21

7

преди 2 години

Абре Милене, тебе те е ударила някоя керемида по главата бе!!! Какви оръжия притежават талибаните бре??? Имат американски джипки Хъмвита, карабини М4, картечници и уреди за нощно виждане! Еееегати свръхмодерното оръжие! От афганистанската армия са наследили 19 бразилски самолета A 29 Super Tucano на Embraer. Знаете ли какви са тези самальоти? Като изтребители, ама с перки! Двуместни!Имат там разни бомбички и ракетки. Плюс 16 хеликоптера Sikorski UH-60, без да броим руските.

20

Анонимен

преди 2 години

не знам тоя защо не е в панделата, преди време нали уреждаше срещу пари българско гражданство, имаше и видеозапис, а най-нагло се разкрава и дава акъл....на всеки му писна вече....

19

USA

преди 2 години

НАТО СА Е ТАЛИБАНСКО ?

18

USA

преди 2 години

ШАШИ МИНИСТЕР......ПРОСТИ ИСТИНИ УТКРИВА ! И ЗА БАЦО ТАЛИБАЦО Е ТАКА ! ТИКВА ТАЛИБАН 11 ГОДИ ПРЕМИЕР !

17

Анонимен

преди 2 години

Намека на САЩ е красноречив. Така наpечените им съюзници да не се надяват на помощ при агресия. Руснаците ще стигнат до Берлин преди Байдън да намери къде се намира Европа на картата.

16

Анонимен

преди 2 години

САЩ така въоръжиха и Ислямска държава! Крaварите искат да забъркат нова катастрофа! Защото само голяма война може да ги спаси! Талибаните ще подпалят средна Азия и Близкия изток за кефа на САЩ и Саудитска Арабия.

15

hard

преди 2 години

САЩ е време да си гледат интересите и да подадат гъбата с оцета на Великите сили Русия и Китай. Нека те харчат парите на данъкоплатците си за райони по света където надали някой би искал да живее...Явно с прости хора на глава не се излиза. Освен това фактора "СТРАХ" е винаги главното оръжие на държави като Китай, Русия, Афганистан, Венецуела, Куба , Северна Корея, Африка и т.н. Така, че хора обречени на такива тиранични мерки, нямат шанс за "Освобождаване", ако някой не ги нарита....

14

Сова Харис

преди 2 години

Одобрението на Джо Байдън сред талибаните е на 150 процента!

13

Софка

преди 2 години

Абе някой знае ли къде се скри нашия голям стратег Паси?

12

  prezident

преди 2 години

тръмп и байдън следват една и съща политика без никаква промяна само кресльовците им и лобитата им са различни

11

999

преди 2 години

ОчевАдно отношението на талибаните към Сащ и Русия е РАЗЛИЧНО. Правете си изводите!!!

10

Щирлиц

преди 2 години

Пушечното месо,отгледано извън САЩ и ЕС е безплатно,даже и нашите "миротворци"се включиха в прибирането на зелена валута,е,имаше и сакатлъци,но за да получиш,трябва да дадеш.

9

Анонимен

преди 2 години

Нали това беше целта...

8

Анонимен

преди 2 години

Да де ама членките са в НАТО, ако не си чувал:)) Второ без ВВС и небе ... всичката тая техника е ненужна. Азерите го доказаха скоро отново на Армения . Така че ... ще си карат там джипките малко и после ще почнат да ги продават на ляво на вдясно. То и поддръжка иска.

7

MKS

преди 2 години

САЩ се изтеглиха за да отслабят ЕС, Турция, Иран и може би Русия чрез потокът имигранти. Но както е показала историята винаги сметките им излизат криви. Време е ЕС да ги отпише като стратегически партньор.

6

Анонимен

преди 2 години

Започват ударите от Русия и Китай.

5

стига

преди 2 години

цен.з..ур.а!

4

Отговор

преди 2 години

До 7 Ами Ицко, че те руснаците водят "нормални" преговори навсякъде, където има талибани по света...и в Сев.Корея, и с Мадуро, Лукашенко, и със всякакви айтоляси...! Виж ако има някоя православна държава, като Украйна ,Грузия, та даже и в България/с талибана с вдигнатото юмруче/, само отрова ще сеят!

3

Борисов убива

преди 2 години

В Перник режат ръце по поръчка на мафията наречена Борисов !

2

Анонимен

преди 2 години

Не от "някои", а от повечето. Благодарение на Байдън.