202

Анонимен

преди 2 години

ами той и сегашният вариант е устойчив на тъй наречените ваксини.

201

Анонимен

преди 2 години

Хората отдавна са казали, следвай парите и те ще те отведат до първопричината. А тук става въпрос за много, много пари.

200

Анонимен

преди 2 години

Ехааа, златната кокошчица на Файзер и компания, нови варианти два пъти годишно и осигурен пазар за тонове ваксини. Този вирус им дойде като по-поръчка направо хмм

199

Вирус

преди 2 години

Ох, боже вземете, учените, че го хванете този вирус най-накрая. Създайте една свястна ваксина и да се свърши. Психясахме!

198

мамут

преди 2 години

До Анонименцелия свят е подкупен само ти си най умния

197

Анонимен

преди 2 години

Може да има много варианти, устойчиви на ваксините, но не може да има вариант, устойчив на естествения имунитет.

196

Анонимен

преди 2 години

За съжаление вируса е факт, а колко са ефикасни ваксините никой не знае. Според мен пак си зависи от организма

195

Анонимен

преди 2 години

Разбирайте в подтекста:- Станахме милиардери за няма и година, и продължаваме да печелим. Каквото и да правите, сме ви приготвили още вируси, така че скоро ще увеличим нашите приходи. Продължавайте да се боцкате, идват и нови ваксини, и с тях ще продадем, защото сте оФце . Взехме ви страха, подкупваме цели правителства, ние сме непобедими.

194

Анонимен

преди 2 години

Ние не им вярваме но либерастофашистите ни принуждават да им вярваме. Не че ще стане, ама

193

фъйфавушк

преди 2 години

Никой не им вярва на лъжите. Ако ще и извънземните да дойдат, никой няма да повярва. Всичко е една огромна манипулация на цялото човечество с любезното съдействие на всички правителства. И никога няма да приключи. Америка изтегли войските си от Афганистан. Сещате ли се какво ще правят с тях? Каквото прави и Австралия!

192

Анонимен

преди 2 години

Ахам, нарича се есенно-зимен сезон. Естествено, че ще има по-опасен "вариант" от този, който е сега. Тия още ли не схващат, че винаги, абсолютно винаги през лятото броят на заразените и боледуващите от респираторни заболявания е много по-нисък? Философстват дали било заради ваксините, не знам си какво, все едно не помнят, че и миналото лято беше така.

191

Въпрос

преди 2 години

Как пък не написахте че този е гръцко-еврейски ветеринар. Роден и израсъл в Гърция Завършил ветеринарство в Гърция и нищо друго. И емигрирал в САЩ??????????? Уикипедия няма ли за вас? Верно - какъв е и къде е роден не е толкова важно. Но че е ветеринар има значение.

190

епидемиолог

преди 2 години

До Анонимен 187- Астрата не се е оказала по-лоша. Напротив, тя е разработена като истинска ваксина. А Пфайзер и Модерна, продуктите на които не са ваксини, хвърлиха много пари за оплюването на Астра, както и на Джонсън, която е също на базата на истински ваксини помагащи организма да си създаде имунитет. А точно Пфайзер и Модерна имат най-много случаи на фатални реакции. Просто търговска война. Казвам това въпреки факта че ни една ваксина с/у грипни вируси не е работила. Както и всичките тези

189

Aнонимен

преди 2 години

Молете се да са 10.

188

Анонимен

преди 2 години

Десетина годинки минаха две значи още осем остават ще си сменя името който както предложи ако тоя цирк приключи по рано.

187

Анонимен

преди 2 години

За съжаление е прав, а неваксинираните даже подпомагат процеса, като инкубатори на вируси. Неспазването на мерките пък допълнително увеличава шансовете. И никой не знае дали ще е по-лек или по-тежък вариант.

186

205

преди 2 години

Круппе казва, не на витиеватите огледални образи на истината.

185

Май съм прав

преди 2 години

Добре им е дошъл новият щам. За тях не болест, а бизнес и печалба. До 2025 г ще е така, а после който оцелее. Ясно е кой пуска вирусите. Ако не се досещате, гледайте филма "Хлапето" на великия Чарли Чаплин и се боцкайте с боклучави ментета, за ползата и вредата, от които никой не носи никаква ясна отговорност.

184

Круппе

преди 2 години

Според твоята куха китара. Живот е да си чиповиден сплесканоид.

183

До 185

преди 2 години

Не сте прав. Един ваксиниран, дори и да успее да се зарази, ще има по-малък вирусен товар в повечето случаи. Друг ваксиниран също. Те един на друг, или на неваксиниран, могат да пренесат много малко вирусни частици, като и ще изтребят вируса по-бързо. Един неваксиниран ще разпространява по-дълго, докато изгради имунитет някакъв, и шансът да зарази много повече хора е много по-голям. Включително по-високият вирусен товар при него може да пробие защитата на ваксиниран.