259

Анонимен

преди 2 години

Не бодете антиваксъри, те сами ще умрат от ковид

258

Вяра

преди 2 години

Няма правно основание, доц. Кунчев , искането ви за задължителна имунизация срещу Ковид- - 19.

257

ИСТИНАТА

преди 2 години

Истината я знаят застрахователите. Я питайте застраховат ли срещу ковид и последствия от ковид и срещу каква сума. Също и дали те застраховат ако си ваксиниран. Нали ваксината предпазва - би трябвало да няма риск!? А, де? На какво залагат? Застраховат ли ваксинирани или не? Истината излиза на яве когато стане дума за пари.

256

Хе

преди 2 години

Една моя позната напираше да се ваксинира.Аз й казвам да не го прави .И така няколко пъти я разубеждавах.Обажда ми се един ден,била се ваксинирала и едната половина на лицето й била изтръпнала.Еми аз като й казвах,тя не слушаше.

255

Анонимен

преди 2 години

На мен хора от армията са ми казали да а не се ваксинирам с файзери модерна

254

ЕГН не щете ли?

преди 2 години

Всеки ден по три пъти се боцкайте с отрови, генномодифициращи вешества, наркотици, каквото искате, никой не ви спира. Само че тези, които са се изпонабоцкали, трябва да се тестват постоянно, защото са най-големите разпространители на зарази.

253

Анонимен

преди 2 години

Този е л*д

252

Анонимен

преди 2 години

Ивермектин, цинк, витамин D3 - разпространявайте.

251

Анонимен

преди 2 години

Между другото ваксината на Астра Зенека е 39% ефективна в момента. Ако и лекарството им е такова, благодарим. Доверието е загубено.

250

Анонимен

преди 2 години

До ЕмигрантИ в Израел през Април обявиха, че са победили вируса. Погледни какво е положението сега. Тогава пропагандирай експерименталните препарати и фашистките мерки.

249

Емигрант

преди 2 години

В България и крачат с бърза стъпка към нов локдаун, нова година без присъствено обучение с всичко, което означава това за децата и родителите им, нови съсипии за дребния и средния бизнес. Между другото "Астра Зенека" съобщи за сериозна надежда, че лекарството им срещу ковид ще ограничи тежките симптоми. То още се разработва, де. Но ако го пуснат до година-две, може би и България ще се върне към нормалния живот някъде към 2023, стига някой да не гракне, че лекарството подменя божествения му ген

248

Емигрант

преди 2 години

Заради ваксинациите Германия смята, че няма да има следващ локдаун. Ваксинираните и оздравелите също така няма да имат никакви ограничения за участието в нормалния живот. Училищата ще останат отворени на всяка цена. Ето така лека-полека животът се завръща към нормалното в страни, в които Средновековието е останало в Средновековието. В България гледам драми и спорове за училища, заведения, бизнес, които най-вероятно ще хлопнат пак кепенци. Жалко за всички хора, които ще пострадат от тъпотията на сънародниците си, на които не им стана ясно, че не само застрашават себе си и околните, като н

247

Деклерация

преди 2 години

Задължително заразяване с експериментален серум няма как да наложат.

246

Анонимен

преди 2 години

Да се ваксинират и не веднага да хукнат по барове и ресторанти преди да изградят имунитет.Защото така става заразени и ваксинирани.А и който има симптоми неваксиниран веднага да почне лечение,а не да обикаля и заразява.

245

въпрос

преди 2 години

Добре де как повечето тук сте хем герберуги хем антивакс?

244

Ами излез

преди 2 години

На площада да го кажеш на народа бе кунчо! Ни си крий, излез да видиш любов!!! Аз само да знам къде ще излезеш,ще дойда да ти покажа колко те обичам! До болка ,та чак ще те хвана за гушката и ще стискам ,стискам,стискам .....

243

БОСИЯ

преди 2 години

ГРАЖДАНИ ,ТОЗИ ПРОДАЖНИК, КЪДЕТО ГО ВИДИТЕ - С ЯЙЦА И ДОМАТИ ! КОНСТИТУЦИОННО Е !

242

Ей затова

преди 2 години

Чалгарите печелят гласове. Стига с тези методи, това прилича на изнасилване. Всеки си има глава да прецени иска или не иска да се ваксинира. Чак се погнусявам вече като ги видя тия с техните капани, изнудвания и гаври.

241

Ваксинирането

преди 2 години

Трябва да е доброволно. Стига с това да пазим еди кой си, еди кой си да си се ваксинира, ако иска. И съм ваксиниран, не съм антиваксър.

240

До 269

преди 2 години

Стига плещи простотии.Носи си маската и най вече я дезинфекцирай със спирт.Спирта убива вируса за 30 сек.То голям кеф да ти плюят в лицето при близък контакт или са гълташ пръски.Вируса е в носоглътката от там се прехвърля на околните.Щом още пасете трева ,така ще се напълним със заразени както миналата есен.А есента е прекрасна,не е за боледуване и висока t.