102

антиваксър

преди 2 години

Това 50-60 на смяна за цяла София ли е или само за тази служба? Защото прави 100-120 на денонощие, а те заразените са 240. А преди бяха по-малко.

101

Анонимен

преди 2 години

Свети Антоний Велики казва, че краят на времената ще дойде, когато краят на времената ще дойде, когато 9 болни дойдат при 1 здрав и му кажат "Ти си болен, защото не си като нас"

100

антиваксър

преди 2 години

И защо се противопоставят на разделянето на линейките? Преди обясняваха, че 2 часа дезинфекцират линейките след ковиден случай. Защо да се губи това време при увеличен брой заразени?

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 109--------------------щото не е единичен.

98

Анонимен

преди 2 години

Със сигурност сигналите към Бъза помощ идват от разтперани ваксъри, защото антиваксърите могат по-добре да преценята дали симптомите, които имат за такава помощ.

97

Орлин Соколов

преди 2 години

Та Библията казваше че ще дойдат времена, когато живите ще завиждат на умрелите. Както е тръгнало види се че скоро ще са тези времена.Четете Библията и Корана мили деца,там пеише и за Ковид,пише и за това което ще дойде и след Ковид.

96

Анонимен

преди 2 години

Ами ето - наплашиха хората и сега ги викат за температура

95

Анонимен

преди 2 години

А стига ве! Тя четвъртата не мина ли, сега не е ли петата вече??!?

94

Анонимен

преди 2 години

растат - хубава българска дума от учени журналисти, но е от каруцарския речник! -КОГА ЩЕ НАУЧИТЕ БЪЛГАРСКИ?

93

Анонимен

преди 2 години

до Здрасти - споко бе, мен, в един момент антиваксърите просто ще научите една много хубава българска песен - "раяяяяяя, виждам пред меееен, не вярвам, че това е краяяяяят" и т.н.

92

Здрасти

преди 2 години

До 99::%%%%То и Израелците мислеха, че са в реалността, но нещо нещата се объркаха. Чудно ми е какъв наивен човек трябва да си да позволиш да ти бият нещо експериментално в организма и да си поемеш сам отговорността.

91

Анонимен

преди 2 години

До Здрасти - да, за последното си прав - интересното предстоИ и някои много скоро ще разберат, че представите им за интересното драстично се разминават с реалността. А всичко е толкова лесно предотвратимо, но...

90

шлууядтъ

преди 2 години

Никой не им вярва на лъжите. Ако ще и извънземните да дойдат, никой няма да повярва. Всичко е една огромна манастир пулация на цялото човечество с любезното съдействие на всички правителства. И никога няма да приключи. Америка изтегли войските си от Афганистан. Сещате ли се какво ще правят с тях? Каквото прави и Австралия!

89

Здрасти

преди 2 години

Както и на всички не ваксинирани им е на оная работа за вас. Ревете точно ваксинираните. И не само, че ще ревете и ще плачете. Интересното предстой.

88

Анонимен

преди 2 години

Пак са пуснали лудите от луд ицата за уикенда...

87

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите колабират по болниците. Разнасят ги напред-назад без да могат да им помогнат. Облекчават им мъките от доброволната евтаназия с пари от нашите данъци, със същите пари им купиха и смъртоносните коктейли. То бива наглост, но това е прекалено!

86

Анонимен

преди 2 години

До Българин Какъв българин си ти ве еврейска платена мазмантийке?

85

Хемус

преди 2 години

Утре съм в София на мачБоли *** както се изразих х11 какво мислИте!ЖИВЕЯ! и ще ви НАДЖИВЕЯ!

84

Българин

преди 2 години

Спрете да ядете халюцигенни гъби, че са ви изтрили мозъците. То конспирации, то нов световен ред то чудо. Баси е как все антивакъри и хора с конспиративни теории останаха само да реват за вируса. Всички ваксинирани ни е през оная работа за вас и вашите ментални проблеми, както и за вируса и хич не ми е, че последното нещо което някои от вас ще видят е тръбата за кислорода...

83

Анонимен

преди 2 години

До Хемус - да бе, пич, не е нужно да продължаваш да убеждаваш всички тук, че това ти е възпитанието. Тъпчи се там с пържените мазнотии и алкохола, и си живей, както са те научили вашите.