38

Анонимен

преди 2 години

Ами тая дебеланка *** защо не набоде първо себе си, а след това дъщеря си или снаха си ( стига да ги има), не да дава непоискани съвети. Нормалните хора не пречат на тези, които искат да се бодат с ваксината, но да се препоръчва това на новородени пеленачета, малки деца, бременни жени, на двойки, които правят опити за дете, е престъпление! Тая измамница Радостина Александрова е затвор!

37

Анонимен

преди 2 години

До ГеоргиЖоро Жоро, говориш за народа си, сякаш си нещо по-различно или по-развито, а от думите ти блика едно голямо нищо. Много други народи са "по-напред" заради изначалното заграбване, а не заради по-големият капацитет на ума им, но за такива имитатори мечтатели, които определят стойността в зависимост от цената, няма никакво значение. Кучета без принадлежност се наричат, знаеш как

36

14

преди 2 години

До Георги Следващият собственик на държавата ни може да бъде някой като тези фармгиганти, които забогатяват от ваксините си. И клакьорите им тука - професорчета, доцентчета, тролченца - вземат трохи за подаяния и се продават. Презирам ви.

35

Георги

преди 2 години

Не знам защо се мъчите още да наливате акъл на ганьовеца. Дори да напишете, че ваксините не предизвикват вулканични изригвания, той ще твърди обратното. Този народ е толкова изостанал заради собственото си невежество, че напълно си заслужава съдбата. Късмет на следващият собственик на територията ни.

34

Доктор Дулитъл

преди 2 години

Александрова, ти защо не се грижиш за здравето си. Виж се на какво мязаш.

33

14

преди 2 години

Няма ли съседи тази, да й налеят малко мозък в главата.

32

Darth shadow

преди 2 години

И така на летището има скенер, който веднага разпознава кой е ваксиниран, а кой невъпроса е какво има във ваксината за да се задейства скенера...Надали нещо полезно за Здравето и Живота..

31

Анонимен

преди 2 години

Е то този екземпляр по принцип не може да забременее, камоли да абортира. Затова му е лесно да говори.

30

мунчо

преди 2 години

пак ли тоз прасунгер ще ни агитира и бременните и родилките и деца всички под иглата... кой оцелял оцелял... Дания е една антидържава. ако не се нанодеш от септември не можеш да работиш. дори като самонает. а сега пак почнаха да се разболяват и ще има боц до гроб.

29

Анонимен

преди 2 години

Брей има една камара доказани аборти след вакса и тая отрича. Трагично е!

28

Darth shadow

преди 2 години

пак ли тази тлъста крастава жаба радостина александрова

27

Анонимен

преди 2 години

вече разбрах как ги въртят първо бай Шиле се кривондели и се пули няколко дена ,после пускат математичетата ге-йчета ,най-дъртия брадат ге-й ,средния и свършват с най - малкото гей-че ,после пускат дъртите баби продажници ,Глоб Блоб разни тюлени хипопо-тами и после отначало след няколко дена.Как не ви омръзна да ви управлява шайка престъпници и продажници!Въоражавайте се не само с овче търпение!

26

.

преди 2 години

До аборт не водят. Само до стерилност.

25

Селяк

преди 2 години

Изгониха ме от Интернет Клуба, че съм бил без Маска?! Какво става в Градо, хубаво одим там, веднъж на 2-3 години!

24

Анонимен

преди 2 години

Още е рано да се дават оценки за ефекта на ваксините. Огромен фактор играе финансовата облага от продажбата на ваксина, така че тепърва ще се вижда. Не казвам, че е лошо, не казвам, че е добро, казвам просто, че е рано.

23

Селяк

преди 2 години

Закусих 6 кебапчета (собствено производство) с 1 бира само, че е все пак закуска! какво това COVID-19, за пръв път го чувам?

22

Чоко

преди 2 години

В Испания в момента е мазало от умряли от Ковид при това двойно ваксинирани. Да , вярно, че са на възраст 80 години но се вижда, че ваксините не ги спасяват. Младите така или иначе го карат леко и си продължават живота.

21

Бременна

преди 2 години

значи лекарите не ми дават да ям редица храни, защото съм бременна, но е ок са се инжектирам с продукт, чиета съдържание е неизвестно - на флаконите на листовката, където трябва да е съдържанието e празно поле - няма нищо! обяснете ми, колко трябва да си, да не казвам какъв, за да намираш това за нормално!!

20

Шаши

преди 2 години

Ей, професоре. Кажи на хората да ядат сладолед. И искай комисионна. ,, Пломбир" рекламирай.

19

Анонимен

преди 2 години

АМА ЗАЩО РАЗОЧАРОВАТЕ ТИЯ ДЕТО ИМ ПЛАЩАТ ДА ПИШАТ ПРОТИВ ВАКСИНИТЕ, АМИ КО ШИ РЕЧЕТЕ ЗА ТОВА КАК САМОЛЕТИ РЪСЯТ С ПНЕВМОНИТ- МАЛИЙ ТО ГОЛЕМИ ЛЪЖИ, ЦЕЛТА- РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ- НА ОЛИГАРХИЯТА И Е НУЖЕН ***, БЕДЕН И НЕУК НАРОД- ТОЙ ЛЕСНО СЕ УПРАВЛЯВА....