161

Ванката

преди 2 години

ИТН попречиха на протестните партии да съставят правителство - това им беше целта. Ще тупат топката, докато ББ и компания спечелят избори убедително.

160

Agent provocateur

преди 2 години

Тия са вечно вчерашни. В тях няма развитие!

159

Анонимен

преди 2 години

За ИТН е най-добре колкото се може по-скоро да са изборите, защото с всеки изминал ден те трупат негативи и до изборите може ( дори е сигурно вече) да стигнат до нулата. Ужасен експеримент наистина , но за сметка на народа за жалост :(

158

Анонимен

преди 2 години

Ало Филип Станев се облякъл като на *** сватба, с квото намерил в гардероба първо.

157

Анонимен

преди 2 години

какво е това циркаджийско сако бе бай хей?

156

Анонимен

преди 2 години

Е, вече ми е съвсем ясно, че за нищо не става това ИТН. Аз гласувам за ДБ. Не, че се гордея, просто това се предлага на трапезата. Сьомга ли ще изберете или чирози?

155

свилен

преди 2 години

Два пъти глаувах за ИТН , и чак сега разбрах , че съм заблуден . ИТН дава път на ГЕРБ . За начина по който действа Трифонов много ми прилича как се набира екипаж и определя курса на кораба в романа на Жул Верн ,, Капитан Хатерас ,, . Там заповедите ги носи куче , а при него ИНТЕРНЕТ .

154

Анонимен

преди 2 години

Това беше един много много лош експеримент , дано остане и последен.

153

И

преди 2 години

станахме свидетели на харакирито ,което си направи партията ИТН с поведение на язвителност , липса на възпитание , голямо его, детинщина и показа ,че са едно нищо. Политика не се прави така . Доа си политик се учи и доказва.

152

USA

преди 2 години

Е КВО ШЕ СТАНЕ........СЛАФЧО ША ДОКАРА БОРИСОФ НА БЕЛА ЖИПКА !ШО СИЧКО С ГОЛАТА ТИКВА Е КОТУ ДЕБЕЛАТА ТИКВА !

151

Анонимен

преди 2 години

Силно се надявам, че този път народът ще гласува трезвен и ще ги измете тия надалеч. За Мутрите....едва ли. Откак се появи Главния много ги обичаме. Ти да наречеш един мутрьомилиционер милионер главен, то е голям напредък в културата. За Илийката говоря, още я помним.

150

извод

преди 2 години

ИТН ограят в полза на ГЕРБ. Дали това е съзнателно или не, времето ще покаже. Преди години имаше виц за Тито, който казал "дай ляв мигач, ама завий надясно". Нещо подобно прави ИТН. Говори против ГЕРБ, а резултата в полза на ГЕРБ.

149

Ана

преди 2 години

То основния проблем е, че и вие не знаете .А пък Славчо още по - малко. Мъка. Тази вечер да не го пропуснем в панодрамата...

148

Анонимен

преди 2 години

Нищо по различно няма да се случи.

147

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Кога пък успяха да откраднат нещо?

146

Анонимен

преди 2 години

Накъде отива ИТН ? Ами , като пуснете водата в тоалетната интересува ли ви накъде отива ла--й-н-ото ?

145

ХФ

преди 2 години

Славито така яко се опетни и необратимо събра негативите. Хубаво си водеше шоуто и не пречеше на никого, нямаше нужда да го пренася в парламента. Поне щяхме да го запомним що годе с добро. Добрата новина е че преди да навлязат дълбоко в политиката стана ясна неспособността им да управляват.

144

Анонимен

преди 2 години

Офффф, айде моля тия смешници саботажни от ИМН (има такива недоносчета) да не ги избираме следващия път...

143

Изход не се вижда

преди 2 години

Не харесвам ГЕРБ, най-малкото заради Танева, че знам какво направи с хората в приватизираните от Мелинвест /т.е от нея/ предприятия. За съжаление, обаче уж новите партии се оказаха с добре познати и провалили се стари муцуни. ИТН е нова партия, но те не могат да управляват, могат само да са трън в обувката, от какъвто имаме нужда за коректив на тези в НС. Новите юпита са като старите от НДСВ-обвързани с чужди компании, които най-вероятно са им платили обучението и им обещават и нещо за в бъдеще.

142

до хм....

преди 2 години

а от Борисов не те ли е срам? или не си чувал за неговият цинизъм, арогантност, чужденците ги такова на двеста, балкански хумор "хумор" и знание на чужди езици...а..торта...сахер...