38

Килер

преди 2 години

Все повече ми харесва този министър - направо ще занули шансовете за преизбиране на Зеления чорап. Глейте само какъв covid-пик и локдаун ще ни сътвори този антиваксър!

37

Аха

преди 2 години

Тях ли прибира в джобчето си ?

36

Рени

преди 2 години

Струва ми се, че има огромна конкуренция между министрите от служебния кабинет на Радев, на тема: кой е по-нагъл, по-крадлив, неподходящ и не квалифициран за поста, на който е назначен. Един с двойно гражданство, друг обвиняем за кражба, трети измамил НАП за 1.500 000 лв., друг с отнети прав, друг агент на ДС и злобен сталинист, а останалите са крадливи некадърници крадливи... Оня с отнетите права, кацаров, никога не е бил лекар, работел е за НПО-та и е лобирал за частни болници, и продължава.

35

?!?

преди 2 години

После някой в затвора, че не е направил необходимото за да запази живота и здравето на хората. Което му е било в задълженията

34

Анонимен

преди 2 години

Дарявам графен и алуминий във вид на ваксина разредена със разни гмо вируси на някой ваксър който държи да се ваксинира. Дарявам му и двете си безплатни дози и желая на всички ваксъри крепко здраве.

33

Пловдив

преди 2 години

Значи,ще ги бият въпреки,че е с изтекъл срок на годност.Всичкото ковид истерия,издиша.Палячовци.

32

FYI

преди 2 години

Ако всички информирани бяха образовани, тук щеше да бъде пълно с доктори на науката.

31

Анонимен

преди 2 години

поставяне на ваксини на здравнонеосигурени лица - 5 млн. лв. // По 10 лв на доза - 2500000 неосигурени.

30

Българин

преди 2 години

Най-нещастният министър! Каква ваксинационна кампания проведе този, освен че бил дал ..."предписания"! По-некадърно и по-невзрачно недоразумение не се сещам! На да обезглави болниците, които понесоха удара от пандемията го бива! Вреден почти толкова, колкото и Зеленият чорап, който го е назначил!

29

Анонимен

преди 2 години

Кажете една ваксинка за грип, после ми говорете за медийния вирус :)) Сигурен съм, че след 1-2 г. на всички ще им писне от тази глупост, такова недоразумение в човешката история не е имало :)

28

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, за кого ще купувате още ваксини и защо трошите парите на данткоплатците за нещо, което те не искат ? Или пак ще даряваме следващите преди да изтекат... ? Безплатни ама друг път. Платени от бюджета, което е парите на хората. Лъжци долни.

27

Обективно до 14

преди 2 години

Реално първата РНК ваксина е разработена от унгарката Каталина Карико доктор по биология в началото на 90, но е било отхвърлено от фармацевтичната компания МЕРК. Информирай се преди да пишеш съчинения . Карико е една от създателите на ваксината за ковид на " Модерна". Аман от малообразовани парвенюта.

26

Анонимен

преди 2 години

Да подариш на някого компот от отровни химикали и наночастици е все едно да му подариш черна роза от името на мафията.

25

Анонимен

преди 2 години

Като ненужна стока ще бъдат препродавани.....хихихихихи :)) Все пак има овци за стригане, все ще пробутат нещо....хахаха :)))

24

Анонимен

преди 2 години

Кацаров ни увери, че отровите, които са купили на своя глава, без допитване на населението няма да бъдат унищожени. Ами да бяхте купили 5 млн дози арсеник. Резултата е същия.

23

да изхвърлим

преди 2 години

кацаров де, на бунищетоооооооо

22

Stoyanov

преди 2 години

До Запозната......... На черно щяла да търси ваксина , смях - ама госпожоууу *** си вземи във всеки уличен кош има ваксини. Хората не ги искат , тия се чудят какво да ги правят тя щяла на черно да търси , че и на детето щяла да сложи... бааааа...х мааа.муу.

21

Анонимен

преди 2 години

Какви са тези 5 мен. лв. за здравно неосигурени лица? Ваксините нали са безплатни за всички?! Или нещо пак се обърках?

20

Ямболски цървул

преди 2 години

А трябва!

19

Анонимен

преди 2 години

Малоун е просто едно вкиснало старче зашото не се вреди на много места и ръзи дезинформация навсякъде.