11

Анонимен

преди 2 години

До Гладна журналистка 5 Ооооо много още ще седиш гладна драга . Чети повече преди да седнеш и да ръсиш глупости защото ако така я караш скоро те виждам съвсем кожа и кости.

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7АМИ НЕ СА СЕТИЛИ

9

Анонимен

преди 2 години

4,5 млн души представляват 0,05% от световното население.Баси и страшния вирус .Ами те само от глад умират двойно повече хора по света.Всичко е заради едни пари.

8

до 9

преди 2 години

През 14 век хигиената в западна и централна Европа е била на ниво 0 а медицинските умения са се свеждали до пиявици и кръвопускане. Има едни карти на разпространението на чумата, болестта стига до източна европа и спира.

7

Анонимен

преди 2 години

откога разузнаването се занимава с болести и вируси, това не трябва ли да е работа на някоя здравна институция?

6

Анонимен

преди 2 години

Байдънова работа.А за тоя патоген не ви ли е срам да го наричате пандемия.През 14 век чумата взема половината от НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА.Смешници.Прикривате всичко с тоя вирус.Лошо образование-защото сме онлайн заради вируса.Лош живот-защото сме в пандемия.Как не обвинихте и вируса за трагедията в Афганистан.

5

Гладна журналистка

преди 2 години

Петя не пиши глупости! Този доклад бе поръчан не от Байдън, а от Тръмп. После този доклад бе поет от Китайския Джо. Какво друго да очакваме?

4

Анонимен

преди 2 години

До Боко ----да, ама винету е бил индианец, а всички знаем че сащ изтребиха индианците за да им вземат земята!

3

Боко

преди 2 години

Се възхищава на Винету. Затова САЩ наложиха санкции на България.

2

Анонимен

преди 2 години

Китай пуснал вируса за да навреди на света е американо-тръмпистка гьобелсова пропаганда. САЩ са добри ученици на Хитлер или по-скопо Хитлер се е учил от САЩ и е бил възхитен за колко кратко време са избили 100 милиона индианци.

1

Бен Ган

преди 2 години

Еее...как бе? Елате, бай *** ще ви обясни всичко! От въоръжение, през хранене, до вируси, всичко му е ясно.