239

НЕ Е ВЯРНО

преди 2 години

Нищо от изнесеното за метежа от лятото на 2020г. не отговаря на истината. Защо Хаджигенов не показа записите, които му бяха предоставени от МВР. Там ясно се вижда кой, кой бие. Защо не покажат как започва нападението над полицаите.Скоро всичко ще излезе наяве.Лъжата и манипулацията с която едни хора взеха властта скоро ще стигне до хората.

238

Анонимен

преди 2 години

Ако бях на мястото на някой от битите, щях да ги съдя до дупка. Поне 2-3 години да работят за мене. Сега цяла България ги видя, съдът няма къде да ходи, освен да ги накаже както подобава.

237

Alex2

преди 2 години

Напротив много малко ги биха затова се оплакват! А ранените полицаи???

236

Народна поговорка

преди 2 години

"Да би мирно стояло,не би чудо видяло".Ако в протестите не участваха тези щурмоваци,на които пеем възхвала,ако те не бяха провокирали полицията,ако на протестите ги нямаше хулиганите на мутрите с яйцата,доматите,рибата,ковчезите и бесилките,то тогава тези протести щяха да привлекат много повече културни хора.Но вождовете на щурмоваците не искаха това,щеше ролята им да се размие и да не влезат във властта.Затова всичко бе опорочено и омазано с провокации,а сега викаме Браво на провокаторите.

235

По-долу някои пишат

преди 2 години

за семейства,че биячите имали семейства.Защо да нямат?Я някой от "демократите" да каже,че в семейството му никога не е имало скандали,всяко от децата е слушало и изпълнявало каквото му се каже.Ами ако е така или децата им са непроходили бебета,или децата за да слушат са били тормозени,подтискани и изнудвани.На никой от тях никога не му е идвало на ум да въздейства по-активно на децата,които не слушат и рушат реда и спокойствието?Стига глупости и преекспониране на инцидентите.

234

Анонимен

преди 2 години

Когато казвате А, кажете и Б, В и т. н. Казали сте имената на полицаите, а на тези, които не спазваха закона не. Някак си хич не е коректно, или така ви изнася. С такива простотии ще стигнем момента в който полицията няма да може да реагира адекватно на нищо.. и по лошо няма да иска да реагира. Тогава пак такива като мирноте протестъри ще ядат боя, ама ще се оплакват на арменския поп.

233

Me

преди 2 години

Сега, как ще се разхождат спокойно тези хора?Всеки момент може нещо да се случи....

232

Анонимен

преди 2 години

Тия имали семейства? Верно?Не е възможно да имат, това е някаква грешка. Да риташ вързан човек, това няма как да е родено от жена, а камо ли то да е родител. Тия са си престъпници от най-лошите. Защо такъв материал се наема в полицията?

231

Анонимен

преди 2 години

Абе май талибаните са прави, който от тия е ритал вързани хора без причина, пак да кажем без причина, понеже други са били вандалите, не битите - да се пребие целия им род, нали така. Имали били семейства, полицайчетата? Верно? Това поведение на човек , който има семейство ли е? Наистина? То ако е така - по-добре да им вземат децата, че тия са опасни не само за себе си.

230

Ангелов

преди 2 години

Полицаите просто си вършеха работата и не би трябвало да ги наказват за това. Щеше да е добре да "посъветват" отровните организатори на протеста, а вдъхновителя с юмручето, сигурно щеше да отмени изчегъртването. Изборите показаха, че народа вижда нещата по друг начин и очаква спокойствие и сигурност. А сега, като *** пяна отгоре изплуваха бабикяновци, хаджии, кюстендилски сливи, канадци, бойкикевци и друга подобна ***. А Слави е шут.

229

Анонимен

преди 2 години

До: номер 253 И ти си явно малодушен като твоя кумир, райхсфюрера на SS. Като видял дебелия на съюзниците, започнал да спасява евреи! Напразно се надявал да отърве въжето. Затова е сдъвкал капсула цианид! А Хитлер като научил че Химлер се предава го разжалвал и осъдил задочно на смърт.Та и с тебе така, само на приказки си смел!

228

Анонимен

преди 2 години

Името на главния Каскет всички го знаем! За какво са ни имена на разни редови милиционери биячи?!

227

Това е

преди 2 години

Голяма наглост и малодушие - хем да нападаш и предизвикваш органите на реда, хем после да се ооплакваш от тях че те били !

226

А

преди 2 години

Някой няма ли да покаже кадри какво вършат протестърите, малко преди да им се случат тия неща с полицията ?

225

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Тея трабва да лежат в затвора заедно със свойте началници , те ги наказали с порицаване.Сега разбирате ли защо трябва да се изчегърта всичко

224

Анонимен

преди 2 години

Априлското въстание приключи.

223

Полицай

преди 2 години

Ами да ги съдят като си изпускат нервите и бият без причина.Лошото в случая е, че политиците използваха полицията - да седят дни наред пасивно и да хвърлят върху тях какво ли не.Политическото послание беше - вижте ние властта и полицията сме добри, а протестиращите лоши. Като си в такава ситуация - да хвърлят върху тебе камъни и ти да стоиш се натрупва голямо напрежение и някой по-импулсивни за съжаление не издържат.Абе истината е, че самата професия е скапана - все си изтривалка.

222

Станислав

преди 2 години

Сегаочакваме и инената на хвърлящите паврта, камъни,блокиращи кръстовища и биещи се с полицията. Все пак всичко трябва да е открито.

221

Анонимен

преди 2 години

Не да ги обявяват ами да вземат да ги повишат!!!

220

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 240 Гледахме, всичко гледахме. И как милиционерите пропускат групи ултраси да се прикачат под носа им към протестиращите, без да ги обискират. И как стоят половин час под дъжд от бомбички, павета и т.н., без да помръднат, без да се страхуват и наистина не пострадаха. И как след като много добре видяха откъде ги хвърлят, тръгнаха да бият другите. Много добре видяхме всичко, гербав ***, това не ви е соц-ът. Всеки снима днес. Вече не можете да се скриете.