноса на ***! Връщайте Боко да ни трови, че скоро Европа няма да има свободно място от ***! За бога гербери, гласувайте за боко, че да спаси Европа от *** и като ги гори тук и ни трови с тях! Цяла Европа ще ви благодари като с кеф си праща отпадъците тук за да ви трови дробовете с любовта си!

124

Елементарно

преди 2 години

Гласувах за ИТН не защото съм им фен, а защото социологията им даваше шансове да покажат на Герб, че не са незаменими! Сега пак ще гледам проучвания. Ако ще и ИДИЛ да се кандидатират, ще гласувам за тях! Само да не е Герб! Тия ме мачкаха десетилетие! Никога повече на власт!

123

ИТН

преди 2 години

7/8 е точно 87,5% на следващите избори.За съжаление само 1/8 от нашите избиратели могат да го сметнат.

122

Божката

преди 2 години

Еее колко пари и накрая нищо.Съмняваха ме от началото.Ще измисля нещо другата година да се прибера. Мая, Слави, Корни нищо не стана. А тоя Бойко как ме дразни. И Гешев не махат. Дразнят ме вече.

121

сминдух енд чесън

преди 2 години

Много фенове се надяват на "Батальона се строява"пак да стане хит,ама надали,край ,свърши се .

120

Един

преди 2 години

До АТака е, а ГЕРБ са ОПГ, с много пари в офшорки,а за народа дългове.

119

до 136 сминдух и

преди 2 години

Казвате: "От писанията тук видях ,че противниците на Трифонов познават отлично дискографията му." Сун Дзъ в Изкуството на войната казва: "Ако познаваш врага и познаваш себе си, не трябва да се страхуваш дори от хиляди битки. Ако познаваш себе си и не познаваш врага, за всяка победа ще получиш страхотно поражение. Но ако не познаваш себе си и не познаваш врага, то тогава ти си *** и ще търпиш поражение във всяка една битка."

118

мутро-чалгар

преди 2 години

АБЕ КЪДЕ Е БАТКО БЕ...

117

нов закон

преди 2 години

всички които са гласували за мутро-чалгаря трябва да им бъде отнето българското гражданство

116

сминдух енд чесън

преди 2 години

От писанията тук видях ,че противниците на Трифонов познават отлично дискографията му.