88

Спецялисть

преди 2 години

Телефон със сигурност не е, особенно ако е свързан в 5G мрежа. Това, което е привлякло мълнията са метални предмети по тялото, ако покрай вас започне да гърми си свалете златните накити, портфейла и коланът, ако сте с дънки с метални капси свалете и тях на земята и бързо се отдалечете от мястото на ситни подскоци

87

фандъкова

преди 2 години

категорично , не е от метрото , толкова пари сме вложили и повече отколкото трябва ,сега ако при някои дъжд се пълнят подлезите виновен е дъждът във всички случаи а просто да привлича мълнии не не , ако все пак се докаже това , аз нищо не знам

86

Анонимен

преди 2 години

Шанса да те мълния е по-голям от този да спечелиш от тотото, но да се предпазиш от мълния е по-лесно от колкото да познаеш числата от тотото.

85

Петърчо

преди 2 години

До ПетърчоОт бързане съм написал и едно 'не' в "Когато си навън и започне да вали намери подслон там където вероятността да не удари гръм е по-малка." ... срам...

84

Петърчо

преди 2 години

До 71 Всичко може да се случи. Но ако видиш че ще вали помисли си къде ще ходиш и дали можеш да се скриеш някъде по пътя. Ако имаш куче може би е по-добре ако не го разхождаш точно когато вали. Когато си навън и започне да вали намери подслон там където вероятността да не удари гръм е по-малка. Ако нямаш нещо важно да правиш с телефона ако гърми няма защо да не го изключиш. Намаляване на риска се нарича това. Има и такива които на това викат здрав разум. А за другото каквото ти било писано това.

83

Анонимен

преди 2 години

В цяла София ще падат гръм и мълнии заради метрото.

82

Жо

преди 2 години

От мълния в България загива по един човек месечно. Това не можем да го контролираме. В същото време, по пътищата загиват по 60 човека месечно, а това зависи САМО от нас, хората, от никой друг.

81

Жо

преди 2 години

Много разбирачи тук дават акъл, но никой не може да каже със сигурност къде да се скриеш, когато си сред природата, далеч от жилищни сгради. Това е нещастен случай и никой не маже да го предвиди! Вероятността да ви удари мълния е много по-малка от това да спечелите от тото или от лотария. За миналата година от мълния в България са загинали 15 души.

80

Анонимен

преди 2 години

Тоя ме уби! Броял между между светкавицата и гръмотевицата! Това единствено може да ти каже колко далеч от теб е ударила мълнията, знаейки скоростта на звука. Времето за пристигане на светлината до теб практически е нула. Ако за нещастие мълнията удари теб ти никога няма да чуеш звука!

79

Анонимен

преди 2 години

Вечна му памет на младият човек! Да внимават комунистите,че са с чугунени кратуни и стават като гръмоотводи!

78

Пешо

преди 2 години

Сигурен съм, че иновна за смъртта е лудата мания да се отглеждат кучета, да се разхождат навсякъде и по всяко време (дъжд, сняг, мъгла) 2-3 пъти на ден че и повече. А самото куче привлича мълнии поради козината си (както и овцете). Кучетата разнасят и коронавирус, ама не страдат от него. Изобщо трябва да се забрани отглеждането на кучета в големи градове.

77

байчо

преди 2 години

От къде го изкопахте този "инженер", какви електромагнитни полета, какви 5 лева, аман от неграмотници! Сега метрото ли да затворим? Сигурно е бил ваксиниран и чипа е привлякъл мълнията! Божееее!

76

Анонимен

преди 2 години

Като си вътре, защо да си изключваш телефона. Нали си на закрито.

75

Анонимен

преди 2 години

Целта на мрежата е не да носиш телефон със себе си, а да е вътре в теб и да си свободен. Сега го доизкусуряват.

74

Анонимен

преди 2 години

Моя 5G телефон S21Ultra започва да се зарежда безжично когато навън има гръмотевична буря и присвяткват светкавици наоколо.

73

Мене ме нема

преди 2 години

5Г талафоня се услажда на мълнията кат сурова риба на котарак!...5г е вредно и за мъжкото способство за възпроизводство...

72

Анонимен

преди 2 години

Не мога да ги разбера тези с кучетата. И студ и в пек, ден и нощ са навън за да си изходят едното псе. Да умреш за едното куче, егати нелепата и безсмислена смърт

71

Видяхте ли

преди 2 години

Новата реклама на A1 - 5G ULTRA мълниеносна скорост.

70

Кака Съба

преди 2 години

А може да е и 5G мрежата???

69

Оф....

преди 2 години

Много "Компетентни и некопмептентни" отговори..... Истината е че може да удари навсякъде.... Може да има гръмоотвод до теб и пак да те "цапне". Виждано наживо - при перфектна мълниезащита, мълнията падна пред офиса, не на гръмоотвода. Нямаме метро в нашия град... В морето като падат мълнии има ли метро ??? Кабели???? Дървета???? Хора??? - Мълния МОЖЕ ДА ПАДНЕ НАВСЯКЪДЕ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ - ДОРИ ДА НЯМА БУРЯ НАД НАС!!!!