24

Владо

преди 2 години

Да се махат.

23

Шушумига

преди 2 години

Африканците се ваксинират, другите не щат, даже и бягат.Правете си изводите ...

22

1971

преди 2 години

Нашите алчни хотелиери все недоволни.

21

Анонимен

преди 2 години

Ваксерите са чумата на 21 век. Обаче да, ама не. Но пасаран!Човечеството има нужда от себе си и вече се взема в ръце.

20

аз

преди 2 години

До Анонимен 19---------------- ти май си един от тях.

19

123

преди 2 години

Ден година храни...3.50 лв.кафето на плажа...15.00лв.чадэр с 2 шезлонга.Течен *** 4.70 лв.хич,ама хич не ги жаля дали са имали туристи или.не,прекаляват..

18

Анонимен

преди 2 години

Единственото, което са пропуснали в статията е, собствениците на хотели, хотелчета и барачки по морето, да поискат помощ от държавата...обезщетение, че паркингите, които са построили не отговарят на леглата в хотелите :D

17

бррр

преди 2 години

Мале, мале, щом от обикновена ваксинация ги е страх толкова, представям си, ако трябва нещо по-сериозно - то ще е вой, рев, сополи, сълзи... Сега само пускат фейк глупости във фейса и в коментарите, а при нещо по-сериозно сигурно паравоенни отряди ще създадат, само и само да си запазят малкия балон, в който живеят.

16

Бай Пешо

преди 2 години

Е, все някога трябваше да им светне, че ТРЯБВА да имат И паркоместа за стаите и апартаментите, които предлагат. С няколко десетилетия закъснение май започват да се усещат. За какво реват сега? Трябвало е да си *** за да не се сетиш, че гостите ти няма да се телепортират в хотела ти, а ще им трябват и места за паркиране на колите. Елементарно, Уотсън!

15

1

преди 2 години

Догодина съм на нашето море,най-вероятно в Синеморец или Лозенец.Защото много обичам да се къпя в изпражненея, а там са в голямо количество.От 20 г. се минавам да ходя на море в чужбина,главно Италия,Испания и Гърция,ама там едно *** няма за цяр.Скука и мизерия.И този проблем с паркирането-можеш да си паркираш където поискаш,място бол и няма как да се скараш или сбиеш с друг шофьор за паркомясто.Няма ги и несебърските мутри дето дебнат докато си свалиш багажа да ти грабнат колата,Абе скука

14

Смешник

преди 2 години

По скоро опасения от мизерия и от тва че винаги на края на сезона тр лъжат с парите,пак те както са и чужди граждани на странни извън ес нищо не могат да направят.Да нямаше ковид се пръскаше от персонал

13

Д Б

преди 2 години

Твърдо ПРОТИВ ваксините съм, но от друга страна един хамбургер при вас струва 18 лв, какво ми ревете?

12

до 12 анонимен

преди 2 години

може ли ти да ни я намериш и да шернеш? щото нищо не намирам ? а на един мъж, жена му я ....ли

11

Анонимен

преди 2 години

Догодина само талибаните ще дойдат на нашето море, но поне ще са доволни

10

Анонимен

преди 2 години

Усещат наближаващия край на техните кочини и сега се чудят за какво да реват

9

Анонимен

преди 2 години

Все не сте се наяли. Ако цените ви са нормални ще имате български туристи, а не да разчитате на румънци и руснаци.

8

АНОНИМЕН

преди 2 години

На тия от туристическия бизнис никога не може да им се угоди Вечно недоволни, а какво да кажат медицинските работници?

7

Анонимен

преди 2 години

СРАННО ЩО ЛИ БВГА ВСЕКИ ОТ ПРИЕБАВАКСИНАЦИЯТА,

6

Анонимен

преди 2 години

А вие продължавате ли да ги държите на минимални заплати и да бутате разликата под масата? Докато не излезете от сивия сектор, никакъв персонал за вас.И прооблем с ваксинацията имат само последователите на руските ***. 100% от този чужд персонал са от бившите съветски републики, дето путин троловете ги тровят с клипчета, с които сканират ваксинирани, лепят лъжици и други подобни алабалистики за "просветени" полуграмотни.

5

Анонимен

преди 2 години

Сянката на плажа по Северното Черноморие струва не повече от 5 лв. - Но колко са тия които ползват само чадър ? Чадър - 5лв ,2 шезлонга х 5лв = 10лв . реално "сянката" струва 15лв :)