30

Всеки

преди 2 години

преброител двойно ваксиниран плюс бустер доза.

29

При четвърта

преди 2 години

вълна да пускам дома некой да ми внесе таа гад - никога. Ако беа казале още кога беа втората , третата вълна е моеше и да напраим компромисъ и да ги пущим,ама вече при четвърта н и к о г а. Те тава е положението с вълните. А инак за броенето а ме броат свеки ден ка одим у кърчмата ега ме преброат.

28

Ванката

преди 2 години

Нали имаме агенция по вписванията - всеки имот и собственик е там, имаме и ЕСГРАО - всички родени, умрели, роднини, наследници и адресни регистрации са там. Имаме и КАТ - всички МПС-та и собствениците им са там! Имаме НАП и НОИ - там ни следят доходите! Имаме и още държавни служби, агенции, дирекции и кво ли не, които храним за да ни броят пилците! Защо още милиони ще се харчат!?!?!

27

Анонимен

преди 2 години

Ако не им отворя какво ще ми направят? Точно през септември е пикът на 4-тата вълна, те решили проучване да правят по вратите... Да не говорим, че въобще не е ясно при кого ще попаднат тези данни и дали след това няма да последват обири на домовете.

26

До 21

преди 2 години

Какво електронно преброяване те гони? Ще събират кодове по вратите, това ли му е електронното?!

25

Анонимен

преди 2 години

Онлайн преброяване, но ще събират кодове по вратите?! Това е някаква нова бг иновация.

24

Анонимен

преди 2 години

Просто не им отваряйте вратата, не сте длъжни. Колко пъти ще се върнат?

23

Кал-Ел

преди 2 години

Няма да се преброявам. Нито аз нито някой от моето семейство. Водим се на адресни регистрации на които никой не живее. Къщата в която живеем е на името на човек в чужбина. Ще ми преброите дедовия ха-ха

22

Петак

преди 2 години

5 милиона човеци останахме в бедна българия.След 10 години ке паднем на три милиона.

21

Анонимен

преди 2 години

На предишното преброяване преди 10 години не влизаха, а служителят стоеше на вратата, просто за да свери информацията, която е подадена чрез е-мейл. И да не сте пуснали онлайн информацията, пак най-вероятно само ще ви направят анкетата на вратата, без да влизат.

20

Анонимен

преди 2 години

Виросоносител у дома си не пускам. Защо искате да ни заразите?

19

Анонимен

преди 2 години

За къф ни е това преброяване ? Похарчихми, по-точно усвоихме, 2 милиарда са електронно правителство и сега с молива ще броиме живите! Баси подиграфкатъ!

18

Анонимен

преди 2 години

Хора, пребройте се електронно за да спестим пари на държата. Спестяваме наши пари. Когато се преброиш електронно ще се похарчат 70 пъти по-малко пари отколкота да се дадат на партийному определен преброител от кмета на общината.

17

Бай Тошо

преди 2 години

Аз *** няма

16

да знаете

преди 2 години

Ан те такааааа, ами Четвъртата вЪлна?!Не пускам никого вкъщи.

15

Анкета

преди 2 години

ще пуснете ли в дома си някой, който не е ваксиниран и преди вашият дом е бил в стотици, ако не хиляди, чужди домове?!

14

Анонимен

преди 2 години

"А какво общо имат жилищата с броя на населението?" - Преброяват се, за да се докаже, че има прекалено много жилища, които стоят празни. В София например са над 20% заключените апартаменти. В провинцията нещата са още по-зле. А не спират да издават хиляди нови разрешитлни за строежи всяка година.

13

Анонимен

преди 2 години

За какво ви е това преброяване, не знаете ли колко да живи, колко да умрели и колко са в чужбина?

12

Тео

преди 2 години

А защо има въпрос дали има асансьор в сградата? Някой може ли да даде разумно обяснение?

11

Така

преди 2 години

ако има Преброяване, то това е Декларация, че вече Пандемия няма и съответно трябва Всички Мерки да бъдат премахнати! Включително раздаване на Държавни, Народни пари на частни фирми, Маски и Ваксинация с Експрементални Ваксини, което не е Законно, ако Пандемия - няма!!