15

Анонимен

преди 2 години

А, някой пак е запушил тунела!

14

Старият машинист

преди 2 години

ЦАР Борис Трети е бил правоспособен локомотивен машинист и често е посещавал Локомотивното депо София. Първата му работа в депото е била да влезе в канала под локомотивите и да се изцапа с масло. Един от работниците, бил затруднен с монтажа на някаква тежка част. Царят се доближил зад гърба му и казал "Какво, не става ли?" А работникът, без да го види креснал "Абе я си е... майката". После се обърнал и започнал да се извинява. "Нищо, нищо" засмял се Царя. "Така е, който не знае как да пита."

13

.

преди 2 години

Сега уви е станала "*** гара". Само бантускотски народ може да допусне това!

12

vlady

преди 2 години

Гарата има вид на истински паметник на културата, има нужда само от вътрешно озеленяване с храсти и дървета както и от развъждане на декоративни птици вътре. Добре е да бъде предоставена на Съюз на клошарите за стопанисване.

11

Анонимен

преди 2 години

Някога хората са вдигали България с безвъзмезден труд, сега всеки иска пари.

10

жалка държава

преди 2 години

Жалко е колко много сгради, свързани с историята на България във всеки един град и село се рутят, без държавата да прави нещо. тъжно е как потъпкваме историята, но това е държавата ни. В другите страни тези сгради се реставрират и поддържат и са атракция за туристите. То ние в голямата София не може да запазим сгради на велики поети и писатели, пък тази гара ли? жалко!

9

www

преди 2 години

Симеон да помогне.

8

Хемус

преди 2 години

Това с червената рокля къде е тръгнало с тия сандалки по-чукарите

7

ъъъ

преди 2 години

До Rewilant - и богата държава да бяхме, с население, което гледа само как да си напълни търбуха и каква простотия да направи, едва ли паметниците на културата щяха да имат различна съдба. Нищо не е пречело да бъде поддържана с минимални средства, но никой не го е направил. Сега ще търсят милиони, да я реставрират, за да може след 20 години да е пак в същото състояние, защото отново на никого няма да му пука. Не е в парите проблемът!

6

Анонимен

преди 2 години

"състоянието й не е цветущо" е доста меко казано.

5

Rewilant

преди 2 години

В бг е нормално всичко да се руши и разпада.Все пак сме бедна и е...а от всички нация.

4

Анонимен

преди 2 години

Трябва да я бутнат! Застрашава влаковото движение по линията София - Пловдив! Може да й направят заснемане и да я построят някъде другаде ако желаят. Сега на това място само пречи

3

баико

преди 2 години

да въстановат мавзолея

2

Анонимен

преди 2 години

Има светлина в тунела да. Когато всеки гласувал за тоя кмет от ВМРО даде по някой лев или сами почнат да я ремонтират. Или събарят.

1

Анонимен

преди 2 години

Тая т.нар. царска гара отдавна е една развалилна и и трябва просто един булдозер.. Защо се занимават с глупости, щели да я възстановяват?!