13

ГЕРБ

преди 2 години

Как не ви е срам да харчите грешни пари за тея *** машини.

12

Анонимен

преди 2 години

Купувайте да ви е.. харчете.... и избори до дупка.... България е богата..... съединителя на нацията ни завъртя в страшна спирала.

11

Анонимен

преди 2 години

Купете и повечко тоалетна хартия, за да могат и гербопитеците да гласуват.

10

Анонимен

преди 2 години

Льотчик Радев лично ще ги достави от Венесуела понеже ще пилотира самолета НАТОварен с машини.

9

Анонимен

преди 2 години

Важното било да свалят ГЕРБ,а за останалото Дяволът е на среща,ще се погрижи?!Дрогаре им бе циле,знаете ли колко пароци повлякоха ваште управляващи антигербаджии?!НЕ,защото за вас е важно да крадете,като тия дето сега се инсталираха да грабят!Да но кацата с меда се нарича България и вие май доста я продънихте!!Скоро ще почнете да мр ете яко,както ви предупредиха!*** кво ли ви пука?!Па мре те си да ги,еа!!

8

Анонимен

преди 2 години

Ох пак ли аз да им давам акъл - за да се спестят пари, гласуванете да става на етапи. Тази седмица в тези райони, другата седмица в други и така на 2-3 пъти за да се спестят едни 10 млн. който вярвам могат да вкарат в някоя програма за майки, за болници, за хеликоптер, за нещо полезно а не за едни машини които ще седят затворени в някое хале след това. *** народ сме и това е поредното доказателство.

7

ИТН Виена

преди 2 години

Колкото повече машини за гласуване, толкова по-малко гласове за ГЕРБ!! Предните избори го доказаха!!

6

Анонимен

преди 2 години

Абе какви машини още? Вие луди ли сте? Щом като искат 2 в 1- гласуване с хартиени бюлетини и толокоз- ясно и просто! Машините са част от хаоса, който цари у нас в последните 3 месеца!

5

Кънчо

преди 2 години

Абе тия хора наред ли са ? Швейцария ли сме или Германия ? В толкова тежка зима която се задава те машини ще купуват ?!? и отделно от машините, трябва да има и хартиени бюлетини, щото ако забие т ъ п ата машина да има резервен вариант. Колко пари бяха похарчени за тия машини и колко още ще бъдат - за една *** прищявка на изчегъртващите. Марш наобратно откъде изпълзяхте разрушители на държавата.

4

Анонимен

преди 2 години

Важното е че свалихме ГЕРБ, сега нещата се нареждат. Новите хора са достойни професионалисти.

3

и те така

преди 2 години

абе купувайте машини , ше ги давате под наем на моловете , на била , фантастико , метро ,,,,да си гласуват за шеф на смяна , за продавачи , и т. н

2

Мадуро

преди 2 години

Колкото трябва, толкова ще програмираме.

1

Мечо Захариев

преди 2 години

циклон