62

Анонимен

преди 2 години

Генетичен материал!?

61

Анонимен

преди 2 години

Само някой да ми пипне детето!Камо ли да му втъква незнайно какви тампони през носа в мозъка,за незнайно какви тестове.Капилярите!?Мембраните!?Заразяването по този начин!Медицински фашизъм!

60

Елена

преди 2 години

Живеем в Германия.Понеделник и сряда тестват децата в училище,3 и 6 клас са.Това е от миналата учебна година.Бяха две седмици ДО за цяла година.С маски са и не са се задушили.

59

Анонимен

преди 2 години

Хора! Спрете се с тая паника! Съседа толкова се бее панирал, че се барикадира и застреля момчето, деот правеше доставки. Ама то и момчето бее голям балък и не *** кефеше, затова не с обадих в полицията.

58

Анонимен

преди 2 години

Преди пращахме децата на училище, защото нмаше как. После казвахме, че е добре, з ад а се социализират.А сега - пращаш го на училище, милииичко, доброоо, умно детенце. То ти се връща, пуска новата песен на Джина Стоева и се кълчи на TikTok. Ммм не мисля, че ще пратя второто на училище. АКо ми даваха да ги бия, щеше да е дорбе, а госпожат ами се караше, че телфони не съм им бил давал. За ко моуй на тоз кележ сенчорен екран? Да не дай бизнесмен?

57

Анонимен

преди 2 години

До 65 Естествено, че не искат маски бе, кво говориш! Дай са да ги удушим децата да ги спасяваме от вирус, а? Големо спасяване ще бъде! Не става така. С една нормална хигиена и своевременно пращане на болните вкъщи нещата биха били в нормални граници. Няма нужда да се прекалява

56

Анонимен

преди 2 години

Когато записват дете в училище трябва да правят и някакви психични тестове и на родителите, че вижте какви са смахнати - не искат маски, не искат тестване, не искат мерки - искат само да си изтърсят детето на училищеото да им го гледа и пей сърце - здравей живот.

55

Анонимен

преди 2 години

Температура и хрема могат и са симптоми на всякакви инфекции. За една година му сменихте признаците на тоя вирус, както ви скимне. Вече и ангината е ковид, и възпаленото гърло и хремата... Защо? Защото тая простотия е измишльотина и не е по-различна от грип. Важно е да се психираме и ваксинираме.

54

Анонимен

преди 2 години

Тези,които не искат да им тестват децата при симптоми, няма нужда изобщо да ги пускат в училище, при такива прости родители никакво обучение няма да им помогне в живота.

53

Анонимен

преди 2 години

Да бе да ще учат - те нямат мозък за 5 стинки, ще учат децата в къщи - ти вярваш ли - у тоз промития мозък кво може да има според тебе - бръбазлъци!

52

До 41 Садисти

преди 2 години

Вас, БГ мамКите, хем ви сърби, хем ви боли. Ревете за присъствено, ама даскалите били ***, децата били тормозени. Ами тогава напуснете работа (ако въобще работите) и учете вкъщи на мама генийчето.

51

Анонимен

преди 2 години

Онлайн учебна година е единственото спасение за децата! Помнете ми думите! Вече варианта е между няколко злини, да изберем най-малката! Кой разбрал-разбрал!

50

Анонимен

преди 2 години

Маски, дезинфектанти и тестване в училищата - само така трябва. А скоро и ще ги набоцкат без много, много да питат и родителите. Няма да има тука *** ми дойди ми.

49

Анонимен

преди 2 години

В другите държави децата носят маски, ама наш Ганчу и наша Гинка ги е страх от едно парче плат и провиждат тъката конспирация.

48

1234

преди 2 години

"Децата в предучилищните групи и детските градини ще са без маски по време на учебния процес в зелена зона. Ако минем в жълта, червена зона, всички ще са с маски."Кой и как ще накара деца от 3-7 г да са с маска по цял ден?Когато легнат да спят, на обяд, с маски ли ще са?Когато се хранят( сутришна закуска, подкрепителна закуска, обяд, следобедна закуска) няма да дишат, предполагам, за да не разнасят вируса!Денков, Денков...

47

до Robert

преди 2 години

па ако ще да стъпва детето ти там - гледай си го вкъщи, кой го интересува неграмотността на семейството ти

46

Анонимен

преди 2 години

Детето на училище пък бащата цял ден върти любовницата на работата, а майката гледа да свърже двата края и ако трябва и на ДО кой ще изкарва парите в къщи - бащата михлиузин любовчия ли?

45

Robert Green

преди 2 години

Как ли не ще завират клечки в носа на детето ми или пък ще го заставят да стои с маска цял ден. Няма да стъпи там. Сегашната образователна система е неадекватна и не отпада единствено, защото се крепи от чантаджии, профсъюзи като Янка Такева , персонал, който без нея излиза неподготвен зс нишо на улицата. Родителите го знаят, но на повечето не им се занимава с децата и ги пращат там. Това е тъжната истина.

44

Анонимен

преди 2 години

'ВИЕ ПРОВОКИРАХТЕ НАРУШАВАНЕ НА ПРАВАТА ВИ' ---- усещаш ли колко тьпо звучи?

43

Анонимен

преди 2 години

Кръвожадните родители които не сикат тестване са за психиатрията, за да им обяснят от там защо се прави това, че те явно не разбират какво значи превенция на едно заболяване и ограничаване на пандемия.