220

до 234

преди 2 години

доста хора помним какво беше тогава. Случаите бяха паднали на 6 на ден и Витанов каза: дръжте шарана. Оставаха 2 седмици до дадения от него 3-месечен срок за справяне с вируса. И какво стана? *** се нас.ра, защото излезе един виден "специалист" дето щеше де си скъса дипломата, ако вируса не изчезне. И *** спря да спазва мерки. Да бяхме слушали Витанов тогава, нямаше да гоним 19 000 умрели. Затова, слушайте Витанов, той не говори глупости. Няма да намерите по-обективна информация.

219

аве

преди 2 години

що го пускате тоз ,пее? матуматик полуграмотен си мисле за дофтур?колокото ам от инж за зъболиекар!! аве за туем смех станахте!!!

218

До 232

преди 2 години

Ти доказваш колко сте мизерни ваксърите и илюстрираш цялото им мизерно мислене. Ми ако ме хване диабет и няма място в болниците като мокро куче, ли ще ме изритате? Болниците са, за да лекуват, а не да стоят празни и лекарите и сестрите да си чоплят засъхналите шушулки от носовете. Това е предназначението на болниците и затова си плащаме осигуровки, за да им ползваме услугите, ако се наложи, ваксъре нещастен.

217

падне ли София

преди 2 години

падне ли София, снемам доверието към теб, математико!Може да си добър математик, но наглото ти, изпълнено с изкуствено самочувствие е отвратително и не ти прави чест, Витанов!Помниш ли как април-май 2020 ни обясняваше, че трябва да се затворим всички за 3-4 седмици и вируса хоп - няма го, изчезва. Аз помня. Тези твои размишления показват колко си тесногръд и ограничен в математическите си мисли. Вирусите са от друга природа и рядко се измерват математически - това запомни от мен простия СИН

216

sss

преди 2 години

В Китай що няма епидемия, в Сирия, в Египет... продажник...

215

К

преди 2 години

Много прости хора има и в ТОА форум, нагли и груби. Ама ако ги хване болестта сериозно и няма място в болницата ще започнат да хулят как не се взимали мерки... Както се казва да убием вестоносеца, че да си решим проблема... малумна работа, проста

214

Анонимен

преди 2 години

Този с папиломите дава акъл! Той не се види къв е болен и злощастен брадат козел, но акъл дава.

213

възхитен

преди 2 години

Брилянтна логика!След 20 000 идвало 25 000, а след него 30 000!Как не се сетих?!

212

Анонимен

преди 2 години

От къде го извадиха тоя трагикомичен образ?

211

Колов.

преди 2 години

Математика даже занижава нещата.Пак ще сме първи по смъртност в ЕС...Нормално,с толкова роми и българи оглупели до лудост ако не е ковид ще е рак,инфаркти,зъби,цирози,....балъците нямат бъдеще...естествено ако не се възпроизвеждат по бързо от акъла си.

210

Анонимен

преди 2 години

А, тая врачка пак изпълзя.

209

Тоа

преди 2 години

Противния накрая ще го бият някъде! Баси и нелицеприятния евнух! Ако ми падне на мене ,ще му хвана 2цигянета да го еват и ще го пусна в нета и да видим дали ще си покаже пак противната физиономия!

208

USA

преди 2 години

ПУКНАТА МАСКА ?

207

USA

преди 2 години

До Щирлиц СА АФГЪНИЗТАН Е НА МОДА !

206

USA

преди 2 години

ГАШТИТЕ ЗА МАСКА Е РЕШЕНИЕ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЗОНАТА !

205

USA

преди 2 години

МАСКАТА КОТУ БЕЛЬО ! ХА !

204

Щирлиц

преди 2 години

Защо отдавна не виждаме по новините хладилните ремаркета,уж пълни със трупове насред Ню Йорк?Ако това наистина беше епидемия,пандемия и пр.,улиците да приличаха отдавна на бойно поле!Стига сте фантазирали небивалици.

203

Dodo

преди 2 години

До DodoСори за синтаксиса : ВИРУСОЛОГ

202

Dodo

преди 2 години

Световните мошеници ни подготвят за нов вирус CoVid-22. Наскоро ми се мерна статия с някакъв швейцарски вирусулог от някаква лаборатория, който обясняваше че новия ще е SARS взаимодействал с CoVid щам. Докато не създадат контролирано биооръжие няма да се спрат !!! ГАДОВЕ !!!

201

Анонимен

преди 2 години

1/3 от починалите хора с Ковид 19 са без други заболявания. А най-често загиващите са хипертоници,тоест хора с високо кръвно налягане. Те не са тежко болни хора.