206

Анонимен

преди 2 години

Би трябвало да благодарим на проф Витанов за достоверната информация. Това, че на някой не му харесва и иска да неглижира истината, си е негов проблем0

205

инженер

преди 2 години

До: Нов играч (номер 223) Изобщо не ме учудва, че Витанов е човек на Мутафчийски. Даже ще се учудя, ако се окаже че не е негов човек! То се вижда от километър че плаши, ама такива са старите кадри на БКП.Комунизмът още битува в главите им!Ей го и оня - националния н'ам си къф инспектор, дето няма време да се обръсне! Оня ден чета, в н'ам си кой колектив имало или нямало вирус. Абе другарю Кунчев, "колектив" е идеологически термин от времето на СССР, сега работим в екип!

204

Брей

преди 2 години

Брей много умници има тука бе. То затова сме на това дередже. Всеки знае, и всичко знае.

203

знаем ли

преди 2 години

И на мен, честно казано ми мирише на врачуване, например хвърляне на боб. Истината, обаче е, че всички тези писания стряскат и видиотяват хората. Навсякъде Ковид, разновидности, ваксини, коя действа, коя не.... Стряскат еднакво ваксинирани и неваксинирани. Ваксинираните хукват за трете, четвърта и пр. игли, а неваксинираните , стоят в разкрачено положение. Да се ваксинирам или не? Извинявайте, ама наистина психясахме. То и без това водим живот под стрес, а с подобни писания, още повече! корифе

202

БАН- Конкурси

преди 2 години

Проф.Николай Витанов е кандидат за званието ЧЛЕН- КОРЕСПОНДЕНТ на БАН! Пожелаваме му успех! Той е най- добрият измежду 5- те кандидати,подали документи за конкурса не само по наукометрични показатели,но и заради огромната работа която свърши като член на ЩАБА,прогнозите му винаги са поразително точни ! УСПЕХ ПРОФ.ВИТАНОВ, гордея с с вас!

201

Кире

преди 2 години

Има нещо странно в тая дуржава - човека досега не е дал една грешна прогноза, но не ни харесва като ни каже истината. В политиката от 80 години ни казват неща по телевизора, които ни харесват и за всеки избори ни рекламират нов спасител от чужбина, но нито едно обещание или прогноза не е изпълнена. Ха познайте сега коя версия предпочитаме?!?! Хайде да поспрем с телевизията и фейса и да помислим как да вземем това, което искаме. Никой няма да ни го даде.

200

Нов играч

преди 2 години

на пеиката пред блока се говори че тоя втанов е човек на мутавчииски и нарочно плаши народа

199

инженер

преди 2 години

По-подробно, професоре, по-подробно моля! Защо не дадете описание на методиката по която предсказвате (пардон, "прогнозирате") бъдещото развитие на четвъртата вълна? Като например, дали сте използвали теоремата Колмогоров? И как виждате развитието на вълната от гледна точка на стохастичните процеси, както и на детерминистичните процеси, като направите сравнение между двата с примери използвайки вероятностни разпределения за първите спрямо диференциални уравнения за вторите?

198

КАТ

преди 2 години

Витанов, ти си далтонист бе!!!

197

Анонимен

преди 2 години

Що за статия? Някакви цитати на селташки мнения като от долнопробни форуми и ФБ. Такива всеки *** вече може да публикува. Вие да бяхте поне статия написали.

196

доц. Мангъров

преди 2 години

Последно този Витанов математик ли е, врачка ли е, гледачка ли е или е най-обикновено платено плашило. Имам 10 дка бостан и мисля да го взема да ми пази стоката, ХА-ха-ха.

195

Нали

преди 2 години

Тази вълна чакаха до края на август заразените да станат над 3 000 души на ден. Като гледам взеха да намаляват. Този Витанов не си спомням да е имал една точна прогноза.

194

математика Томов

преди 2 години

математика Витанов е математик

193

Тоа

преди 2 години

математик станА милионер, ама не от математиката си, ами от пропаганда.Шапка му свалям, яхна гребена на вълната и понеже му се услади, сега си проектира, мултиплицира и фантазира много вълни с все по-високи гребени.

192

Анонимен

преди 2 години

Ей *** кога стана лекар за да приказваш глупости. Вярваш ли си на простотиите които приказваш.

191

сеуошмцсяе

преди 2 години

Никой не им вярва на лъжите. Ако ще и извънземните да дойдат, никой няма да повярва. Всичко е една огромна манипулация на цялото човечество с любезното съдействие на всички правителства. И никога няма да приключи. Америка изтегли войските си от Афганистан. Сещате ли се какво ще правят с тях? Каквото прави и Австралия!

190

Болен си Витанов

преди 2 години

Чакат те в психиатричното отделение да се прибереш обратно в усмирителна риза.

189

Кукундер

преди 2 години

Този ни беше на гости в КАРЛУКОВО щяха да го настанят за психо лечение на инжекции и розови хапчета ама взе че избяга през прозореца на тоалетната.

188

Скоро ще превърти

преди 2 години

Смилете се над професор Витанов ако продължавате да го радват с вашето внимание той ще се побърка и ще влезе в лудницата

187

Анонимен

преди 2 години

И тоя почна във Фейса...