86

Анонимен

преди 2 години

Историята учи че всичко се мени; народи и държави са изчезвали и ще изчезват, няма нищо фатално, нови се пръкват. Може и да не се харесва някому, но е факт. И нито стени нито оръжия нито тропане по масата могат да спрат процесите, тръгнат ли веднъж.

85

Зла свекърва

преди 2 години

Някакъв анонимен иска да глобява хората с повече от три деца. Две деца са малко деца. И три деца са малко деца, предвид процента хора, които нямат деца или имигрират и трайно се преселват в друга държава. Аз имам четири и пак съжалявам, че не съм успяла да отгледам повече. Качете се на една кола и попътувайте в България. Земята пустее. Населението е малко. Питайте призволен учител или треньор, ще ви кажат едно и също - няма деца. Каквито и икономически сметки да си правите, без хора са обречени.

84

Анонимен

преди 2 години

Всеки който ви обяснява някакво бъдеще след 100 или 200години е психясал шарлатанин.Човекът знае само миналото си и там е доста трудно да го изясни,камо ли да знае бъдещето си!

83

Анонимен

преди 2 години

Абсолютен ***.Само това мога да кажа за тоя тарикат.

82

анонимен

преди 2 години

Спасението е отчасти в повишаване на раждаемостта. Не виждате ли, че всячески се мъчат да натикат тук част от Африка, най-вероятно заради евтина работна ръка. И какво ще правим с раждаемостта тогава - нашите деца ще се конкурират с други и ще живеят с хора със съвсем друга култура, която неминуемо ще ни натрапват. Или децата ни просто ще идат другаде. Така че по-скоро жалко за повишената раждаемост особено на момичетата?

81

Читател

преди 2 години

Време е "белият" човек да бъде включен в Червената книга на изчезващите видове. Какво мислите? Вижте какво се случи с американските индианци, или с коренното население на Австралия и Нова Зеландия - тук там има останали екземпляри, които след време може би ще бъдат достъпни само по зоопарковете. Може да звучи грозно, но нещата се движат в недобра посока. Раждаемостта в България трябва да се увеличи. Това е спасението!!!

80

айде нема нужда

преди 2 години

"В Субсахарска Африка вече има бум на млади хора, има държави, които са с над 80% младежка безработица, колосална липса на питейна вода. Имайки предвид сегашните технологии и възможността много по-лесно да се пътува от преди, няма как да очакваме тези хора да останат там."А защо да дойдат в Европа, бе учени доценте ? Не могат ли да си отидат в съседните африкански държави с повече валежи ? Каква е тая вашата мания на всички "учени хора" да докарвате пещерни диваци с IQ под 70 Европа ?

79

Петър Иванов

преди 2 години

До *** - Тези твои съкровени излияния, които си направил, са плод на някакъв твой житейски опит ли са ???

78

Анонимен

преди 2 години

Някой да измисли технология за превръщане на млади неграмотни млади мъже в работници за фабриките и фермите!

77

Анонимен

преди 2 години

Преувеличават се много силно промените в климата. Целта е да се наложат като общоприети нови правила на конкуренцията и да се забранят за достъп до ЕС традиционни вече технологии. Коли и самолети вече правят не само в ЕС и Америка, а това не е добре. Налагането на новите технологии ще извади от конкуренция всички бързоразвиващи се страни и ще ги превърне отново в купувачи на технология още поне 50 г. Сега се плаши населението и се търси нов консенсус за спиране вредните технологии.

76

айде пак тоя галфон

преди 2 години

Защо имам чувството че този доцент Бърдаров във всяко свое интервю ни обяснява как младите от Африка ТРЯБВА да дойдат в Европа и всички европейци ТРЯБВА да се примирят с това. Било нещо нормално и нямало как да бъде спряно. Едва ли не такива "учени" тикат черните да идват в бяла Европа и подготвят европейците да се примирят. Само си представете какво ще стане ако 700 милиона сажди дойдат в 700 милионна Европа. Чао на бялата раса. Било неизбежно. Айде не ни ги пропубвайте такива врели-некипели.

75

Анонимен

преди 2 години

Добре бабо Ванга. Благодаря за познавателната информация. Дай още. Например, кога ще ни превземат извънземните и защо още се офлянкват?

74

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах, хората станали ли са повече от динозаврите или не? Да знам, дали да отстъпвам мястото си в еволюцията на следващите - маймунопитеците, дето ще живеят природосъобразно в некоя пещера под звуците на класическа чалга - тъ-тля-ката, тъ-тля-ката!?

73

БПФ

преди 2 години

И колко точно е голямо населението на Нeгрия? - Колкото китайското е, на 4.5 пъти по-голяма територия, с по-висок процент плодородни земи !!! Цялата мизерия там идва от фактът, че тия скoтове не работят, а неграмотността е следствие от ниското им IQ, което в някои региони е дори под 70 средно, тоест това са племена то генетични *** !!!

72

БПФ

преди 2 години

Първо, бърдаров повтаря мантрата за "глобалното затопляне", която не само, че е недоказана, ами и вече втора година се наблюдава по-скоро захлаждане... а Кирибати "потъва до няколко години" вече не знам от кога. Океанското ниво се качва с по 3 мм на година. Второ - ние не сме длъжни да пускаме в земята си и да храним някакви недоеволюирали пpимитиви, само защото се размножавали като хлeбарки. Ще му кажа на бърдаров, че те не могат да се въдят толкова бързо, колкото ние - да правим патрони.

71

Нормално е...

преди 2 години

Ние българите активно работим по въпроса....!

70

Гоце

преди 2 години

То няма лошо някои (((народи))) да поизчезнат малко. Че като за пет хиляди години още не е станало, човек започва да губи търпение.

69

Анонимен

преди 2 години

Нема да стане по нашите ширини.....хахахаха :)) Комшиите се надяват да изчезнем от лицето на земята, ама нема, нали требва да им е гадно......хахахаха :))))

68

анонимен

преди 2 години

Спешно спиране на всякакви помощи за каквото и да е! Стига с тези лиготии! Маса тарикати само това чакат, и то съвсем не само у нас - имам достатъчно познати навън, за да твърдя това!

67

анонимен

преди 2 години

И за децата е ясно, че идват основно заради помощи, другите причини засега са маловажни. Да се преселват вътре в Африка, място много повече отколкото тук. Всеки, който им се радва и ги вика, да е наясно, че ако е млад, ще има да ги издържа докато се пресели в друг свят, а след него внуците му. Адаптацията на тези ще е толкова дълга и трудна, че няма да има никакъв смисъл за радващите им се.