70

Анонимен

преди 2 години

Докъде я докарахме - да правим това което е изгодно на Радев.

69

При избори

преди 2 години

2 в 1 борбата ще е между ГЕРБ и БСП. Въпреки, че ИТН се опитаха да сложат прът в колелото на Корнелка, все пак Радев е припознат като кандидат на БСП, а не на ИТН. Все още, но пък той може да реши да хързулне Корнелка.

68

бивш комунист

преди 2 години

Що за президент ще избираме който търси ИЗГОДА.

67

фалконов

преди 2 години

Радев да се сърди на Славка. Даде му първото място на изборите, за да му осигури оня спокойствието. *** Славка го изпързаля. Кофти.

66

ДО-ЛА - ДО

преди 2 години

До ДО 64 - хората знаят,че шкафчетата и парите в него са КЬО-ФИШЕК

65

Васко

преди 2 години

Президента Радев да си стяга багажа! На предстоящите избори и мечка от Балкана да предложат, хората ще я предпочетат пред юмрука! Стига с тия експерименти! Къде останаха свестните българи!

64

Найденов

преди 2 години

Не е разумно изборите да бъдат две в едно ! Хората ще се объркат и няма да се получи желаното !!!! Според мен Президентът трябва да има собствена предизборна кампания,за да убеди българите,кой е и как вижда втория си мандат!

63

Логично

преди 2 години

избори 2 в 1 са най- изгодни, ча партията, която изкара най- силния кандидат за президент. Ако хората се ориентират мажоритарно към Радев, това е шанс БСП да си върнат разпилените по разни протестърски партийки гласове, ако надделее опонента му - това е шанс ГЕРБ да си възстановят позициите в НС.

62

Анонимeн

преди 2 години

Човеко, си го интересува неговия бизнес с машините, защото за едни това са "избори до дупка" / в която после ще ни заровят, ама нейсе / , а за него това е бизнес. Не да го привиква назначения Мин.Председател да го плаши и да му преглежда сметките. Миналия път беше, без печалба, тоз път няма да мине номера. Все пак пазара е свободен, да си намерят друг софтуер и машини. Абе Славчо нали щеше да е много евтино ?

61

ДО 64

преди 2 години

Човече първо така наречената и компроментирана прокуратура у нас първо да се заеме с твърдения на вожда борисоф за шкафченца и кюлченца. Да ама требват мъ...де за да го направиш това.

60

Ти да видиш

преди 2 години

От избори 2 в 1 няма полза статуквото (ГЕРБ , ДПС , БСП) .При избори 2 в 1 ще има висока избирателна активност (в сравнение с парламентарни), а тези партии няма как да спечелят нови гласове и всички 20 процента повече гласували ще за за ИТН, ДБ Божков и Възраждане.Иабори 2 в 1 ще даде най-голяма легитимност на правителството и определено може да изненада "социолозите".

59

Анонимен

преди 2 години

Какво става тук бе хора? Явно е доста доходно да пишеш срещу Радев? Много парички са гушнаЛи ГЕРБ и много, ама граничещо със здравия разум, е страха да не остане още 5 години Радев. Нека остане и нека си получат заслуженото тия заради които 12 години сме най-бедни, т.е. 20% ОТ ЖИВОТА НИ ГО ОТНЕХА, ОТКРАДНАХА.

58

пияница мистик

преди 2 години

До 66 === Ами! Ти пък! Никакви 20-30 милиарда, направо 1 трилион открадна Бойко (не Дамаджанов с 19-те имота, а Борисов). Аз лично видях с очите си снимката, как ги държи в едно отключено чекмедже :))) Понеже не е имал време да ги премести в касата до вратата, да ги вкара в швейцарска банка или в някоя офшорка. Това е защото много бързо е крал и е нямал време :))))))))))))) И сега, на нас, троловете, ни плаща по 1 кюлче злато на ден, за да го защитаваме

57

Анонимен

преди 2 години

А бе това май е сайт на партииката на бездарните и крадливите гербери. УУУУжас. Махам се.

56

Анонимен

преди 2 години

Баси колко пари дават герберите за ***. Малииии. ДОКАЗВАТ, ЧЕ СА ГИПИЛЕ 20-30 МИЛИАРАД ЗА 12 ГОДИНИ ДИКТАТУРА И ОЛЕГРОФЕНИЯ.

55

На Чорапа и Киро

преди 2 години

Гешев да не се ослушва, а да им повдигне обвинение за грубо погазване на Конституцията....

54

Анонимен

преди 2 години

герберунгели, ИЗВИНИХТЕ ЛИ СЕ НА КИРО БЕ??? ЛЪЖЦИ!

53

Ева

преди 2 години

До Анонимен55Ееее друго си беше с оня дето сричаше от листчето и го шляпаха по врата.

52

Анонимен

преди 2 години

Moшеника заедно с Киро Харбърда :) са за съд, че се изгавриха с Конституцията...

51

1

преди 2 години

Единствения шанс на протестърите и зеления чорап да спечелят изборите са фалшивите машини.Първо ще откажат половината избиратели да гласуват и второ ще фалшифицират резултатите.На мен не ми пука,надиплил съм доста пачки в чужди банки,синовете ми завършиха истински университети в Германия,имат си чудесни професии и реализация там.Не като киро харварда дето нищо не е постигнал В Канада е дошъл да краде България и лъже като дърт индианец.