176

Биг Фарма

преди 2 години

Ваксините са като демокрацията - не са идеалното решение, но за момента по-добро няма. Учудва ме антиваксърското лоби в БГ, чийто резултат ще се види на есен (като пилците...). Само за справка: процентът на риск при противозачатъчните (конкретно от тромбози) е порядък по-висок от този на Ковид ваксините, но това никой не го коментира. Не живея в БГ, така че изказвам мнение на наблюдател. И малко хумор накрая: След ваксинация се чака 15мин. отвън, за да може да се дръпне ъпдейта на чипа...

175

Анонимен

преди 2 години

Но България не е готова да защити населението, като затвори развъдника на вируса по Черноморието, пренебрегвайки интересите на *** -концесионери. Прилагат се само доходоносните мерки. Третата игла ще помогне, колкото и втората. Ползата е само за производителите и разпространители на ваксината. Това вече е ясно и на децата.

174

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЕхо ,заешките сърца ,нали сте ваксинирани -Защо се страхувате от неваксинираните ,защо треперите ?

173

ПОСЛЕДНИ СМЕ В ЕС!

преди 2 години

Последни сме в ЕС, защото имаме най-много комуниси и цихани на глава от населението, точно те са нис.ко интелигентните, които отказват да се ваксинират. От състава на анти-ваксърита няма нито един, който да не е от тези две групи.

172

СТАДЕН ИНСТИНКТ

преди 2 години

Някой по-долу е написал "холандците англичани германците и т н ,по *** ли са от нас, че мнозинството е ваксинирано,включително доктори учители полиция".... Ще му отговоря - ___НЕ СА ПО-УМНИ!___А това да правиш нещо понеже някои други масово го били правили е нещо като СТАДЕН ИНСТИНКТ.

171

izh

преди 2 години

Я, тези дето до преди изборите плюеха по ваксините и вадеха "компетентни мнения" сега нещо обърнаха резбата. От 1944г. се е натрупала статистика, че по злобно и по неграмотно от комуниста - НЯМА

170

До 186

преди 2 години

Колко ваксинирани умират в Испания бе , ?!Я кажи !От къде ги знаеш тези неща ?Знаеш ли изобщо колко умрели с К19 има в Испания за последната седмица ?Я провери !!!Ще ти кажа - 10 пъти по-малко от БългарияЗнаеш и числеността на двете държави.Това ли ти е проблема ? Че са умрели 3ма ваксинирани или че в България умират по 50 човека на ден !!?

169

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите са супер кухи същества.Дрязнят ме не ,защото няма да се ваксинират и по този начин да не рискуваме срив на здравната система,а защото говорят неща,които изобшо не могат да докажат,нито пък да анализират.Боравят само с абстрактности и все някой трябвало да им докаже.Когато им докаже-лъжел.Голям рев,че ваксините имат 6 месеца сила.Еми 6,важно е,че има все пак превенция.Умират 56 човека неваксинирани,но на тях проблема им е двама умрели ваксинирани.Да им се чудиш на акъла недоразвит !

168

Анонимен

преди 2 години

Каква трета доза, като в Испания умират ваксинирани.

167

Бонго Бонго

преди 2 години

183 замисли се откъде си получил информацията за Израел. Дали от бг медии или от чужди. Искам да кажа, че няма кой да контролира медиите за написани истини или неистини.Бих отговорил за мене си, ваксинирах се ок е всичко и тъй да сме живи и здрави всички.

166

Анонимен

преди 2 години

До 173 най бедната щот сме най тъпите с всксинацията го доказваме. Всички професори- имунолози. Ще си стоят заключени пак зиме

165

Анонимен

преди 2 години

До Пхахаха до 175 Добре бе колега от форума,обясни ми тогава феномена с Израел, с Испания, Гърция където процентът на ваксинирани е над 50 в Израел над 60% а вчера имат над 12000 нови случаи,Гърция над 4300. Кажи ми също така как да възприемам изказванията на отговорни фактори в Пфайзер,които срамежливо признават,че спрямо някои щамове ваксината не действа или е с минимално покритие.

164

Анонимен

преди 2 години

даже и тези с две дози се отказаха.

163

Анонимен

преди 2 години

Объркали се заглавието, "правителството на България (колониалната администрация) е готово за поставяне на трета доза, проблемът е че няма желаещи.

162

Анонимен

преди 2 години

Много ме Ентересува дами и господа. холандците англичани германците и т н ,по *** ли са от нас, че мнозинството е ваксинирано,включително доктори учители полиция все важни единици.и не мислят че ще ги изтровят, а ние все чипове и 5 г импланти и конспирации са ни у мозако

161

Анонимен

преди 2 години

От ,,Pfizer" срамежливо споменаха, че има варианти на COVID, които не се повлияват от ваксината, тука има - тука нема, иначе си се боцкайте, боцкайте се.

160

Някъде из кварталите

преди 2 години

Язека си пием пред блоко пърцуцата и тая отрова ваксината нема никогиш да си я бием...по-здрав съм от железо и почти толкова умен

159

Пхахаха до 175

преди 2 години

Аз не претендирам, че съм умен, да не говорим най-умният...още по-малко те карам да се ваксинираш. Хубаво е че се опитваш да мислиш логически. Хайде сега отнеси това число на тези "мъдри" 5 млн българи, към световното население ваксинирани и то по държави ! Натисни днешната картинка на Chrom-a и гледай как е по държави и континенти ! А дори и да не го направиш виж какво е отношението на ромите към ваксините...същият акъл си...

158

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите си мислят, че подхода им към вируса е научен. Обаче науката греши и то постоянно. Особено медицината. Постоянно се отказва от един или друг постулат и теория. Ако едни неща преди години са смятани за неопровержими, днес са напълно отречени. На ваше място няма се кълна в безопасността и ефективността на ваксините. Пък кой крив, кой прав, времето ще покаже.

157

Анонимен

преди 2 години

До Пхахаха хайде сега да ми обясниш защо пък трябва да слушаме теб и да се ваксинираме. Ти не си ли задаваш въпроса като как ти да си прав при положение,че 5 милиона българи отричат и не желаят ваксина. Я се огледай и се запитай,ти ли си най умният и интелигентният от 6 млн българи . Това е най-простата логика,не те карам да мислиш много ясно е , че не ти се отдава.