33

Анонимен

преди 2 години

Тоест криза менте,щом я сравняваме с Ковид.

32

Анонимен

преди 2 години

Абе пускайте ги тука афганистанците. Ще постоят час два и ще избягат.

31

аз

преди 2 години

Да им се осигури един зелен коридор до Германия и Франция и това е. Така или инъче те тук не искат да стоят. Пък и там ще са сред свои.

30

Анонимен

преди 2 години

смеете му се на тоя запартък ама нашата територия са я нарочили за заселване с тарамбуки. хем пустеят селата, хем пустее земята, хем на нашите чорбаджии им требват бачкатори за една шепа леща, хем евроатлантиците щастиливи колко сме отворено общество, хем сулатня ердоганя хепи че уахабизма ще застъпи на балканите, хем ефрюгите щастливи че са унищожили истинския божи народ и нема как истинската история да излезе на яве а и да излезе кел файда. на следващите избори @ВЪЗРАЖДАНЕ@

29

Анонимен

преди 2 години

Защо ми триете коментара ? :))) Нема да ви отговоря, имам мярка.....хахахаха :)))

28

Анонимен

преди 2 години

Абе, от къв зор "Афганистан е криза за Бг"????? Да му мислят онези които саздадоха кризите в Афганистан, Ирак, Сирия, Либия, Йемен и се опитаха да подпалят целия Бл. Изток, добре, че номера им не мина в Египет, Алжир и Мароко иначе с Европа щеше да е свършено!

27

Анонимен

преди 2 години

Тоя нещо май е изкуфел!?Абсолютни тъпотии дрънка!

26

Анонимен

преди 2 години

Боже, Боже, какви са ни афганите и талибаните, че да ни пука за тех......хахахаха :))))

25

Анонимен

преди 2 години

Няма разлика между муджахидини и талибани. Талибаните са онези, отгледани от уахабизма на Саудитска Арабия, която инвестира в тях. Муджахидините уж са били партизани срещу СССР, ама се радикализират и са си баш талибани.

24

USA

преди 2 години

МАНЕТЕ ТВА ГУВЕДО !

23

USA

преди 2 години

ТОА БАФТИ КРАВАРКО !

22

Натовеца

преди 2 години

Сега е момента всеки български транс-атлантик клял се в вярна дружба с нато и ФАЩ да се прояви като верен и предвидим партьор и да приеме по няколко афганистанеца у тях се ,не се блъскайте ,не се блъскайте ще има за всички в излишък :)нато да е "живо и здраво " АХАХАХАХАХАХАХ

21

гелдал

преди 2 години

До който иска да видигледал съм го антонио сюлейман как ги шиба супер е!!

20

който иска да види

преди 2 години

който иска да види красиви арабски жени да търси в нета Antonio Sulieman!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Афганистан не може да е наш проблем ние нямаме капацитет нито да им влияем, нито да им приемаме примитивите, ние за нас нямаме.

18

Анонимен

преди 2 години

Ама то аз чух, че ваксините се състоят от белина

17

Анонимен

преди 2 години

до 21: Вземи и се просвети малко,преди да си мислиш,че казваш нещо.Нямам нищо против Украйна(от "окраина",на руски поктайнина),но държава "Украйна" е възникнала след ОКТОМВРИЙСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ И гРАЖДАНСКАТА ВОЙНА 1917-1924 година,докато преди това не е имало такава държава!А ако се има предвид Киевска Рус,заемаща част от територията на съвремнна Украйна,ТЯ НИКОГА В СЪЩЕСТВУВАНЕТО СИ КАТО НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА,не е владеела Крим!Крим и други територии са били "подарени" от Ленин,от Сталин и от Хрусчо

16

Айде бе

преди 2 години

Ко мунягите да бръснат Ду парите и да се пишат на уроци по жендърство. Тогава само с вазелина безстрашно ще поемат талибанските орди.

15

Muslimun

преди 2 години

Как защо са младо мъже? По шериат един заможен мъж може да има 4 жени, но много имат и повече. Съответно за бедните няма жени. Нямаш работа -> Нямаш пари -> няма да имаш жена, и то никога. Е, какво да търсиш повече в този строй?! Тръгваш да си търсиш късмета по белия свят. Красивите жени ги взимат от малки. После и за грозните се намира, някой по-изостанал, но заможен. Най-грозните се взимат за втора и трета цигулка. Живял съм в такова общество и ви пиша да не се чудите защо са само мъже!

14

Анонимен

преди 2 години

Владимир Зеленски обвини западните лидери страх от Русия. Причината за това беше нежеланието на президентите и премиерите на големите сили да дойдат в Киев на Кримската платформа, като вместо това изпратиха служители от втори ешелон.