62

Мишо

преди 2 години

Тези негодници не са виновни.Виновни са всички които са гласували за тях.За 30 години ,за първи път в Парламента има толкова много мошеници,за първи път се правят през 3 месеца избори и се трошат безотговорно милиони от нашия джоб.Това е дело на ,,умните и красиви"млади-невежи, безотгаворни с голями претенции. Абсолютно сбъркано,не осъзнато, вироглавото поколение

61

Анонимен

преди 2 години

СТИГАААА ХАРЧЕТЕ БЕ ИЗР.ОДИ!!!!!

60

Анонимен

преди 2 години

За всеки избирател МАШИНА!!!!!!

59

Анонимен

преди 2 години

Нямам думи. Тея наглеци харчат държавни пари като за световно.

58

Народа даваааааа...

преди 2 години

...щом е за флшификация на изборния процес със електроника ,бе.....САМО , РУНДЬО ДА СПЕЧЕЛИ...!....ВЕЧЕ НЕМА И ХЛЕБ ДА ЯДЕМЕ ...ЩОТО ГО ВДИГАТ С 20%...САМО РУНДЬО ДА СПЕЧЕЛИ...!

57

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

"ПРИ ГЕРБ...НЕМАЛО ПАРИ..."----АМИ ТИЯ ПАРИ ЗА ИЗБОРНИТЕ-МАШИНКИ , НА РУНДЬО ОТ ЗЕСТРАТА ЛИ СА...??!....ЗА КВО ВИ Е "БЮДЖЕТ" ТОГАВА....?????!

56

Идеи

преди 2 години

До Анонимен 58Тези идеи си ги пазете за вас! Представете си че някой от властимащите го прочете и реши да приложи тази идея на практика ;)

55

Сиела

преди 2 години

Сиела може да направи изборите, няма проблем, после може и да ги повтори, кой каза, че няма пари...

54

СМЕХ....

преди 2 години

А, ИНАЧЕ ЗА НАРОДА,ПАРИНЕМАЛО.....АМА ЗА МАШИНКИ---ИМАЛО...ХАХАХА....ЕТО, ЗНАЧИ ЗА КАКВО ИМ Е НУЖЕН "БЮДЖЕТА"----ЗА ЕЛЕКТОННО ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ....ХА,ХАХА....

53

Анонимен

преди 2 години

Следващото решение ще бъде всяко семействода си купи машина за гласуване.Нашите хора да се видят с пари ,,,де!На 2 години модела да се сменя и да се купуват нови,както е с касовитеапарати.Как не са се сетили.

52

Анонимен

преди 2 години

Само гледайте как ще затрият страната от дългове и после пак ще припишат всичко на Борисов.

51

ИТН и Радев да!!!

преди 2 години

обществени поръчки глупости, нека Бойко прави обществени поръчки, а сега има по важни неща!

50

Анонимен

преди 2 години

ако трябва и 5000 да се купят, но да се осигури победата на нашия смел президент генерал Радев и водача на България господин Слави Трифонов! Парите нямат значение!

49

До 50

преди 2 години

"Махнете гласуването зад граница"Не, просто трябва да се впише в закона, че хора с чуждо гражданство нямат право да гласуват. Както нямат право да се кандидатират на избори, така да нямат право и да гласуват, който много му се иска да гласува се отказва от другото си гражданство или гражданства и готово, чиста работа.

48

Анонимен

преди 2 години

Според заглавието, Сиела искат машини, а според мен, пари! Също според мен, жур.на.лето се е престарал в изопачаването на фактите!

47

+++

преди 2 години

А обществената поръчка къде е?Само за един приятел питам.Лицемери и лъжци.

46

Лудко

преди 2 години

А бе Геша що не вземе да ги привика тея от сиела, бе?

45

Зозо

преди 2 години

А защо не се гласува с ПИК код от НАП например? Отиваш в НАП, изваждат ти ПИК и си готов. Само така ще се изчистят списъците от мъртвите души. Ама май на никой не му отърва това?

44

Зозо

преди 2 години

С тези машини, хартии, комисии, секциии....... По-евтино ще е да се издава на всеки, с личната карта или книжката като сменя, по един ел. подпис. И така, който може гласува, който не може дгд. Ай сиктир!!!

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45Машинките ги сложиха с цел, да ограничат ромското и турското население, не се получи очакваниия резултат :)) Да не говорим за грешката да заложат на сакат психически и физически чалгар като Славчо, дето нема 2 брънки в мозъчето си......хахахаха :)))