27

Фло

преди 2 години

Леле леле, тези от ДБ пак си правят сметки без кръчмар. Без да са им дали мандат или нещо почнали нашите фурнаджийски лопати да си редят кабинет. Циркаджии!

26

Петър

преди 2 години

В проектокабинет на ДБ бихме видели само гладни слуги на олигарха Прокопиев, затова по-добре да не виждаме такъв.

25

Мишо

преди 2 години

Абсолютна грешка е 3-ят мандат да отиде при ДБ. Това ще е сто процентов провал....

24

Красен

преди 2 години

Ако от "Демократична България" имат възможност да предложат свой кабинет и премиер - то имената ще бъдат само с приближени на олигарха Иво Прокопиев, който дърпа конците на ДБ отзад!

23

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ и ИТН няма да ви подкрепят. ДПС също. На каква подкрепа разчитате вие от ДБ от филанкишията ли ? Е няма да стане. Избори до дупка, докато не се махнете от парламента- вие от ДБ и мутрите на маямата!

22

Никого

преди 2 години

няма да видим, тъй като Радев няма да им даде на тях мандата )))

21

РАДЕВ:

преди 2 години

АМАН, ОТ "БЕЗПЛОДНИ МАНДАТИ" И БЕЗМИСЛЕНИ ИЗБОРИ....ГЕРБ --ВЕРНО СА БЕЗ АЛТЕРНАТИВА....ЗАЩО ЛИ СЕ МЪЧА САМО...?!!!

20

Анонимен

преди 2 години

Бати селинджърката брат......хахахахаха :)) Иначе Русата си е топ, само дето гърдите не си личат покрай този стилен тоалет.....хахахаха :)))

19

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

...АМИ , МАДЖО РАЗБИРА СЕ.....!!!!

18

Без значение

преди 2 години

Е на кого ще връчи мандата Радев. В българската политиката отдавна няма добра алтернатива. Там остана утайката на обществото. Хора без морал и ценностна система, само с големи усти и стомаси, алчни за пари и власт. Организираната престъпност много отдавна се интегрира успешно, както в политическия живот така и в държавните институции, тъй че нищо добро не очакваме, нито от връчването на поредния безмислен мандат , нито от новите избори.

17

Анонимен

преди 2 години

Ако допуснем само /не че е такъв., че Радев е държавник, то при заявено категорично мнение, че ИТН няма да участва с другите партии за Правителство с третия мандат, ТРЯБВА ДА ОТКАЖЕ ВРЪЧВАНЕ НА 3-ТИ МАНДАТ И ДА СЕ ВЪРВИ КЪМ НОВИ ИЗБОРИ. ДРУГОТО Е БЕЗСМИСЛЕНО БАВЕНЕ ЗА ДА СИ НАРЕДЯТ ИГРИЧКИТЕ, ЗА НАША СМЕТКА.

16

Анонимен

преди 2 години

Готови са на всичко, на всякакви коалиции само и само да са във властта. Чесни били, хайде бе? Едни мутри заменихме с други както във времената на СИК и ВИС. Нищо не е променено. Просто бухалките се замениха с белите якички, като в романите на Калчев. БСП роди мутрите , те взеха властта и сега БСП си я иска използвайки ПРЕВРАТАДЖИЯТА Радев. Те затова го избраха и сега трябва да им върне жеста, а те пък ще го изберат за 2-ри мандат. ИГРИ, за наша сметка, а те богатеят

15

Анонимен

преди 2 години

ДБ и ДПС е едно и също.

14

Ментора бай Иван

преди 2 години

Да , но Слави е получил обещание от Ал Йо , че ще го поздрави и прегърне ако пак обърка съставянето на правителство!Славчо усеща ли се колко низко е паднал?

13

Анонимен

преди 2 години

Ще видим най големите продажници и *** слуги ,жалки българомразци ,за тях България е БГ .

12

Анонимен

преди 2 години

ДБ - ***! Оня ристьо плюе страни главния прокурор стана 2-3г, а го е страх да се сблъска директно с него на тези съвещания на правната комисия , които главния най-накрая реши да уважи. И за какво беше голямото крякане, плюене, натягане- само за 1: да се хареса на хората преди изборите и толкоз. Колкото Мая Манолова и онези майки, които заради нея спаха по кръстовищата с болните си деца вярвайки, че тя после ще им помогне. Да ама не-не съм чувал да ги споменава дори 1 път.

11

Анонимен

преди 2 години

Е кого ще видим? Не пише.

10

Анонимен

преди 2 години

До инж. Владова. Гладна кокошка просо сънува! ИТН е най-голямата смешка в българската политическа история Простаци, жадни за власт, но нежелаещи да поемат отговорност. Линч за *** чалгари, които гласуваха за тях и ги вкараха в парламента!

9

инж Владова

преди 2 години

ДБ и ИНИ ще направят правителство на куково лято. Те са вредни манипулатори. Не гласувайте за тяхМа я и Христо са хора вредни за българската демокрацияДа дадем за партия ИТН над 121 депутата, за да започне разграждане модела ГЕРБ- за високи доходи от заплати и пенсии.

8

Асан

преди 2 години

Ристю Гнома Антуанета Цонева Рада дълбоката... туй е цялата им партия :)))