122

Словянин

преди 2 години

Новият играч е Възраждане. САЩ се опитват да кажат на бялото черно.

121

ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ РАБОТИ

преди 2 години

2 ГОДИНИ ЗА.... РЕЙТИНГА НА РУМЕН РАДЕВ.....!!!.................. 2 ПРОПИЛЯНИ ГОДИНИ ОТ ЖИВОТА НА ВСЕКИ ОТ НАС, САМО ЗА ДА ИЗБЕРАТ РАДЕВ ПАК ЗА ПРЕЗИДЕНТ...................... ЖАЛКО И ОСЪДИТЕЛНО ПОВЕДЕНИЕ........

120

Ясна е работата

преди 2 години

Цяла сутрин е такива калинки на ГЕРБ облъчват по сутрешните предавания че сега да ги побликувате и тука. ДНЕС.БГ гледам и вие побликувате ПРОПАГАНДАТА на калинките.

119

Медйите са виновни!

преди 2 години

Този данеби да е калинка. Ей медйите вие им давате ласт на такива!

118

полковник Колев

преди 2 години

Членове от всички партии и " играчи " до един в каменна кариера и картечниците да пердашат!?....Кога ще се намерят хора кито да изведат България от блатото?

117

аз

преди 2 години

До КОМИТОВАНе крещи във форума,няма да станеш убедителен!По време на управлението на Герб,много договори ,които са сключени не са обезпечени финансово,или са дадени предварително милиони на фирми,които не са направили нищо..Това е бомбата,която заложиха.

116

анонимен

преди 2 години

Е, ако Кире Харвардо и Асен с трошащия поглед са новите играчи, жална и майка на България!

115

Анонимен

преди 2 години

Яяяяяя ,то това ку-цо-то, кьо-ра-во-то и са.ка-то-то били партии!!! смяяяяях.

114

SS

преди 2 години

Въпросните партийки на протестите бяха до тук! От лакомия кой от коя страна да захапе кокала им изигра лоша шега и на следващите избори нма да прескочат прага защото хората за пореден път видяха, че ги ЯЗДЯТ с главоломни обещания ...а целата им е една КОКАЛА!Дай боже и Тиквун все повече да залезе с неговата разбойническа партийка!

113

Анонимен

преди 2 години

Сдс изчегъртваха БКП макар и да са от едно котило. След това БСП изчегъртваха СДС. После се появиха НДСВ и изчегъртваха предишните, после ГЕРБ и тн.. Едните викат мафиоти на другите и обратното и все спасители се наричат и народа със сляпа вяра ги защитава като най добрите, докато не дойде следващия месия да изчегъртва. Накрая се оказва, че всички са мафия и борбата не е как народа да е добре, а кой да докопа кокала.

112

някой

преди 2 години

До АнонименА Вие за СТИПЕНДИИ на студенти с изявен потенциал и качества, какъвто безспорно притежават визираните министри, ЧУВАЛИ ЛИ СТЕ?

111

Анонимен

преди 2 години

Новият играч няма да мине 4 процентовата бариера, въздух под налягане е.

110

Анонимен

преди 2 години

Наивници... Тия щели да певмахнат мафиотите, щели да изчегъртват нещо си. Никой до сега не е успял няма и да успее. Може единствено да подобри малко нещата. Няма месия с вълшебна пръчица. Хората сами трябва да искат да се оправят. Никой друг пък бил и премиер или президент не може да ви оправи. От 30 години оправяне не можете да се изправите, защото сте свикнали с позата. Скачате от месия на месия като пеперуди на цвете. Един поне оправи ли ви живота?

109

Край

преди 2 години

Мажоритарни избори в 2 тура ще доведат до коренно различна конфигурация и Нова България. Това не им харесва на старите играчи - искат си досегашната система.

108

Анонимен

преди 2 години

Чалгарите залязват, ЛГБТ партията ДБ никога няма да мине 15% и почти сигурно ИБГНИ отиват в канала, където им е мястото. Време е да върнем реда в държавата.

107

Анонимен

преди 2 години

Славчо и чал гарският му оркестър се самоизчегъртаха... имаха едно незабравимо лято и сега всички ще оттечат в канала, където им е мястото... 5 минути слава това беше всичко...

106

ИзвинетИ , амЪ:

преди 2 години

По-добре е да си канадец от колкото неграмотен селянин от Банкя !

105

Анонимен

преди 2 години

Следващите играчи, ако ще са свестни, ще са коалиция от млади и успешни българи, не само от България, но и такива отвън. И не, не говоря за Ники Василев и Милен Велчев, дето са били в университети, чиято такса е по-скъпа от къщата Ви, а аза обикновенни момчета, момичета, мъже и жени, които са имали други условия на развитие, видя ли разрухата на страната ни и не я приемат за нормална. Какво и да следва, навдявам се, да е по-центриско правителство, а не сникари vs ***

104

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 2 години

В ДБ е бъкано с пребоядисани комунисти и агенти някакви, те са един троянски кон за България, на практика за тях гласуват главно софиянци, които си мислят, че са някаква градска десница и са забравили как ги излъгаха точно тия преди 30 години. ИБГНИ са същите, другите в парламента ги знаем. Гласувайте за Възраждане!

103

КОМИТОВА

преди 2 години

..НАРЕДИЛА СЪМ ДА СЕ СПРЕ СТРОИТЕЛСТВОТО НА ВСИЧКО НЯМА ПАРИ- А ЗАЩО ПРИ ГЕРБ ИМАШЕ....РАДЕВАТА ХУНТА ОБРА НАРОДА СИ- ПОЗОР ЗА ХУНТАТА...