19

Асен

преди 2 години

Не само ГЕРБ са крали първо *** окрадаха България виновни са комунистите

18

pinochet

преди 2 години

До АнонименА преди Борисов милиардиде къде са.Да Ти изброявам ли комунистическите особи.

17

Анонимен

преди 2 години

Кога не е бил ощетен народа

16

Баба

преди 2 години

А тези родени преди 1959г те са работили и са плащали осигуровки ,но заплатите бяха по 200 300 лв и сега пенсията моята е 290 лв при 35 г. Стаж защо??не е ли редно да бъдат актуализирани

15

Анонимен

преди 2 години

Изпълзи ли нещо да ви казва тоя пенсионен математик и нему подобни, очаквайте поредния пенсионно-конспиративен хаос.

14

Анонимен

преди 2 години

Няколко стотици милиарда от чекмеджетата на ГЕРБ и бюджета на България в вързан за 100 години напред.

13

Анонимен

преди 2 години

Целта е ясна, да се ограбт парите на хората в частните пенсионни фондове за да има за всякакви хрантутници в НОИ. Това е.

12

Анонимен

преди 2 години

Парите за пенсиите са в 470-те млн, които Божков черепа дължи на държавата. В 4-те млд, които Ц.Василев разпиля от фалиралата КТБ.Също и кръга около Прокопиев, който рекетира държавата. В над 3-те млд, които платихме, заради неизгодния договор с Газпром, който подписа БСП и компания, от "Големия шлем".

11

Анонимен

преди 2 години

Парите за пенсии са в чекмеджетата на ГЕРБ, така че повишаване на пенсиите няма да има.

10

Реалист

преди 2 години

Цитат: ....през годините непрекъснато се увеличаваше разликата между стари и нови пенсии. И в един момент хора, които са работили едно и също нещо, разликата им в пенсията нарастваше до над 100 лв.", добави той. +Край на цитата.+ Какви 100 лева сънува Нейков?! Началната пенсия зависи от един среден осигурителен доход за 12 месеца, който сега е два пъти по-висок в сравнение с преди 10 години и 5 пъти по-висок в сравнение с преди 20 години. Вярно е, че старите пенсии са осъвременявани, но не могат

9

Анонимен

преди 2 години

Защо в системата на МВР и МО ВЕЧЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ ПЕНСИОНИРАНИ СЛУЖИТЕЛИ СА НА ЗАПЛАТА И ПЕНСИЯ ЕДНОВРЕМЕННО и това продължава от началото на 2016г.това не е справедливо има хора за съд и те трябва да си понесат отговорността за този хаос.

8

Анонимен

преди 2 години

В Словения са орязани пенсиите на всички номенклатурни кадри на гехните комунисти,както и на служителите на тяхното ДС,които са подкрепяли режима.Това е справедливо,защото за нищо правене,с много привилегии и големи заплати,си осигурили и големи пенсии.Аз предлагам и допълнение у нас.Да се орежат пенсиите на всички крупни приватизатори,защото ограбиха трудът на две поколения българи! Да,ама не.В България командват още комунистите,за разлика от останалите бивши соц.страни!

7

Анонимен

преди 2 години

Най-нормалното нещо беше всички да си получават от НОИ това което им се полага, а не да принуждават хората с втори допълнителен фонд да си дарят парите на НОИ. Кой и защо реши да намалява на осигуряващите се в НОИ с 24%, защото видите ли имали и частен фонд. Това си е комунистически грабеж.

6

Анонимен

преди 2 години

Най-хубавото от цялата статия е, че не се разбира абсолютно нищо. Нито какви са възможностите, нито колко ще е (би била) пенсията при единия или другия вариант. Сърдечно ви благодаря, другари журналисти!

5

Д-Р ПСИХО

преди 2 години

прегледай се... ела в Центъра за психично здраве... Костов е шеф на наско гнома и води ДСБ, които са в основата на дай.ми.България, какво СДС какви 5 лева, министърът ме беше Нейков, който непрекъснато от екрана облъчва хората, че е много по-добре пенсиите да са ниски

4

Анонимен

преди 2 години

Нейков е рекламен агент на пенсионните фондове

3

До БОМБАстичен

преди 2 години

ГЕРБ-СДС............нали са в коалиция вече.............Костов е един гаден седерсар!!!

2

БОМБАстичен

преди 2 години

този да......... сигурно работи във ФейкНюз, първо пенсионната система като такава, каквато е днес я сътвориха сините отмъстители на Костов, които сега се подвизават като нови в дайБългария, второ Краделия иска отдавна преизчисляване, извадиха данните от това действие и се оказва, че на 2/3 ще им бъде увеличена пенсията с по-малко от добавката на Борисов или около 30 лева

1

да

преди 2 години

100 % ще има ощетени пенсионери..........това е бомба, заложена от ГЕРБ...........знаем ги тия номера!!!