71

Електорат

преди 2 години

УЖ ЕС УЖ 30 ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ И НАКРАЯ БСП ПАРТИЯ НА ПРОТЕСТА И СЕ КАНИ ДА РЕДИ ТЕРИТОРИЯТА .БАСИ ТРАГЕДИЯТА...... ИМА ТАКЪВ *** НАРОД/ ИТН/БАНАНОВА РЕПУБЛИКА С ПРЕЗИДЕНТ ТОШКО АФРИКАНСКИ.ХИМНА ЩЕ Е АХ БАНАНА АХ БАНАНА .......

70

Петър

преди 2 години

Демократична България са излишни, защото както не само по тази тема са гола вода!

69

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е, че изолират от диалога партиите с доказани некадърници в държавното управление, знаещи само да крадат.

68

Анонимен

преди 2 години

Що за политик си след като ще изолираш от диалог партия с доказани специалисти в областта на държавното управление? Не се интересуват изобщо от възможно най-доброто управление на държавата, а лобират за своите олигархични групи и си чешат егото. Виж, че и аз мога! За сега виждаме, че могат малко.

67

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 2 години

др.НИНОВА , ВЕЧЕ Е ЗАПИСАЛА БСП , В РЕДИЦИТЕ НА ПАРТИЯТА НА КИРЕ-КАНАДЕЦО...БКП/..Българска Канадска Партия/---ПО ПРЕПОРЪКАТА НА РАДЕВ.....СЕГА СЕ ЧАКАТ И ОСТАНАЛИТЕ ОТ ИТН , ДиБ И ***...!....НЕМА ЛАБАВО--/ше обединяват лявото политическо пространство/

66

1

преди 2 години

До До 67,ало танев,виж спри тези митничари,и това ли е лъжа,обещал съм на съпартиеца си първанов.

65

ПОСЛУШАЙТЕ НИНОВА ,

преди 2 години

....НА КИРО-КАНАДЕЦА И РАДЕВ ИМ ТРЕБВАТ ПАРИТЕ ОТ "БЮДЖЕТА"----ЗА ПАРТИЯТА НА КИРЕ/БКП-Българска Кандска Партия/....И ЗА ПРЕИЗБИРАНЕТО НА РАДЕВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ!А , КАТО СТАНЕ ПАРТИЯТА НА КИРЕ-КАНАДЕЦО.....ВСИЧКИ ШЕ ВЛЕЗЕТЕ В НЕЯ...ЩЕТЕ --НЕ ЩЕТЕ...ПОД ЛИЧНОТО , РЪКОВОДСТВОТО НА ПРЕЗИДЕНТА!....ХИТРО , НАЛИ...??!

64

MaйMyнaтa

преди 2 години

И са кво, цирковете продължават. Аре оправете се да гласувате правилно другия път, или шоуто ще продължи дълго

63

До 67

преди 2 години

Баце, лъжата с чекмеджетата вече се изтърка. Измислете друга, или само толкова можете да излъжите.

62

Анонимен

преди 2 години

Като видиш гладен демократ, нахрани го. Като видиш гол демократ, дай му дрехи. Но за бога никога не давай власт на демократ, защото всички ще сме голи и гладни, както стана в България в последните 31 години!

61

Анонимен

преди 2 години

Като видиш гладен комунист, нахрани го. Като видиш гол комунист, дай му дрехи. Но забога никога не давай власт на комунист, защото всички ще сме голи и гладни!

60

Анонимен

преди 2 години

Щом мутрите вият, значи Нинова е направила нешо полезно за България.

59

Реалист

преди 2 години

Мутрите оставиха бюджета не България без да го актуализират и се надяват негативите от тяхната некадърност да отидат към следващите, които управляват в България. Затова и плащат все още на трoловете си да лаят по форумите.

58

1

преди 2 години

До Странджата,и ти знаеш,че тиквата,ако пак се докопа до властта,какво ще прави,чекмеджетата,могат да станат дузина,още много ще обикаля по сватби и панаири,като панаирджийска мечка.

57

И тази партия

преди 2 години

Има нужда от кюртаж - крайно време е да изчегъртат Нинова и да се реформират в работническо-селска партия, че социализмът се превърна в либерална клевета.

56

Красен

преди 2 години

Как да се споразумеят тези партии-еднодневки, като зад всяка от тях прозира интерес на олигарх: зад БСП седи ДС, зад "Демократична България" прозират интересите на Иво Прокопиев, Мая Манолова е получила издръжка от Васил Божков...

55

Анонимен

преди 2 години

Аааа, прабвате да видите дали ще стане кабинет и ако няма изгледи да подшушнете да не ви дават папката на вас, че да не се изложете пред чужденците. Хитра си ти Корни, много хитра сврака.

54

Анонимен

преди 2 години

Аз не мога да разбера едно нещо.След като първите две сили вместо да се обединят и да управлявят както изисква логиката на една демокрация, абе какви сте вие червените,че сте тръгнали да правите бюджет.Махайте се ,избори и тн.

53

No Name

преди 2 години

Свитата започна да се облизва. Само да не се избият с Майчето и Ицето докато разделят порциите.

52

Анонимен

преди 2 години

До Ай СиктирНа нея й е ясно, че е бита карта, прави демонстация на сила ( на мен ми звучи смешно това ), може да е 5-та на следващите избори, затова гледа да се докопа сега до кокала :))