44

...

преди 2 години

Значи четейки тука виждам, че 99% не вярват да има глобално затопляне, следователно няма как да има наводнения и пожари и жеги каквито виждаме в последните 20-30г. Така, че няма какво да коментираме тука! Всичко е ОК и няма какво да се прави! Та такива ми ти неща по тоз широк свят!

43

Шаши

преди 2 години

Апостоле, и ти ли започна да се изявяваш? Разполагаме с малко данни и много неизвестни. Ама, защо не кажеш нещо, което всички го знаят. От края на ледниковата епоха, ледовете се топят. Или не е вярно. И теченията в Атлантическия се менят във хилядолетията

42

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха хахааааааа, видяха че циркът с ковида няма да мине и сега почват с план В Глобалното затопляне, и когато и той отиде в канала, какво следва астероид, извънземно нашествие и т. Н.

41

Грозде и портокали

преди 2 години

От топенето на ледовете в Гренландия и на Северния полюс Гълстриймът изстива и Северна Европа ще е единственото място където докато се стопи ледът ще има по-студени зими.Едновременно с това нивото ще се вдигне с няколко метра и никакви шлюзове не ще спасят Лондон,нито пък дигите ще спасят НидЪрлендия.Като се стопи ледът обаче британосите ще си гледат грозде и портокали в Шотландия.

40

Ива

преди 2 години

Реколтата от зърно, плодове и зеленчуци е едва под средното ниво тази година. Според доклада за прибиране на реколтата, овощарството страда от дълги фази с ниски температури през пролетта, малко слънце и след това твърде много валежи.Зеленчуците също пострадаха от забавяне на растежа поради ниските температури и проблеми с прибирането на зеленчуци навреме поради твърде влажна или наводнена почва."с ниски температури през пролетта, малко слънце""поради ниските температури"Глобално затопляне

39

отАавстралияСидней

преди 2 години

До ПАРА ШУТ, като гледам коментара ти на пишман 40бани, ходете си в Полски тръмбеж, там е много по близо до бита и културата ви. Оставете Новия Свят на хора от белите страни. Не се вписва в профила ви, какво сте се разтревожили за места където не ви е мястото

38

Анонимен

преди 2 години

Глобално затопляне има само в болните брюкселски мозъци и техните подгласници тук.

37

Анонимен

преди 2 години

"Нов ледников период няма как да се случи. Това, което може да се случи,..." ============ Любознателен съм какви ще ги говори г-н Експерта, ако случайно някой от близо 1500-те активни вулкана вземе та изригне. Особено ако е по-значимичко и от размера на изригванията в Индонезия или Аляска. Тогава на може и снеговалеж през юли да доживеем. И да, нарочно не включвам Кампи Флегрей и Йелоустоун.

36

Анонимен

преди 2 години

Очаквайте екстремни манипулации от световния елит с които да ви вземат и малкото което ви е останало

35

Феникс

преди 2 години

Природата винаги е намирала начин да премахне това което и пречи Дали това сме хората ? Ами огледайте се .Виждате ли нещо друго ?

34

Анонимен

преди 2 години

Вулканите изхвърлят в атмосферата в пъти повече CO2 от индустрията. В страшен бизнес се превърна това глобално затопляне, набутаха си хора във високите сфери на властта и няма връщане назад. Който учен публикува неудобно (истинско) изследване по въпроса бива отстранен от научна дейност.

33

Чукча

преди 2 години

В интернет има достатъчно научни доклади по темата, включително и европейски климатични модели от 70-те. Изпреварихме тези модели по всички показатели в последните седем последователни години. Трабва ни сериозен технологичен скок възможно най-скоро, за сега без изгледи за такъв.

32

Bili

преди 2 години

Очакваме нова глобална данъчна система базирана на "въглеродни кредити" според която всеки ще има право на определен лимит изкаран като заплата...кредити ще се отнемат ако не спазвате поведение и не правите квото ви се нарежда...а климата на земята се влияе от слънцето.

31

Анонимен

преди 2 години

ОСНОВНО СЛЕДСТВИЕ Е ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ДВЕ РЕКОЛТИ, А ЗА НЯКОИ КУЛТУРИ И ТРИ. НО УНИЩОЖЕНАТА СИСТЕМА НА НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ НЕ МОЖЕ ДА ОСИГУРИ ДОРИ И ЗА ОСТАТЪЧНИТЕ ТЕРИТОРИИ ВОДА ЗА НАПОЯВАНЕ. БРЕХ КАТО БЯХМЕ *** И ПРОСТИ!!!......А КЛИМАТЪТ СЕ ИЗМЕНЯ ЗАКОНОМЕРНО НЕ ОТ ЧОВЕШКАТА ДЕЙНОСТ, А ПОРАДИ ЦИКЪЛА НА ПРЕЦЕСИЯТА НА ЗЕМНАТА ОС ОТ 26000 ГОДИНИ, ИЗМЕНЯЩ ВРЕМЕСЕЧЕНИЕТО НА СЛЪНЧЕВОТО ГРЕЕНЕ. А ИНАЧЕ ЩЕ МИ ХАРЕСАТ 60 ГРАДУСОВИ ТЕМПЕРАТУРИ...

30

У

преди 2 години

Скоро една позната ми разправя, че по-скъпите телевизори не ставали, защото синът и подарил турски от Зората и можел да връща времето назад, т.е. да гледаш когато искаш нещо! Опитах да обясня, че зависи от доставчика и технологията, но тя не разбра нищо и пак ми препоръча да си сменям телевизорите с евтините. Според мен по-подобен начин коментираме и климата, всеки знае колкото да се изкаже и готово.

29

Анонимен

преди 2 години

хахаха,болHитемозъци веднага почнали да прават връзки с небесния и края на света а тоз край така и неидва то небеше 1997г.2000г.2005г.2012г.2020г. ще е интересно следващата коя ще е

28

отАавстралияСидней

преди 2 години

За сефте разбирам че климатичните промени се случват САМО в Германия. Защото тук в Австралия няма промяна или влошаване на климата. Затова му викат Новия Свят, защото го бройте друга вселена няма нищо общо с ваща. Поздрави

27

ПроСоТо

преди 2 години

най-страхотния ефект от "глобалните промени" ще да е,ако ГЛУПАЦИТЕПОУМНЕЯТ!!!..Е,а дано,ама на дали..

26

Анонимен

преди 2 години

Апостоле, като изригне вулкана Лаки в Исландия, тогава пак ела да ни обясняваш за намаляването на "антропогенните човешки емисии" - тавтология като "Корейска Народно Демократична Република" между другото! За супервулкана Йелоустоун даже не ща да си мисля!

25

Леонорис

преди 2 години

Секс с извънземни