122

Bobi

преди 2 години

Това реклама на Англия ли беше или репортаж, не можах да разбера. АМа че глупави *** ама....

121

БРЦК

преди 2 години

Днес. бг страх ли ви е.?

120

БРЦК

преди 2 години

Те с ваксината са ги заразили. Ваксата био оръжие. На сипозиум в Нюрнберг говори професор Корбен. Каза за доклад на Пфайзер за ГРАФЕНА нужни са поне три дози за насищане и изграждане на цяла мрежа чрез еритроцитите в организма . След това си.....Алилия

119

11

преди 2 години

Два дни след мача дал положителен тест... Ай стига глупости! Кво стана с инкубационните периоди?

118

Bili

преди 2 години

Клиничните проучвания на ваксините "демонстрираха" евентуално по-леко боледуване за ваксинираните. Не предпазват от заразяване и разпространение. Всъщност проблема на тази технология е че действа като "праймър" за дивия вирус ...сега много повече хора ще се разболеят и измрат...ваксинирани... но няма да се шуми.

117

Анонимен

преди 2 години

До ъъъ Няма как да знаеш как щеше да го изкараш,ако не беше ваксиниран.Можеше и по-леко да го изкараш,защото ваксина ти срива имунитета за един период от време.и ако тогава си се заразил-хоп,тежко изкарване.

116

ХОРАТА!!!!!!!!

преди 2 години

"...опитвам се да се пазя от хората" - този човек, който се е погребал жив, успя със 7 думи да опише много точно целта на операцията КОВИД.

115

Бамбадаги

преди 2 години

До ГалактикаАбе уж е политически ама си се заразила! От телевизора ли го хвана?

114

Анонимен

преди 2 години

Само трима ли са се заразили? За един приятел питам.

113

Пламен

преди 2 години

Трима се заразил, ама останалите петдесет милиона пък не са се заразил!

112

IT-спец

преди 2 години

що за новина е това, тук в Исландия напълно ваксинираните са десетки на ден а някои са в болницата... това не е нищо ново поне са нас тук от 2 месеца... до колкото знам и в Израел е така

111

ВЪРБАН БРЯСТОВ

преди 2 години

Най-добре се лъже, като кажеш малко истина. Истината и само истината, но не цялата истина. Докато не публикуват официална статистика колко от заболелите и починалите са били ваксинирани, ще си мислим че всички са такива. Защо иначе ще крият тази информация?

110

Анонимен

преди 2 години

Жидо-репртилите и сатанисти Родшилд,Рокфелер,Бил Гейтс дето под път и над път *** ,че земята била пренаселена и трябва да се намали рязко човешката популация ,изведнъж се събудили една сутрин и станали големи (хуманисти) и (човеколюбци) и толкова се (загрижили) за (здравето) и (живота) на хората,че видите ли забравили ,че точно те създадоха и пуснаха Ковид и хоп за(благото) на човечеството изнамерили и създали (ваксина) която да (предпазва) от вируса . Хайде бре,вЕрваме

109

Анонимен

преди 2 години

Не ги обвинявам, че са ходили на мачове и фестивали- все пак това беше в основата на рекламната кампания за ваксините: Прегърни живота!, ... да си върнем предишния живот...Ще стане, но когато всички го изкарат по един или друг начин, ваксата на този етап не е спасението. Може би след години, ако успеят да я усъвършенстват, за да предпазва, а не да ха ха ха ха осигурява леко преболедуване

108

ъъъ

преди 2 години

Ми да - толкова е просто, това се иска и от нас - много тежко го изкарах, но добре че бях ваксинирана, щото пък представям си какво щеше да бъде, ако не бях.. Що така с "напредналите" нации им се получава, пък с нас удрят на камък!

107

Галактика

преди 2 години

Познавам точно 4-*** ваксинирани. 2-*** от тях се заразиха въпреки ваксината /мъжа е лекар/. Ние с моята половинка го изкарахме леко ноември 2020. Нямаме намерение да се ваксинираме. От тогава спряхме да се пазим. Дали вируса пак е минал през нас - кой знае? Добре сме. Не се смейте на Мангъров, до тук всичко дето казва е така. Който го е страх - да се покрие в бункер ако ще! Останалите искаме да живеем нормален живот! И на децата им стана ясно, че тоя вирус е политически!

106

kris

преди 2 години

"Но аз все още се чувствам благодарна, че се ваксинирах. Беше тъжно, че пропуснахме една хубава семейна почивка, но това не е краят на света и не искам да си представям колко по-лоши биха били нещата, ако не бяхме напълно ваксинирани."ахахахахахахахахахахахахахаха

105

Можем да мислим

преди 2 години

Има вече 5 лекарства лекуващи ковид на 99% и доказано ефикасни. За една седмица си здрав. Това прави ваксините напълно излишни, а те ни насилват. Защо ли?

104

1908

преди 2 години

Един текст на две хиляди години съвсем точно описва днешната принуда за ваксиниране: И той ще направи, щото на всички - малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби - да се даде белег на дясната им ръка или на челата им, та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му. (Откр. 13:15-17).Като православен не мога да приема белега на звяра.

103

Мощ

преди 2 години

Значи, един приятел отишъл миналата седмица да се ваксинира и му извадили да подпише някакъв лист за отказ от отговорност. Той ги попитал "Като толкова ги хвалите тези ваксини и ни убеждавате, че са безвредни, защо искате да си измиете ръцете? Карате ме аз да поема отговорност ако нещо се случи с мен. Ето, поемам отговорност, но като се отказвам от ваксинирането." и станал и си тръгнал.