14

Итн

преди 2 години

Пия голямо уиски за края на - мутроуправлението на - греб

13

Анонимен

преди 2 години

До НАРОДЪТ до 12 "ЦЯЛОТО КОТИЛО СА НА ДС!!" Хаха. Борисов "на ДС". Затова ли точно ДС го "сготвиха"с инсценировкат с кюлчетата?

12

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ няма да се върне повече! Назад няма да се връщаме повече!Ще сме без правителство,колкото време е нужно още!Но с ГЕРБ Приключихме! Набийте си го в чугунените радиаторни ребра Гербери!!! -:)))

11

Преди месец ви на ..

преди 2 години

.. писах "ИТН, БСП и другите проруски партии имат една единствена задача: да дадат властта в ръцете на Фигуранта, за да си гарантира следващ мандат. Още от самото начало това беше идеята зад съществуването на ИТН, затова те, и в клин ни в ръкав, без някой да ги е питал, заявиха подкрепата си за Радев! Останлите маневри са само дим в очите на хората, за да си мислят, че има някакви политически преговори или нормален политически жувот." Виждам, че нещата се случват на 100%.

10

НАРОДЪТ до 12

преди 2 години

БОРИСОВ Е ТОЧНО ТОЛКОВА МУТРА КОЛКОТО ПРОКОПИЕВ И ДОГАН СА МУТРИ. ЦЯЛОТО КОТИЛО СА НА ДС!!! ДРУГИ НЯМА! А СЛАВЧО Е ПЕВЕЦЪТ НА МУТРИТЕ. НИЩО ПОВЕЧЕ. НУЛА!

9

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ПРИКЛЮЧИ С ВЛАСТТА! НА КАКВО СЕ НАДЯВАТЕ БЕ МУТРЕЕНСКИ СИМПАТИЗАНТИ? ГРАЖДАНСКА ЩЕ ИМА,НО МУТРАТА КРАДЕЦ<ДО ВЛАСТ НЯМА ДА БЪДЕ ДОПУСНАТ ПОВЕЧЕ!!!

8

Анонимен

преди 2 години

"Керън е унизителен термин за жена, която непрекъснато се счита за правомощна или изискваща права извън обхвата на подходящото или допустимото. Чест стереотип за това е белокожа жена, обикновено с рус цвят на косата, която желае нещата да са угодни само и единствено за нея, създавайки неудобства за останалите."-------Славчо и сценаристите му са същите Керъни.

7

Анонимен

преди 2 години

Тошко и компания са съзаклятници с герб и техни ятаци. Затова герберюгите на високи постове саботират защото знаят, че не могат да ги пипнат с тая конфигурация в парламента.

6

Анонимен

преди 2 години

Епа Борисов беше по-либерален от тези *** дето само на думи са толерантни.

5

Анонимен

преди 2 години

Тези защо са без маски да не са на поляната?

4

Бсп е в будна кома..

преди 2 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.

3

Анонимен

преди 2 години

Ами да, искат 2 в 1 щото така се надяват да си вдигнат резултата покрай изборите за Президент. :D За пари не са мислили никога как да спестят. Лъжат и сега. Те ако бяха мислили как да се спестят парите на България нямаше да я фалират 3 пъти за 15 години след 1989г.С приватизация, кредитни милионери, (които до сега не върнаха парите), с банкови пирамиди. Румен Гечев фалира 19 банки за месеци. Жан Виденов създаде хиперинфлация и 1 щ.д. беше 3 000 лева. Пенсията беше 3 щ.д. Заплатата 5щ.д.

2

само да вметна

преди 2 години

На този етап при тази ялова политика,на всички които са в парламента,мисля че това ,е най разумното решение! Не желая да коментирам нито една партия от присъстващите в парламента!!Т мисля,че това е най разумното решение!!!

1

Итн

преди 2 години

Добьр избор - служебният кабинет се справя добре , имам забележка единственно относно исчегьртванетоДоста гербаджии останаха на големи постове вьв дьржавата и я саботират всеячески