15

Анонимен

преди 2 години

7 Живеем в друго време, сравнението е ненужно. В това време трябва мисъл и адаптивност, не наизустяване на ненужна информация, която можеш да провериш в Интернет. Огромната част от децата не разбират нещо, 12 ти клас е пълна пародия и губене на време.

14

Анонимен

преди 2 години

След толкова учене в някои университети въведоха обучение по грамотност. Живея в Германия. Матурата в 10-ти клас е върху една единствена съвременна книга. В България купища материал и никаква икономика, интелект и развитие. Тотална промяна на образованието. След 10-ти клас децата масово учат и роботят по избраната специалност. Брутна старова заплата между 700 и 1100 Евро., начално.

13

До Учител

преди 2 години

А нема нужда да лъжеш, трольче. По какви критерии ги сравняваш? Българското образование винаги е било гола вода, винаги учители са ставали тройкаджии и винаги учениците са се дипломирали без елементарни функционални умения.

12

Пълна глупост

преди 2 години

Българското образование е гола вода. Кому е нужно губене на време с подобна глупост. Пълно е с хора с отличен по литература не могат едно заявление да си напишат.

11

Дърт

преди 2 години

Защо зрелостниците трябва да са чели Яворов и други поети? За Ботев и Вазов съм съгласен, но разни други поети не са ме вълнували, като зрелостник.

10

Поправителен

преди 2 години

Интересно, какви са тези "30 задачи с десет избираеми отговора", които зрелостниците са решавали на заварката по български език и литература. На матурата по математика сигурно пишат свободни съчинения.

9

Анонимен

преди 2 години

Тема за двойкаре, що искаш...

8

Щерю

преди 2 години

- О, да! Тя имаше големи, хубави гъ... очи!

7

Учител

преди 2 години

по измерими

6

Учител

преди 2 години

40 г бях учител и зам.-директор. Демокрацията уби образованието. Със същите почти учители бяхме 2-ри в Европа поизмерими знания по математика, физика, химия, биология. Сега сме предпоследни. Демкорацията уби и България. Младите не могат да го осъзнаят.

5

Анонимен

преди 2 години

То писането по дадена тема на тази матура е най-лесно.Аз си спомням че най-трудно ми беше да разбера в кой ред има грешка и да заградя правилния отговор.

4

Киро Кюмюря

преди 2 години

Да, бе туй са двойкаджиите, пука им за Яворов....хахахах

3

malart

преди 2 години

Писали таратанци. Щом са останали за август значи пишат само в чата

2

Анонимен

преди 2 години

ТЕМАТА Е КРАСИВА, НО КАКВО НИ ЧАКА С М У Н Ч О И ТИЯ ПРЕКРАСНИ ДЕЦА ЩЕ ПЛАЩАТ МАСРАФА

1

Анонимен

преди 2 години

Супер тема!