30

Елена Иванова

преди 2 години

Респект господин Путин ! Дано скоро станем част от Русия, една държава !

29

Щерев

преди 2 години

на това му се казва купуване на гласове с държавна пара..ха.ха а другите да ровят кошовете..ха.ха

28

Анонимен

преди 2 години

"тази част от гласоподавателите му така или иначе гласуват за неговата партия"------------- Тук истината е 50/50. Руските пенсионери масово гласуват за КПРФ /Комунистическата партия на РФ/, въпреки че лидерът й Зюганов е йесшчо тот copocoид и байдънист.

27

Анонимен

преди 2 години

Последовател и ученик на българския генерал Б.Борисов.

26

Степан

преди 2 години

Меркел само може да кузирувa на Владимир Владимирович. Меркел му идва на килимчето да му се моли за гaз.

25

Ron Burgundy

преди 2 години

Предизборно хахах, щото има нужда ли. Тоя човек спаси страната от западната гейпаплач. Русия , напук на соросоиднитте изччадия , продължава да се развива с бързи темпове. Да е жив и здрав.....дълги години да е начело, за да осмирява мераците на САЩ за господство...

24

Анонимен

преди 2 години

И Бойко раздаваше пари предизборно, но това е друга работа нали?

23

Анонимен

преди 2 години

По време на срещата си с Путин, Г-жа Меркел повдигна въпроса за освобождаването на Навални, а диктатора се почувства крайно неловко. Бундесканцлерината размаха пръст на Путин.

22

Червен пенсионер

преди 2 години

Путин е добро момче, мисли за старците, дано остане на власт докато е жив. Защо да се дават пари за избори. Путин превърна Русия в уредена и процъфтяваща страна.

21

бай ганю

преди 2 години

тази част от гласоподавателите му така или иначе гласуват за неговата партия и е излишно да ги купува.дали по подобие на боко ще хвърля народни пари през прозореца на джипката?

20

пияница мистик

преди 2 години

До Койчо === Заглавни, малки букви? Препинателни значи нещо? "СваДба"??? Абе що всички комунисти сте толкова зашеметени и пpoсти бе :)))

19

хеха

преди 2 години

Много интересно. За Путин ли ще гласуват или за Путин ?

18

Койчо

преди 2 години

Той и боко раздаде ама с тези чекмеджета го изчагъркаха.Жената го пита къде са милиардите на свадбата а той жално гледаше

17

Маг Минчо

преди 2 години

6,5 млрд $!!! Браво!!! Ама пък еднократно:-)))Но така се печелят избори...многократно!

16

До Велмазов

преди 2 години

Чест и почитания,значи? А когато нашия управник го правеше - Долу популизма!

15

пияница мистик

преди 2 години

До Атанас Велмазов === Ахахахахахахахаха :))) За да заживееш още по-мизерно със заплата от 250 лева :))) Явно си мазохист аскет и си падаш по спартанския начин на живот, само с хляб, сол и вода :)))

14

Атанас Велмазов

преди 2 години

Чест и адмирации, господин Путин ! Велик лидер и държавник ! Дано скоро Федерацията да анексира и клетница майка България !

13

пияница мистик

преди 2 години

Искате ли да позная коя партия ще победи на предстоящите избори? Предлагам залог 1000:1 :))) Ако аз позная, ми давате левче, ако сгреша, аз ви давам 1000 лева....Е? Има ли желаещи да се обзаложим?

12

До 15

преди 2 години

Няма никъде 25000 рубли минимална. Само в Москва е 20589 рубли, в Московска област е 15500, навсякъде другаде е 12792рубли = 288лв.

11

Жо

преди 2 години

"Путин раздава" на военните и пенсионерита, Бойко дава на пенсионерите, Бай Тошо дава на "народа" ... Само плиткоумни хора вярват, че вождовете дават нещо. Парите са от данъкоплатците, т.Е. от нас. Вождовете няма да извадят и един долар от чекмеджетата си.