14

преди 16 години

дай си живота за каквото искаш. градинката на народния е пълна с патриоти-философи, които в пийнало състояние и на приказки точат "любовни" лиги по тая велика македония.

13

Stanimir

преди 16 години

Нашите претенции към Македония не са териториални, те са любовни. Претенцията да ви обичаме без да ни се сърдите. И в Косово няма много Сърби, но те си го обичат и не го дава. А за Охридската локва бих си дал живота, защото който не е ходил не знае за каква красота става дума.

12

преди 16 години

Стоян, дефинирай ми секта? Дефинирай зависим от секта? Сега дефинирай македонец, ама с уважение към тази нация и хората, които я представлят, независимо от собствените си политически и религиозни убежения. Като се научиш на това, тогава давай мнения.

11

преди 16 години

добре бе, а вие можете ли да ми обясните каква полза ще имате, ако македония е българска? какво печелим? два чукара, охридската локва и граница с шиптерите? много ли ги жадувате тия скъпоценности?освен това как очаквате някой да си признае, че е българин? аз, който съм българин, се срамувам да си го призная, какво остава за македонците. големият кяр да си българин, българите останаха почти само ***, политико-мафиоти и крещящи по мачове полупияни ***.

10

-

преди 16 години

Не им е лесно на макетата, но със самочувствие без покритие и плагиатствана история само това може да стане.

9

Muncho

преди 16 години

са казали нашите братя шопите.

8

:)

преди 16 години

te sa si v kriza ot kakto se otcepiha :)) te drugo osvem kriza nqmat :) ...

7

Стоян

преди 16 години

ти видял ли си някой да си признае че е в секта и е завсиим от нея??? По същия начин македонците не могат да сипризнаят че са българи.. защото са с промити мозъци , не бъдете толкова наивни

6

преди 16 години

Ами признайте се за българи и ето ви и ЕС и Нато!Ние имаме тройна коалиция,която ще стигне и за вас,на нас без туй са ни в повече!И няма да имате кризи!

5

зъбатия

преди 16 години

Thank you very very much

4

преди 16 години

Зъбат железен си!

3

зъбатия

преди 16 години

ще им кажат за какво става на въпрос на тия измислени малекакаледонци.

2

преди 16 години

Македония е БЪЛГАРСКА земя!

1

преди 16 години

*** каква криза .. и какви критерии? Та Македонците с това правителство не само ,че няма да влязат в НАТО но и ЕС ще гледат през крив макарон.. Не проумяват ли ,че Гърция ще ги спре и за Европа .. А това правителство е ясно ,че няма намерение да сменя името и да прави и каквито и да било стъпки за затопляне на отношенията с нито една съседка освен Сърбия- която пък е тотално отритната от всички Европейски държави.. Те не могат да проумеят какво става и на къде да се обърнат.. Правителството им е за смяна. Нека дойдат умни и интелигенти хора ,които с един замах да решат толкова елементарните проблеми с които в момента Македонското правителство е неспособно да се справи.