16

ХХХХХХ

преди 2 години

До Анонимен Възрастните хора няма да излязат,защото нямат компютърна грамотност !Малцина имат познания...Затова миналия път избирателите бяха малко...Но това е решение на Президента ни...интересът му е по-малко хора да участват в изборната кампания !

15

Анонимен

преди 2 години

За народа е добре 2 в 1. За БСП също е добре щото така ще си вдигнат рейтигна. За всички ще е добре защото хората ще отидат само при първото гласуване масово. На втори и трети път в един месец ще излязат прекалено малко хора, за да е легитимно НС. Ако има 3 гласувания в 3 поредни седмици ще се отегчат хората в тази пандемия и няма да излязат мн.възрастни хора.Под 2 милиона ще паднат гласовете ако са 3 пъти. НО ИЗБОРИ 2 В 1 СА КОШМАРА НА РАДЕВ. ПОЧТИ ВСЯКА ПАРТИЯ ЩЕ ИЗДИГНЕ КАНДИДАТ :D Мазало :D

14

Абсолютна ЛЪЖА!

преди 2 години

За избирателите е ПО-ДОБРЕ изборите ДА бъдат 2в1, това е ясно и на хлапетата в детската градина!

13

Политинженер

преди 2 години

Точно така. На никой не му дреме, че щели да бъдат похарчени 40-50 милиона вповече. Те ГЕРБ са крали на едро по няколко милиарда последните години, тръгнали сме да правим сметка за 40-50млн., с които партията на Бойко Борисов би преасфалтирала 4-5 км булевард, който реално струва 3 пъти по-малко. Единствените, които искат избори 2в1 са ГаеРБ и ДПС, за да им стане играта.

12

gosho

преди 2 години

zashto kriete i ne kazvate che za letetca e po izgodno izborite da sa razdeleni.may igraete za nego tcirkadjii

11

Анонимен

преди 2 години

Здраствуйте ци(р)каджии както казваше един очилат cъceл представител на партията противник на ЕС, но избягал с подвита опашка именно в най-противното място на партията му - в Брюксел.

10

Анонимен

преди 2 години

Не ЦИ(р)К, за мен не е по-добре да се редя два пъти за ваШте маймунски номера!

9

О хо хо

преди 2 години

НЯМА ДА ГЛАСУВАМ КАТЕГОРИЧНО, АКО ИЗБОРИТЕ СА ОТДЕЛНИ!!!! ПОЛИТИЧЕСКИ ИД.ИО.ТИЗЪМ НЕ ТОЛЕРИРАМ!!!

8

НАРОДЪТ

преди 2 години

ЗА НАС Е ПО- ДОБРЕ 2 В 1. НЯМАМЕ ИЗЛИШНИ ПАРИ!!!! ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС!!!Безс.рамници!!! На чужд гръб 100 тояги са малко!!!

7

За избирателите

преди 2 години

не знам, ама за данъкоплатците е по-добре да са заедно - 2 в 1 . Но пък кой ли се интересува от плащащите данъци в тази държава - то си стана по-лесно в чужбина да се гласува.

6

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Да живеят Царство България и Кралство Франция! Да живеят Кралство Италия и Кралство Белгия! Да живеят Кралство Шотландия,Кралство Ирландия и Кралство Уелс! Да живее Кралство Квебек! Долу еврейската република! Смърт за nомака турски Васил Кунчев-Леви(левски) ! Никакви избори за президент, връщане на Законността ! Да живее Монархията! Веднъж на Трона , Негово Величество е провъзгласи всички чисти етнически българчета за Нова Българска и Френска Аристокрация. Това ще се случи и в Кралство Франция !

5

Анонимен

преди 2 години

Какво ниско ниво на информираност бе? Тая територия от некви идЕоти ли се населява, че не може едно просто гласуване за парламент и президент да направи в рамките на един ден?!?

4

Анонимен

преди 2 години

Не, за избирателите не е по-добре отделни избори.

3

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Да живеят Царство България и Кралство Франция! Да живеят Кралство Итлия и Кралство Белгия! Да живеят Кралство Шотландия,Кракство Ирландия и Краство Уелс! Да живее Кралство Квебек! Долу еврейската република! Смърт за nомака турски Васил Кунчев-Леви(левски) ! Никакви избори за президент, връщане на Законността ! Да живее Монархията! Веднъж на Трона , Негово Велиество е провъзгласи всички чисти етнически българчета за Нова Българска и Фреска Аристокрация. Това ще се случи и в Кралство Франция !

2

Опасенията

преди 2 години

са най вече да не се случи отново феномена 15. Затова ще разделят изборите. А и за Радев не е изгодно да го прикачат към БСП с пропадащия и тренд.

1

Колинка

преди 2 години

Задължително трябва да са 2 в 1 изборите, иначе съвсем никой няма да отиде да им гласува. В условията на пандемия, човек рискува здравето си, за да гласува за безотговорни политици, които и след третите парламентарни избори няма да се разберат! Безобразие!