65

ББ

преди 2 години

убийците опитаха да се изживеят като..."спасители"...и се провалиха...и брекоха Човечеството на...геноцид...убиват децата ни безнаказано...и децата си убиват...за власт...и пари...какъв позор!!!

64

ББ

преди 2 години

До Анонименмай си права...китайците и руснаците първи създадоха...ваксини...неефективни...но първи!...бързали са ...все пак си е война...биологическа!

63

ББ

преди 2 години

До Niki132019 г...."лъжеца" според китайските власти...в последствие Национален герой...д-р Ли Уънлян...всеки с гънка може да провери в мрежата!

62

Анонимен

преди 2 години

Прилеп е донесъл COVID, колкото и щъркел е донесъл на Мерккел и на Юнкер бебета. Американски фантасмагории. Стига вече! Омръзна ни от глупости! COVID e създаден от онези, които срещу заплащане се борят с него.

61

Анонимен

преди 2 години

До Амине могат да ги пуснат, защото ще излезе истината, че е създаен там вируса, после пуснат по "погрешка" за да свалят Дончо. За всички не 80%-ви е ясно от къде иде вируса. Китайските комуняяяги отвориха кутията на Пандора и сега не знаят как да я затворят.

60

Ами

преди 2 години

Китайските власти трябваше просто да допуснат международната комисия до всички данни относно пандемията, за да докажат, че твърденията срещу тях са политическа инсценировка - толкова е лесно, и все още не е късно !!

59

Некъф

преди 2 години

Поне съм спокоен, че ако ни ншаднат извънземни китайците ще ги изядат!

58

Niki13

преди 2 години

До ББКъде са фактите, че вируса е тръгнал от лабораторията, или една лъжа повторена хиляди пъти става истина

57

Анонимен

преди 2 години

На тая нещо мозъка и рита.

56

Анонимен

преди 2 години

"Вижда ми се много странно специални служби да се занимават с това дали един вирус е изкуствено създаден или естествено мутирал, преди да са се произнесли учените"И за това си медицински доктор, а не директор в специалните служби.

55

ББ

преди 2 години

г-жо,само факти...вируса тръгна от лаборатория в Ухан...китайските опитаха да лъжат,прикриваха го...докато...или пък умишлено обявиха световна биологическа на Света ни?...отвориха кутията на Пандора...и сега не могат да я затворят...милиони невинни хора умират...кой е отговореин ви питаме?кой убива невинни човешки същества...за власт...и пари???кой се опитва да надмине хитлер и сталин...по жестокост?...с какво ще ни убивате след...ковида...г-жо???...персонална отговорност...или сте съучастници

54

Анонимен

преди 2 години

Като утр.епят в ТЪМНОТО, някой китаец, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България, а и ще има Пари и Работа за нас, българите.

53

цццжжжббб

преди 2 години

Никой не им вярва на лъжите. Ако ще и извънземните да дойдат, никой няма да повярва. Всичко е една огромна манипулация на цялото човечество с любезното съдействие на всички правителства. И никога няма да приключи. Америка изтегли войските си от Афганистан. Сещате ли се какво ще правят с тях? Каквото прави и Австралия!

52

"Политинсцениро

преди 2 години

К'ва е тая дума бе,авторе ? Бах маа муууууу. Ще го метна у печката тоя тълковен речник на зима.

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58 - Да живей ККПартия. И да не се тревожиш. Китайския Байдън и китайското СЗО няма да допуснат косъм да падне от главата на Китай. Нищо че се знае че вируса е създаден в Ухан. И финансиране от Фаучи.

50

Наполеон I

преди 2 години

"Китай е спящ гигант. Нека спи, защото когато се събуди, ще раздвижи света."

49

Мда

преди 2 години

Всъщност Китай е замесен в тая работа заедно с американските демократи,Сорос и Гейтс.Те са и най-спечелилите от ковид-кризата.Може да се проследи ясна връзка между Пфайзер,Гейтс,Сорос и лабораторията в Ухан,а връзката са пари и собственост.Иначе Байдън през годините е бил най-големият про-китайски лобист и едва ли е било безплатно.

48

Анонимен

преди 2 години

подписвайте и не говорете много, слагай шподписа и трай там, спасяваме ви, от кво ние си знаем

47

Анонимен

преди 2 години

подписвайте след страха който всяваме мащабно, важно е вашия подпис, че се съгласихте дас умрете, ясно ли е?

46

Бay

преди 2 години

недоказуемо е, т.е няма значение.