289

ББ

преди 2 години

До всичко е лъжахаха а виж боко не явявал се години на Парламентарен..."спазва" Конституцията,боко раздаващия пари от джипа...пазен от гешев и мафията на доган...раздаващи си незаконно пари,активи...я "спазваха"?я у лево бре...Петков ви спря кранчетата...САЩ ви дишат във вратлетата крадливи...САЩ сега ви почнаха...споко...това е началото...ще горят и ЕС крадци!!!

288

ББ

преди 2 години

партия и се явете на Изборите г-н Петков...те имат само лъжата и манипулацията,итн играят за дпс и гроб...видя се...явете се моля...те нека си вадят "компромати"...нека си плюят...Народа ни има нужда от хора като Вас!

287

всичко е лъжа

преди 2 години

Президент, който е назначил тоя в нарушение на Конституцията, и който не махна оня " с торбичката" от митничарчето, явно НЕ ЗАСЛУЖАВА ГРАМ ДОВЕРИЕХорааа, вадят ги като илюзионист - от ръкава си, за да ни лъжат! то барековци, марешковци, симеоновци - сега петковци...

286

ПроСоТо

преди 2 години

...та пълен цирк е да се хващате като удавник за сламка с това тъпанарско "гражданство" на Петков при условие,че държавата Е ПОТЪНАЛА В БЕЗЗАКОНИЕ и погазване на всякакви човешки и морални норми...Система,"ИЗКОВАВАНА" В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 12 години от МУТРОБЕСНЕЕНЕТО!...:"Първо виж гредата в собственото си око,после търси съцичата в окото на ближния ти!"..Исус,от преди хилядолетия../...Аде сега кажи нещо за "спазването на закона" с ПРЕБИТИТЕ протестиращи!..Давай!

285

ПроСоТо

преди 2 години

До Просото тълкува...както и да е..Припомни си:-"Чл. 84.Народното събрание:6. избира и освобождава министър-председателя и по негово предложение - Министерския съвет; .."......Е?...КАКЪВ "минпредседател" е "ИЗБРАЛ" Парламента?..И какъв "Министерски съвет"?...-АМИ НЯМА ТАКИВА!!!!...Ситуацията е СПЕЦИФИЧНА!..Не забравяйте за "частния случай" и максимата още от дама,че "Всяко правило си има изключението"..А също:-"Целта оправдава средствата"...ПЪЛЕН ЦИРК е да се хващате като удавник за сламка

284

Анонимен

преди 2 години

До До К.Ш. Когато някой умре, в рамките на 2 часа се издава смъртен акт от лекар, въз основа на който се издава официален смъртен акт - същия ден или на следващия ден. Процедурата по отнемане на гражданство трае месеци, правят се проверки: дали лицето е издирвано за престъпление, крие ли се от правосъдието, дължи ли данъци, дали с отказа си ще ощети лица или фирми... Това е право на съответната държава. А, петков, и всички ние, сме длъжни да спазваме българската Конституция, без да я тълкуваме

283

Просото тълкува

преди 2 години

превратно чл.110.Там пише да отговарят на условията за избиране,а не да са избрани,така че Просо,тази улица е без изход.А иначе безспорно е,че Петков е назначен заминистър в нарушение на Конститудията,когато е назначен,той все още е бил канадски гражданин,тоест нарушението е консумирано.Но ще видим как ще се произнесат от КС,те имат особени възгледи-пример-КС на Германия отхвърля машинния вот,а нашият гоприема.Кои ли са по-умните и на каква база?

282

ПроСоТо

преди 2 години

та с няколко думи:..-Укротете бесовете си докато КС се произнесе,защото "казуса" е наистина малко заплетен...Застанете пред някоя стена и започнете да хвърляте камъни върху сянката си!..Така ще разтоварите злобата и омразата..

281

ПроСоТо

преди 2 години

Ей,прехапахте си езиците с тая Конституция..Е,драги мои,:-"Чл. 65.(1) За народен представител може да бъде избиран български гражданин, който няма друго гражданство, навършил е 21 години.."..Но г-н Петков нито е предложен,нито избиран за "народен представител"!..ТОЙ Е НАЗНАЧЕН!..Верно,че има и друго:-"Чл. 110.Членове на Министерския съвет могат да бъдат само български граждани, които отговарят на условията за избиране на народни представители."Но това се отнася до МС,ИЗЛЪЧЕН ОТ НС!..СП е НАЗНА

280

Стоедин

преди 2 години

Da, този действително е нарцис.

279

Анонимен

преди 2 години

Оправдаването на едно нарушение с друго е признак на двуличие и грубо погазване на законите. Когато е бил назначен е бил Канадски гражданин и е нарушил конституцията. Ако не ти пука и нарушаваш безскруполно основния закон, тогава как точно да повярваме, че спазваш останалите?

278

ПроСоТо

преди 2 години

препоръчвам на безмозъчнитегробари да оставят Петков да работи..Той така или иначе е с кратък мандат и едва ли ще успее да разнищи и няколко процента от далаверите на ОПГ "герб"...Защото свалите ли го,той няма да се върне в Канада,ще остане тук,ще основе партия и тогава жегата за вас ще стане непоносима..Така че ако имате малко акълец,оставете го!

277

Анонимен

преди 2 години

До 457 - Ясно, Радев яко е сгазил закона според теб с назначаването на Кирил Петков, а случайно хрумвало ли ти е, че и един друг там яко е сгазил закона с кражбите за милиадри или щом те са "наши хора", значи може и не е яко сгазване на закона?

276

До К.Ш.

преди 2 години

И още нещо. Това ли е най-големият проблем? Гражданството на Кирил Петков, което според думите му е ВЕЧЕ окончателно в историята? Значи за теб не е проблем шуробаджанащината и кражбите за милиарди, а гражданството. Значи едно гражданство може да потопи държавата, а далаверите с "наши момчета" не. И ти ли си от "нашите момчета" на ГЕРБ? Предполагам да. Ами за кюлчетата няма ли да напишеш нещо? Ами за чекмеджето и пачките? Или щом те са на партията майка, значи не е проблем това...

275

До К.Ш.

преди 2 години

Всъщност даваш такъв пример или защото си *** на ГЕРБ, или защото повтаряш като папагал това, което говорят от ГЕРБ. Все едно аз да твърдя, че след като някой умре, докато не бъде издаден смъртния акт, той не е умрял, а си е жив и здрав. Щом са трябвали четири месеца на Канадските власти да обработят молбата на Петков, значи си има технологично време за това и Радев е трябвало да знае декември месец 2020, че след изборите през април няма да има правителство, за да прати поканата тогава.

274

Анонимен

преди 2 години

Това, че е решен хубаво, но с каква дата?

273

Доктор Сън

преди 2 години

Поредния евтин лъжец и манипулатор от сектата на Радев

272

457

преди 2 години

Имам усещането че КС се притеснява да вземе решение. Какво чакат съдиите, да се разтури това правителство и да вземе решение при свършен факт. Това означава, че от р е шението ще пострада и хасковсия ***, затова се мотат. Радев яко е сгазил закона.

271

К. Ш.

преди 2 години

Момче, ти нормален ли си или правиш хората на не нормални. Ако подадеш молба за развод, това означава ли, че вече си разведен? Престани да лъ. жеш и да манипулира. Какъв министър си, лъжлив, на когото хората не вярват. Не искаме такива управляващи.

270

преди 2 години

И какво е това време минало несъзнателно, бил съм се бил напил. Все едно някой му е обяснил какво му се е случвало.