197

ББ

преди 2 години

е...нормално...то и гроб са...боко един прокурор не ви прати бе...атакуваха Президентството с пищови и джипки бе...левски г...не...опасни игри...Народа ни е гърмян...и вас ще ...забравим!!!

196

ББ

преди 2 години

До Анонимени къде виждат анархия...гроб...събуждане е,хората проглеждат...кой ги е грабил и лъгал...кой го е грижа за животите им...бедни духом имащи само пари...безполезни хартийки!

195

ББ

преди 2 години

итн...правите ни услуга...свободни хора сте...а дано,избори...България има нужда от достойните и смелите си синове...не от...Левски не е бил ...богат с пари...вашите са пунта мара!!!

194

Анонимен

преди 2 години

За който не е разбрал, черните знамена на протестите бяха на анархистите, та ето ви сега анархия.

193

Чувам офце (с

преди 2 години

- Чуувам офце, край зеленье йове, мене майка, исплет куче, зовее.. меене майка исплет кууче зоовее....- Айде, Яно , ти потерай стадо, дошло Боко, дари да ти дадеее, доошло Боко дари да ти да- ааа, деее ...

192

тия по площадите

преди 2 години

не са стояли там заради слави, помнете!стояха там за да изринат бойко и успяха. слави се намърда като алтернатива, която бързо ще си иде. Стъпка 1 е направена - бойко е аут. На изборите да направим стъпка 2 - да изберем някоя от останалите партии, които биха направили коалиция, за да не дойде банкянския селски толуп отново. ДБ, БСП, Мая - който и да е. Важно че свършихме 1, остава да свършим 2. Междувременно ни управлява компетентно правителство, така че спокойно

191

да върнем бойко ?!?

преди 2 години

Абсурд! Тези кражби, мутрещина, наглост, простотия никога няма да ги върнем. Отново ще нашарим парламента, но в полза на партия, която би формирала коалиционно правителство. Само като се сетя за сачева, цачева, оня от габрово, караянчева, особено бикова и къдравата сю - не мога да си представя отново да ги гледам всеки ден по села и паланки в джипката - абсурд!Къде е цинганката дето ги питаше за милиардите хаха

190

Даа!

преди 2 години

До Бареков... само че вонята на герб е доста по-силна , мноО е гадно повече да не видиш власт , до като всички останали партии имат винаги шанс !

189

Pernik

преди 2 години

Слави, забрави ти какво обещава преди изботите... сега рамо до рамо с Боко опозиционер ще ставаш...ГС Гешев няма ли да се погушкате а?

188

Анонимен

преди 2 години

ИТН махайте се с вашата лудост и безотговорност.Слави лекувай си здравето.разкарай се.

187

зелен чорап-чалгар

преди 2 години

ха ха ха мутрата слави нали победи? как е в опозиция? сменете му прахчетата и памперса на този при мат

186

Ментора бай Иван

преди 2 години

Слави като Бойко май само за индиански вождове е чел!Като каза :Аз казах !и край , не предава вече , няма да разговаря с никого, защото ТОЙ е казал!Хлапашка работа , я се разкарайте хашлаци , гледайте си чалга песните!

185

ми то

преди 2 години

До cyxНе съм ги избирала тия, ама пак са за срам....Даже заради тях ни е срам...

184

cyx

преди 2 години

Те това са искали от самото начало. Вероятно не са очаквали такава подкрепа, но *** народ - слаба държава! "...Другия път избери мистър Бийн..." както пее Хазарта!

183

не знам,

преди 2 години

не ви ли е срам от,това което направихте... Поставихте страната в няколкомесечно безвремие в момент, в който имахме нужда от решения и доведохте на бял кон тия, за които пеехте мръсни песнички...За какво се продадохте...не искам да знам.

182

Анонимен

преди 2 години

ИТН искат да играят ролята на кучето от поговорката Керванът си върви. Явно имат потенциал само да лаят.

181

каналин

преди 2 години

В следващия парламент пак опозиция, а в по следващия ще се намерят и по големи популисти да са опозиция вместо тях. Жалка работа, нисък стандарт.

180

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Поредният политически...клоун Славун,си...отива.Излъга хилядите стояли 200 дена по площадите за да...изчегъркат Тиквената власт.Народа бе излъган за...пореден път и това го направи...кукубендеца.Жалко за него,не излезе...човек.

179

Нищо ново

преди 2 години

Почти е сигурно че отиваме на нови избори. Истинска стабилизация ще се получи тогава, когато в НС се състави мнозинство, при което и ГЕРБ и ИТН се окажат в опозиция. Това ще е трудна задача за българският избирател, но трябва да се случи. Нямаме друг избор ако искаме да се отлепим от дъното.

178

Лойко

преди 2 години

Да си в опозиция е сладка работа. За нищо не носиш отговорност и си плюеш на воля. Проблема сега е,че никой не иска да застане на стената за плюене. Лесното свърши,но като незнаем друго да правим,а и ни отнеха и мишената за плюене.Народа им каза..ето вземете е власта щом толкова много е искате.Да,ама не. За управление на една държава се иска доста акъл и дупе,но като го нямаш акъла става лошо.Дупето да се стяга сега...