98

Ямболски цървул

преди 2 години

Оплитате се от лъжи.Загубата на обоняние го казахте като симптом половин година след другите симптоми,а тук пишете,че това бил един от първите симптоми,които се проявявали!

97

US Immigrant

преди 2 години

Усещам свирепо чаткане по клавиатурите от страна на антиваксърите. Май яйце им се пече на дъ-то, че са толкова ербап, въпреки че е видно - доста от тях не са *** парчета, знаят какво ги чака, но от магарешки инат се държат за сламката "няма вирус". Както е казал народът: "всеки си носи кръста".

96

Анонимен

преди 2 години

Разбирам, че за да не изхвърлят ваксините, трябвало да се ваксинирам... умници.Като имате дълг към СЗО, ние трябва да играем според нечии правила, така ли? Отговорът на хората е ясен.

95

До 101

преди 2 години

Набирания, кофички, лицеви опори, скачане на въже, бягане - 5-7км. веднъж в седмицата. Спорта изобщо не пречи на пушенето.

94

фърчило

преди 2 години

Малко отклонение от класическите спорове за това дали има ковид и дали ваксините помагат или убиват (помагат, разбира се). Кой пусна това "персистира дълго време" в статията. Научете българския език! ПРОДЪЛЖАВА, ПРОДЪЛЖАВА, ПРОДЪЛЖАВА!

93

Анонимен

преди 2 години

Не съм видел хора през Лятото с 40 градуса температура, виж за другите сезони може :) Отново платените агитатори хвърлят прах в очите на простолюдието.....хахахаха :))

92

Джендю

преди 2 години

А, кървенето от анОса има ли го в диагнозите...? Само питам, че момците от Южния Парк хич не ме щадят... Може ***... онЪ да съм хванал...?

91

Анонимен

преди 2 години

Пропускат още нещо - леко падна средната възраст на умиращите. Досега беше 71 години, а сега е 67 години и продължава да пада.

90

Анонимен

преди 2 години

Че висока температура до 40 градуса е характерна за "лекото грипче"! При коронавируса нямаше такава висока температура. Да не би да го бъркат нещо вируса?

89

Анонимен

преди 2 години

От личен опит - ефективност на ваксините - 0%. Безопасност - не се знае.

88

Анонимен

преди 2 години

Като спрете шмъркането на бело,ще изчезнат и температурата и кашлицата със задух!!

87

Анонимен

преди 2 години

Ама вие нормални ли сте, по 20 пъти на ден пишете само за тоя вирус.

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 83 Баце,жив и здрав да си още дълги години.Ама какво спортуваш и пушиш по две кутии цигари...Баси и схемата пич.Спортуваш и пушиш.

85

IT-спец

преди 2 години

цитирам: "Имаме положителни случаи и на имунизирани лица, без оглед на вида на приложената ваксина. Определено при тях не се налага да бъдат хоспитализирани, тъй като заболяването протича много по-леко.." върпоса ми е от къде знаете че имате положителни случаи на имунизирани лица след като не е трябвало да бъдат хоспитализирани... с братовчед на Нострадамус ли сте говорили ? това е егати пропагандата за ваксинация....

84

ха ха

преди 2 години

Цели семейства до трета съребрена линия! :)))) Стига напъни. Делта летен грип е нищо особенно!

83

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираха всички възрастни хора с фалшивите ваксини !!!Каква очаквате ..... пр0сст народ без грам етика !!!

82

Анонимен

преди 2 години

Abe kakvi 40gradusa temperatura pri Covid-19... Abe vie napylno ste psihqsali !!!!Ei taka si pishat tuk ...bez otgovornost i bez zakon !!!!Za zatvor ste !!!

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 76 Можете ли да ми обясните каква е ползата за болничните заведения от това да пишат всички починали,че са били болни от Ковид. Сигурно има някаква далавера.

80

Анонимен

преди 2 години

До фактКато живееш в някое планинско село със 100 човека на кръст - нормално. Я ми обясни как така аз го хванах миналата година, а? И как ме държа 2 седмици плътно температурата? И как се разболяха и родителите ми? Я ми обясни как като излизах Май месец да пазара се чуваше как всеки втори кашля като животно?*** ок, вярвайте си - *** поне не лъжете

79

Анонимен

преди 2 години

"И напомнят, че сега е моментът хората да се защитят като се ваксинират" - Ха ха ха !