13

House M.D.

преди 2 години

И какво ни интересува това нас, нормалните хора?

12

Анонимен

преди 2 години

Боко ханъм разказа на всеки турчин, че в Германия има една друга ханъма като него на име баба Меркел и цяла Турция впечатлена от уменията и услугите на Боко ханъм хукна към Германия защото и те искат ханъма като на султана! А Боко ханъм бе скрита в харема на Ердоган за д агл обслужва лично както обслужваше и бай тошо! Ей тая ханъм само от харем на големец се хвърля директно в следващия харем! Явно е много дашна щом всички големци я крият в харемите си!

11

До 10

преди 2 години

Е все пак Боко ханъма реве от харема на Султан Ердоган, че много и идвали 300-тата *** които султана праща да я правят щастлива! Нормално е когато става на въпрос за Турция и проблеми от нея, боко ханъм да е първото нещо което ти идва на ум.

10

Анонимен

преди 2 години

Троловете даже не четат заглавията, както виждате. Пише на влизане у нас. Но те си пеят техните текстове за ковид, Бойко , турци към Германия и тн.

9

Анонимен

преди 2 години

Герб и ДПС ще саботират и ще се мъчат да унищожават народа си, това е целта им в момента! Спряха им достъпа до фондовете и виждате как се включиха и професори и какви ли не герберски крадливи по мии....

8

Анонимен

преди 2 години

Германия затваря границите от 1-ви Септември, гастрольорите от Турция се прибират към Германия. Всичко е много просто, но ако има кой да ви го каже, иначе статята е 2 реда с никаква информация.

7

Анонимен

преди 2 години

Отровните пипала на ГЕРБ са оплели цялата Държава.Трябва да минат години да се изчистят.

6

Анонимен

преди 2 години

Борисов не управлява от половин година ..но пак виновен :) въпреки че всипки шефове са сменени. Тролчетата вече се чудят, какви да ги блеят

5

Анонимен

преди 2 години

Бацилите с евтините бели коли се връщат да сеят вируса. На границата ги пускат и после 24 часа обикалят роднини, магазини, бензиностанция и тн. Докато си направят теста...

4

До 2

преди 2 години

Какви глупости ми говориш, момче! Аз работя в Агенция Митници и съм против герб и Бойко. Има още много като мен, а номер 2 е яко заблуден папагал, който повтаря каквото е чул на масата от пияния си баща :)))

3

Анонимен

преди 2 години

Свърши им отпуската изкарана в родината и потеглят като скакалци обратно към Западния свят. Сега ще сеят корона по целя маршрут.

2

Анонимен

преди 2 години

Тиквата активира чакалите си.ГЕРБ ще саботират Държавата до последно.98% от митничарите са крадливи корумпирани Герберасти пълначи на Чекмеджето..

1

Анонимен

преди 2 години

Тези орди мизерници , само чакат да минат границата и да разпънат бохчите, като истински европейци. А по бензиностанциите след тях,само гнусотии и анадолска мизерия.