28

До 27

преди 2 години

Защото пък за 12 години Боко ханъма я построй тая магистрала. Какво хвалите ханъмата на Ердоган? От кога една ханъма разбира от нещо различно от доставяне на удоволствие на султана? Цял живот Боко ханъма скача от харем в харема, а вие искате да я изкарате строителка! От харема на бай Тошко скочи в харема на Ердоган и те така! Магистрала щяла да строй ханъмата, хаха. И къде са тези магистрали? Какво направи ханъмата освен да прокара интересите на *** си?

27

на море през полето

преди 2 години

а стига с тия магистрали ! кво ви беше до като бсп управляваше и нищо не се строеше , камо ли магистрали .

26

Ангел

преди 2 години

За какво ревете бе?Нали ви дразнеха лентички те, асфалт не се били ял?Вие изобщо знаете ли какво искате а?Я се разберете със себе си мрънкачи с неясни претенции.Яжте пасти и си затворете устата,че на нищо не приличате мрънка безподобни

25

...

преди 2 години

то хубаво магистрала ама да се стори на пазарен принцип и да е забранено на български фирми да бъдат изпълнители или подизпълнители! че ни излизат златни, само дето кюлчетата не са в народа, а някъде по джобовете на определени хора, алчни които не са се наситили....

24

До асфалт не се яде

преди 2 години

Абе, то хубаво, че почна, но нещо никои не е виждал магистрала в България. Магистралите са като електронното правителство, милиарди похарчени, много се говори за тях, но са като чудовището от Лох Нес. Всички чували за него, ама не се знае дали съществува. Тук там някои луд твърди, че го е виждал. И на Боко ханъма магистралите са същата работа. Тук там някои отвлечен от извънземни твърди, че ги е виждал, ама нещо не му вярваме много!

23

Анонимен

преди 2 години

Това ли измисли Ицето, за да се говори за него и да си заработи 10те хиляди заплата?

22

Анонимен

преди 2 години

Смешковци, спряха цялото пътно строителство и сега били искали

21

Анонимен

преди 2 години

каквата и магистрала да има, когато няма контрол все ще има катастрофи. *** лети на 15г БеЕмВе и си мисли че е в самолет. Да сте видяли патрул на КАТ да обикаля? Няма и да видите но така контрол не се прави. На простия народ само тояга помага. На магисталата Маями I95 защо не летят с 160? Защото глобата започва от $400 и освен това има полиция, сключително и не маркирани коли обикалящи.

20

асфалт се не яде

преди 2 години

бат ви серго : стига с тия магистрали бе , ми то стана магистрала до магистрала . я кви хубави обиколни и второстепенни пътища си имаме . *** той Бойко е виновен щото почна да ги строи :)

19

Анонимен

преди 2 години

Явно тази магистрала не е част от милиардите километри магистрала построени от Боко ханъма! Ей милиарди км магистрали направи, целия Млечен път обхвана, а тия 120км ги пропусна милата! Да пренесе от Алфа Кентавър малко магистрала тук и да се свършва вече!

18

Анонимен

преди 2 години

5 години за една магистрала? Хората на Марс ще отидат ние една магистрала в кавички с 2 платна не можем да направим. Не държава а пародия на такава.

17

Миро

преди 2 години

Като ви казвам,че ни смятат за ***-Лоу-Мни вие не ми.вярвате,а някои се обиждат.Никога до сега за 30 год.Парламента не е бил пълен с толкова мошеници както е сега.Това за мене е продукт на абсолютно невежите и безотговорни млади хора,които които искат нещо но и те не знаят какво искат и вярват на всякакви мошеници.Като стадо са ,накъдето ги под караш с останалите на там вървят

16

Анонимен

преди 2 години

"Спешна магистрала" Малиии, другаря Бойкикев вече се е заел да издигне историята с петилетката на съвсем ново равнище! Сигурно е жулнал някоя спешна магистрала, преди да го предложи това!

15

Анонимен

преди 2 години

Вместо да строи безсмислената магистрала към Калотина, трябваше да е довършена поне една магистрала Север-Юг. А те, доколкото знам, и от тунела Шипка спестиха. Ама нали трасето за Калотина минава покрай Банки...

14

Радослав

преди 2 години

До 11.И той не е, защото той и свещената му лилянка я обещават 12 години, на всички избори щеше да е готова до един коя си година и накрая след 12 години я докараха до ниво от мокър сън до драсканица на салфетка! Писна ни да слушаме обещания на избори и след 4 години същото нещо да се обещава просто с по нататъчна дата. То не бе 2016 да е готова, после стана 2018, след това 2020.

13

да знаете

преди 2 години

С магистрала катастрофите няма да намалеят, справка "Тракия"!А и друго ни излъгаха преди няколко години, че с включени фарове през деня, щели да намалеят катастрофите .......

12

До майора

преди 2 години

За каква съвест говориш ве братче. Тия са толкова нагли, безочливи и корумпирани, че не очаквай да притежават съвест. И майка си ще продадат за лапачка и власт. Истината е че не ги интересува народа, а само да изпълнят за каквото им плащат съответните олигарси. Те и затова немогат да съставят правителство.

11

Анонимен

преди 2 години

Тези за работа не стават. Освен да омрънкат орталъка и да напишат доклад платен от фондация за друго не ги търси.

10

Анонимен

преди 2 години

Човекът за магистрали е един. Знаете кой е Той!!! Не се надявайте на други с празни чекмеджета да ви построят нещо.

9

Наглеци

преди 2 години

Е нали точно ДБ настояваха служебното правителство да се спре проекта, защото е от ББ?!