103

Анонимен

преди 2 години

В момента мутрите взеха властта. Видяхме ги.

102

Анонимен

преди 2 години

Естествено,че новите муцуни защитават мафията. Всички им знаем клиентелата. Гешев е единствения честен човек. Успя да се пребори с алоизмамниците. Браво.

101

Анонимен

преди 2 години

обвиняемия и укриващ се в чужбина бизнесмен Васил Божков ---///--- Божков не се укрива.

100

Миро

преди 2 години

Ха,ха,ха и Ристьо пак бега от срещата с Гешев.Ей,падението на тоя Ристьо Иванов дъно нямат

99

Анонимен

преди 2 години

Тя мафията най много печели от това, че Гешев е прокурор. То не беше КТБ, то не беше Иванчева, а преди това само Гешев и господарят му знаят.

98

Анонимен

преди 2 години

Щото не можеш да я защитаваш ли?!?!

97

В Б

преди 2 години

Не чух един смислен въпрос към Гешев, само Жаджигенката си плямпаше неговите глупости. Питаха го защо закона е такъв, да не го е направил той? Малко безмислена комисия!

96

До 107

преди 2 години

Я пак си провери записките ;-)И не е в наклона на главата и означава около ама не баш.И само с четене и бързи курсове не става, да четеш статуса и добиваш допълнителна информация при вербален контакт.Далече и настрани си от тези умения.

95

ПроСоТо

преди 2 години

м/у другото,препоръчам ви да попрегледате некои "бумаги",свързани както с поведението на индивида,така и с .."ЕЗИКА НА ТЯЛОТО"...Наистина ви препоръчвам!...Ако го направите, ще разберете защо тоя си НАКЛАНЯ главата докато говори...Ще разберете и защо Тиквата ВИНАГИ си накланя кратуната,докато говори..-Просто защото според "Езика на тялото" ,това означава:..-"АЗ ЛЪЖА,СРАМУВАМ СЕ ОТ ТОВА,НО НЯМАМ ДРУГ ИЗБОР"!!!...Успех!

94

Анонимен

преди 2 години

Мафията на Радев и Гергов обаче е доволна.

93

Анонимен

преди 2 години

Колкото по-бързо арестуват Гешефта толкова по-добре за България............И когато говорим за мафия в България трябва да се знае че Гешев, Тиквата, Прасчо. Доган и т/н са мафията !!!.....Това трябва да е чсно на ВСИЧКИ !!!

92

Анонимен

преди 2 години

Гешев няма нито един осъден в кариерата си. А кариерата му не е кратка.

91

до 95

преди 2 години

Не, Гешев не е съдия, той е прокурор. Какво прави прокурорът, който не е Гешев - повдига обвинение, иска наказание, представя доказателства, изгражда теза. Това правят нормалните прокурори. Не и Гешев. Той не прави нищо от тези неща. Обвини Прокопиев в консултация, а Боршош - в представителни разходи, та чак и кокошките му се смяха, а съдът каза, че прокуратурата не е чела закона, смях, смях...

90

Анонимен

преди 2 години

Туй е бюро за защита с охранителна дейност към междуведомствен орган на две системи съдебна и изпълнителна на чийто разюоложение е лицето свидетел на които е необходимо по време на следствието като изпълнител на стадий досъдебно дело и пред съда на стадий съдебно дело без да му се влияе от туй,че го знае и за туй на междинен етап не трябва да се знае къде е приютено с охраната отпусната му не от прокуратурата и съдията,а от системата за охрана.

89

Анонимен

преди 2 години

Гешев чете този сайт ! И си има тролчета ,да му подържат имиджа .......

88

Каскетко Каскетков

преди 2 години

Дрън...дрън...та ПЛЯС...пляс...

87

ПроСоТо

преди 2 години

До до анонимен 92...Драги,гешев НЕ е съдия,но НЕ и ЧИТАВ ОБВИНИТЕЛ!...ПРОСТО КЛЮКАРКА,напипала интереса на..ще цитирам Пасков:-"Скотонаселението"...Как съдът,ДОРИ НАШИЯ,да осъди някого при условие,че "обвинителя" излиза с номера:..-"Чух че тоя бил престъпник"..?!

86

Анонимен

преди 2 години

И ти ще си ходиш и тогава много осъдени......

85

ЧЕТОХ НЯКЪДЕ ...

преди 2 години

До До 87....''За Борисов , или Президентски пост , или в затвора'' ..Вярно , или НЕ !Ето ви и 2-ри кандидат за Президент , ама някъде се бил скрил , дали в последните часове шЪ сЪ покажИ !

84

Анонимен

преди 2 години

Вари го, печи го - БКП Форевър!