26

Анонимен

преди 2 години

Ами цяло лято бранша лапаше и за скоте ще е така зимата. Калво искат повече? Да им спират всички субсидии.

25

До тия па

преди 2 години

Не е точно така, защото системата отваряй-затваряй ги бърка много. Специално ресторантите. Това е персонал, наеми, хранителни продукти. Ако ги затворят след 1 седмица пак, за неясно време напред, търпят сериозни загуби. Не ги защитавам в никакъв случай, но мога да разбера положението им. Но е неразбириаемо, че не искат ваксиниране и да работят спокойно, а просто да си работят...

24

Анонимен

преди 2 години

Туристическият бранш да плати за разпросранението не да иска пари

23

тия па

преди 2 години

ква предвидимост бе ? мерките се прилагат в зависимост от заболеваемоста .

22

1-н

преди 2 години

туристическия бранш да прави като ветъра...миналата година се преевах да отида на кенефоморието за пръв път от над 10 години, тази година пак в Гърция...не се научиха у нас и нямат даже и желание

21

Ха-ха

преди 2 години

Цените не са ми проблем. Даже е добре да са по-високи са не се пълнят курортите с гольовци, дето си носят лютеница и ракия в багажника . Но срещу тези цени трябва да има качествена услуга

20

Ник

преди 2 години

наемайте маркетолози с екзотични чужди езици като афганистански. много ще са ви полезни да се разберете с новите туристи, на които вие ще плащате да паразитиират на по вашите курорти.

19

...

преди 2 години

Значи мога да ви кажа, че тази година "туризма" на БГ морето придоби рекорд! Платих 30лв за "хамбургер" с кюфте + кетчуп и порция пържени картофки без сирене! И НЕ не беше на плажа в заведение в което седнахме да вечеряме! Отделно малкия се прибра с повръщане и стомашно чревен вирус! Мдам! Ама така е като послушах жената и не отидохме я в Турция я в Гърция на море таз година! Ковид имало не знам какво имало! В турция щях да изкарам 10001 пъти по-добре и 101 пъти по-евтино отколкото за 5 дена тук

18

алхимик

преди 2 години

До Беден Цената на 500мл. кола разбрахме, а цена на кока(та) ?

17

Анонимен

преди 2 години

Всичко е пълно и се пука по шевовете, цените по-високи и тези пак недоволни. Е няма такава наглост. ДДС им намалиха , един куп други екстри им дадоха като основополагащ бранш на икономиката и не мирясаха с претенциите си. Айде стига толкова. За ДДС на Храни и лекарства няма намаление, ама за механджиите има..

16

Anonimen

преди 2 години

Всички туристически далавераджии-кожодери директно фалит.Тоз сектор може да се оправи само с рестарт, твърд рестарт, и премахване на всички управители.

15

Сатира

преди 2 години

Въпросният господинчо -Димитър Попов, иска просто пари за туризъма 60/40 и допълнителни субсидии. За да има какво да крадат от бранша. Безкрайно безочливи и безпардонни човечета. Всяка година туристите се увеличават, Черноморието се пуша по шевовете, планините пълни с хора . Но на тях всеки сезон им е слаб! Мафиоттттии и понияяярии управляват туризма ни!

14

ъъъ

преди 2 години

Туристическият бранш щото преди ковида по цяла година на 100 % заетост работеше. Преди пандемията даже въобще не знаеха какво е сезонност.

13

Анонимен

преди 2 години

Нахални и безочливи! Цени до небесата, качество на нула! Стига ви толкова. Догодина ще ни търсите

12

Беден

преди 2 години

Гостът нека обърне първо внимание на цените в капаните по плажовете. За сведение: кола 500мл.-5 лв.(без документ,на хвърчаща бележка)Място - плаж Св. Влас.Пак заповядайте и ни спасявайте!

11

Денонощно

преди 2 години

слушаме за така нареченения туристически бранш!!! Нагли до безобразование, отвратителни

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6 Не само това а и ако се разболее в България ще поиска застрахователя да му възстанови парите! А застрахователя да се позове на скритите данни и да си поиска парите от хотелите!

9

талибантурист

преди 2 години

Идваме!Мерките ни дават веднага резултат.

8

Купете кемпер-хайде

преди 2 години

на море!С кемпер най-добре...

7

При ~40% сива

преди 2 години

икономика, за какво става дума?!