542

от Плевен

преди 2 години

... ние в къщи и в цялата фамилия, а тя никак не е малка, всички ще дадем своя глас за Мая Манолова!

541

тя

преди 2 години

Тези чалгари не стават -видяхме ги !

540

българин

преди 2 години

Досега толкова висока сметка за ток през лятото не съм имал!Дано Бог даде всички тези дето в чужбина живеят зимата тука да си дойдат и като мен сметките да не успеят да си платят! Нищо за храна да не могат да си купят и пари да нямат та да не могат и в чужбина да се върнат.От студ да пукнат!Проклети да са задето гласуваха за клоуни и чалгаджии!Аз съм като ***-запасил съм се и до пролетта ще избутам!Ама родителите на "гастарбайтерите" не знам как ще я карат,като знам на какво дередже са!

539

Анонимен

преди 2 години

На избори не трябва да се гласува за партии, а за личности......Вече не ги чета. Нищо различно няма да чуя. Хвърлят едни пари под формата на реклами по медиите и използват ефирното време за обгазяване на хора, които вече 30 години не им вярват.....Появяват се едни и същи стари муцуни с нови обещания...Обаче ние имаме хубава приказка, че със стари.....нов бардак. А пък тези политолози, статистици, сексолози и всякакви подобни, кой ги слуша вече. Който им плати такива прогнози......

538

Анонимен

преди 2 години

Не зная защо още се коментират минали истории.....Герб и ДПС в историята. Освен за Радев сега се притесняват, че се задава нов кошмар за тях, а за нас надежда - К.Петков и А. Василев. В момента виждам в лицето на Герб едни отчаяни хора готови на отчаяни действия. Действат агонизиращо с различни и смешни похвати.Но преди всичко обидни за гласоподавателите, защото това, което използват като компромати е за ***....Не ме вълнуват. Гешев ще падне, а те ще връщат пари!!!!!!

537

безпартиен

преди 2 години

ИТН,*** и други сега охранват бялото магаре на което ще се завърне Борисов.Не,че той е превъзходен,а защото от другите и *** за трици не става!То и да искаха така не биха могли да се изложат.Явно това е постановка.За 4 месеца ни вдигнаха цените взеха колкото могат и сега-дим да ги няма.Само,че вярно дано от невиделицата наш Пиночет да дойде!Само Пиночет в света се доказа като истински антикомунист и сега Чили цъфти!И в България Пиночет трябва,а не Борисов.

536

Анонимен

преди 2 години

Нито една политическа група в европейския парламент вече не защитава управлението на Бойко Борисов. В края на следващата седмица в България пристига мисия на европейския парламент, която ще проучи на място ситуацията в страната.Европейската комисия ще помогне на България в областта на борбата с корупцията, европейската служба за борба с измамите и европейската прокуратура. Тройката Борисов, Пеевски и Гешев. Боико държеше политиката, Пеевски разпределяше парите, Гешев ги пазеше..

535

Анонимен

преди 2 години

Партийте на протеста са чисто и просто Неомарксистки по природа. Провалът им беше повече от очакван. Отново успяха да излъжат наивните българи а те съответно си остават с пръста някъде отзад. Герб пък са стар клон от БКП така че също са за измитане! За останалите партии като БСП коментара ще е същия като за Герб.

534

Canadian

преди 2 години

Естествено, че ГЕРБ трябва да продължи да управлява и колкото по-бързо махнете президентското ***, толкова по-добре за живеещите в България. Радев се самонадцака изигравайки всички козове.

533

Анонимен

преди 2 години

До Бонго Бонго На Гешев положението е в шише, Ще му вземат преторианската гвардия и ще закрият спецзвеното: СпПр , СНС,АСНС. Без тях Каскетът олеква и следващата стъпка ще бъде прокуратурата под шапката на министерството на правосъдието. Гл.прокурор трябва да бъде хитър,повратлив, с дипломатичен такт. А този -*** милиционер от Мирково с милиционерско образование от Школата - Симеоново, която не е била атестирана от Звеното за оценка и атестация,ама изпитите в нея се признавали.Дървено Fe.

532

Анонимен

преди 2 години

Чалгарят славуци трябва да се изчегърта преди дори да се е добрал до някаква власт.

531

0

преди 2 години

Чудя се как толкова Българи гласуваха за Слави, той и сценаристите му са хора с много нисък морал. Видя се в парламента Тошко какви изрази и квалификации употребява и то от трибуната на народното събрание. Във шоуто открито се гавреха с доста известни българи които са постигнали успеха си с много труд и постоянство. Скечовете са им пълни с цинизми и простотии а Слави се държи като последна инстанция. Слави е по лошия вариант на Бойко, не случайно са били много добри приятели.

530

Анонимен

преди 2 години

Чалгарят си е директен проект на сараите, той затова и взе от тях 50 милиона. Сметките обаче се объркаха заради машинното гласуване и професор мишо не можа да нагласи резултатите. Сега са му наредили директно да събаря държавата и свинските медии ще ***, че това е по вина на новите партии.

529

истина

преди 2 години

Слави направи всичко възможно да не поеме никаква отговорност, неговата цел не беше да управлява защото ИТН няма нито капацитета нито ресурса. Той искаше в опозиция заедно със своите сценаристчета да плюе безразборно. А и не виждам каква промяна носи Слави Трифонов, само един супер популист като него можеше да бие на избори един популист от Банкя. Бойко поне ще спре с джипа и ще се снима с вас за пред телевизията, докато Слави въобще няма да спре даже може да ви прегази.

528

Анонимен

преди 2 години

На следващите избори и в чужбина и у нас движение на Кирил Пеков ще отвее всички. Дано по-скоро го създаде, че да има за кого да гласуваме.

527

Бонго Бонго

преди 2 години

Разчитам единствено на Гешев да обвини Радев

526

Бонго Бонго

преди 2 години

Не гласувах,отнеха правото ми да гласувам с бюлетина,машините са фалшиви.Как Слави направи в чужбина.Дойде направи концерти чалгарски безплатни,а с концертите им осигури на близките"политици" алкохол,*** и кокаин. И тъй ги спечели някои.А тия като мен които искаха за Бойко да гласуват се отказаха. И редник Радев манипулира машините.Затова хаоса в Бг е в акция.Радев е за затвор, а Слави да заминава в туземия.

525

анонимен

преди 2 години

На следващите избори, българите в чужбина, добре да си помислят за кого да гласуват, а не да ни хвърлят от криза в криза! Защото, те ще получават прилични заплати на запад, а ние тук в България, няма да оцелеем!

524

анонимен

преди 2 години

Видя се, всички партии са против народа си! Не търсят диалог, не мислят за вируса, инфлацията и космическата за нас, цена на тока! Ало, партийните лидери, вие се превървахте в *** и вече ни убивате!

523

Наблюдател

преди 2 години

Срам не срам Славчо да мине през цветарския магазин / като едно време Бареков / и у Банкя да целува ръка на Баце и да търси извинение довечера щял да се осмели да даде интервю в Панорама ама да било на запис и да има аутокю ! Чалгарите са в потрес...хо хо хо