37

маркиз дьо саП

преди 2 години

E сега чак видях стари моми - феминистки какви глупости са писали. От девет кладенеца вода се носи за да се докаже, хм, глупаво меко казано мнение! Даже и някакво си същество използва думи като патологично!? То няма лошо. Стига да знаеш значението!

36

АНОНИМНА

преди 2 години

Те не врещят срещу правата, а защо изобщо жените имат каквито и да е било права. Иначе за всеки е ясно, че правата са еднакви. Ами тогава? Причината е, че искат да са пълновластни господари в дома, понеже навън трябва да се подчиняват на шефа, иначе - навън.......

35

анонимна

преди 2 години

Какво врещите срещу правата на жените? Ами и вие абсолютно имате същите права - някой да ви е спрял да ходите по конкурси, изпити и т.н.! И не ми говорете как жените ги печелели, защото този мръсен начин се отнася и за някои засукани мъже! Нито пък че мъжете работели по мините - ами за каквото ставате, за това! Да не би да няма слабички и дребни мъже, дето не могат да работят в мина!?

34

анонимна

преди 2 години

До аз - а ти пък имаш право да блъскаш като вол и никой да не те бръсне за нищо. А вие дето плачете за жените в ислямския свят - да се борят те за правата си, да не искате от Европа някой феминист или феминистка да мре заради тях, те докато се занимават с развъждане, как ли пък не!

33

Кака Съба

преди 2 години

На повечето хора коментирали тук или атрибутите са много малки и се ежат , като заклани петли, или мозъците. А най-вероятно и двете.

32

Анонимна

преди 2 години

Има човешки права, няма термин мъжки и женски права.И смятам, че трябва да се борим с насилието в глобален план. Феминистите нещо да кажат по въпроса, че все още има държави в които малки момичета биват убивани, задето ходят на училище? Защо в 21 век все още го има това нещо? Да поговорят и за това, че има държави в които малко момиче не може да има колело, защото е момиче и не трябвало да "шофира" и е лишена вече от детство! Нещо по тоя въпрос? То само за проблеми в Европа е лесно да се говори.

31

за какви глупости

преди 2 години

Мислите

30

анонимна

преди 2 години

Тук изпълзяха разни с единствената мисъл да унижават жените и да показват омразата си към тях. За някакви безобидни мнения от сорта че нямат повече права от мъжете и че мъжете са начело на държави и вземат повечето решения, се изляха жлъчни и примитивни коментари. Що не идете при талибаните, ще властвате над жените, защото тук парашутът ви няма да се отвори!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

29

лили

преди 2 години

Анонимна била първосигнална, защото казала, че повечето президенти и изобщо началници са мъже!? И че те командували!? Не вярвам на очите си, подобна грубост и явна несправедливост са белег на нещо патологично?

28

ДДРОнег

преди 2 години

До до Кака Съба ...Повечето жени са с ППМС - постоянен ПМС :)

27

A3

преди 2 години

jenite imat prawo da rajdat, chistijat, gotwjat i wazpitawat decata ... samo che neshto ne se wazpolzwat ot tezi prawa ?!?!?

26

до Кака Съба

преди 2 години

Ми за това че доста от жените освен да варят яйца не стават за друго, кой им е виновен?

25

Анонимен

преди 2 години

Семейство Бонетти е много загрижено за афганките...Там си има шериати ,халифати и куп правила,които се спазват с Калашников. Мъжът, спокойно отпива от сутрешното кафе и внимава ,какво ще каже имама ,ходжата, старейшините.В неговата представа е ,че жена му реди домът.Ако нещо се обърка,няма връщане назад.Затова е спокоен и си стои в ръцете на това равновесие.Ние си имаме боди,мокри тениски,богат чичко и намалени показатели.Преуспяват нашите дами и ние им пазим спокойствието.

24

Кака Съба

преди 2 години

До Христо Христов Вярвам, че едно яйце не може да си свариш сам. Все чакаш мама, баба или жена си!

23

маркиз дьо саП

преди 2 години

до анонимна Мила дамо, както казваше Жорж Ганчев, не бъркайте мисловните възможности с права!!! Директори, президенти и пр. са основно мъже, не защото жените са лишени от права, а защото на такива позиции се поставят хора, които ще свършат повече реална работа. А дано ме разберете, но се съмнявам. От написаното личи, че сте на първа сигнална система и просто се заяждате за да се правите на интересна!!!

22

анонимен

преди 2 години

Сбъркали са отново адреса - тук права имат, защо не е в някоя арабска страна, или направо в Афганистан, че белким някой изобщо им обърне някакво внимание?

21

лили

преди 2 години

То щото мнооооооого издържате на стрес, затова сте мятали света във войни с милиони жертви, преди това в робства и непрекъснати вражди, че и сега в модерното уж време не се спряхте За отбелязване, че в предишните времена жените пък съвсем никакви права не са имали, тъй че не са ви пречели.........

20

една

преди 2 години

Че не е ли права анонимна, че вие командвате, и то какво? Сега слушам, че пари няма за пенсионери и тези на първа линия, защото трябвали пари за бежанците? Нали вие командвате, защо така, че и някои тръгнали да спорят, че жените имали повече права!? По закон са еднакви, а в живота е и така, и онака. В общи линии кой как се уреди.

19

анонимна

преди 2 години

Нещо съвсем не сте ме разбрали просто казах, че ПОВЕЧЕ права от мъжете нямат, и точка. Никъде не съм казала, че права нямат. Напротив, сега имат права. Не манипулирайте и вие. Тук има някакви, дето искат да изкарат повече права на жените, което е просто смешно.

18

Анонимен

преди 2 години

17: това че мъже са на върха не показва че жените нямат права. Кой те е спрял да станеш директор на фирма, на банка, на каквото искаш. Кой ти каза - ТИ няма да станеш, ще стане ТОЙ? Доказано е че мъжете издържат повече на стрес и на отговорности. Жените се задоволяват с по-малко, има и изключения. Всичко това което си мислиш че нямаш права, всъщност ти е насадено от някакви които не са успели в бизнеса. Защо има толкова жени в ЕС парламента?