43

Дедо

преди 2 години

боже , колко сме *** и не сме се досетели до сега, че създатеките на ислямска държава, талибаните и тем подобно зло има само един корен и той е в Лангли ... "много ни правят на *** Саше"..много ...

42

Анонимен

преди 2 години

46, памперса нямаше друг избор! Ако не се съгласи с условията на талибаните, те щяха да изколят де що американец открият военен или цивилен без значение. Нека сега да мине 31 август и тогаз да видиш! Договорите са за това, за да се спазват. Талибаните се вижда, че ще спазят договора с памперса, но Господ да му е на помощ, ако той не го спази! Колкото до правата на жените, уговорката е в рамките на шериата. Да се образова жена е вредно за техническия прогрес. Тя трябва да си знае мястото!

41

Ха-ха

преди 2 години

Щом САЩ се изтеглиха от Афганистан,значи Хероинът вече не се харчи...А беше доходна дейност за ЦРУ-най-големият наркотрафикант в Света.

40

Анонимен

преди 2 години

Хора които си мислят че могат да се качат на реактивен самолет но не вътре а отвън и да очакват че ще оцелеят, на какъв етап от човешкото развитие се намират. Тези от другата страна- талибаните и те не са по напред в развитието си. За такова население независимост е противопоказно състояние

39

Анонимен

преди 2 години

Трагедията на САЩ е ,че администрацията на Памперса признава талибаните за легитимно правителство!Последствията ще са ужасни.

38

Анонимен

преди 2 години

Само Китай и Русия могат да възпитат талибаните чрез бой и труд.

37

Анонимен

преди 2 години

Ама че сте черногледи,бря! Ами погледнете го от хубавата му страна! Край с "демокрацията" и с феминизма в Афганистан. Хората си върнаха свободата от американската окупация и тероризъм. Разни обратни и останалите 33-66 пола няма да мърсят държавата. За това сега бягат, страх ги е от отмъщение и има защо! Това е мъжка държава и мъжете няма да допуснат от САЩ до им казват, как да си гласят жените, или пък разни извратени феминистки да развалят семействата им както при нас! Сега ще си платят скъпо!

36

Анонимен

преди 2 години

Американските войски пазеха талибаните от Китай и Русия. Сега ще бъдат унищожени наистина от Китай и Русия.

35

Анонимен

преди 2 години

Ще обявят халифат, джихат, война с неверниците и вече почват ударите от Китай и Русия, които ще ги унищожат. Китай и Русия сега им гледат сеира и се подготвят.

34

Анонимен

преди 2 години

Талибаните скоро ще искат Западна европа и САЩ да ги пазят от Русия и Китай. Вече няма американски войски. Русия и Китай ще удрят талибаните без опасност.

33

Анонимен

преди 2 години

Нека да вземат властта и да ги почваме пак да ги бием. Този път ще ги бият и Русия и Китай.

32

Анонимен

преди 2 години

"Авганистанските талибани купираха нашенските.". Че не знаеш как се пише Афганистан приемам. Но "кУпираха"??? Откъде ви намира Севда такива ***? Гербавите наистина нямате равни по неграмотност!

31

Този какъв е

преди 2 години

Потомствен дворянин или устроил се предател на народа си.

30

Ангела Меркел

преди 2 години

Симпатични млади хора.

29

Анонимен

преди 2 години

Тръмп не е атакувал никога друга държава.По-скоро ще сложат Камала Сутра и тогава ще започне истинския купон.

28

Бонго Бонго

преди 2 години

Сега импийчмънт и Тръмп ще атакува мощно Афганистан.. моя теория,може да не съм прав.

27

Бонго Бонго

преди 2 години

Ключа за неуспеха на САЩ и Русия преди е корупцията.Байдън ПРОДАДЕ АФГАНИСТАН на талибите и сега му е все тая.Преди и Русия правеше същото в по малки размери.

26

Пустиняк

преди 2 години

Пак ще има война на Авганистан ска територия.

25

Анонимен

преди 2 години

Т.е. наследвици на краварите. Не е ли шантав света

24

Анонимен

преди 2 години

Дискутирали са бройката на нежеланите от талибаните. ЦРУ вече знаят бройката. След като знаят какво ще се случи, ще решат в коя европейска държава да ги заселят. Канабис садят и в Сандански и на ЦРУ не му пука.