19

Анонимен

преди 2 години

"Преди 20 дена една девойка от Генуа на 28 години на име Camilla умира в страшна агония във ваксърския център." - Началото на юни месец е починала според разни статии в нета. За нея поне са писали, а за колко не са само можем да гадаем...

18

до 13

преди 2 години

Бой за ваксини щеше да има, ако вируса беше действително опасен.Ама за ваксини срещу обикновен грипоид като короната, може да се бият само онези, които бяха на опашките за тоалетна хартия миналото лято.

17

Анонимен

преди 2 години

"За последните 2 седмици заболяваемостта е 227,9 на 100 000 души." т.е. ако имаме едно училище с 1000 ученика 2-*** ще са болни, което в 2021 година се нарича вече червена зона. Тези, които си спомняме какво беше преди 03.2020 (за съжаление вече сме все по-малко) знаем, че при 2-*** болни в училище с 1000 ученика мерките, които се взимаха бяха следните: Класната им ръководителка и най-близките им приятели им пожелаваха бързо оздравяване. Днес това се нарича червена зона и затварят бизнеси, хора...

16

Анонимен

преди 2 години

Много заразени бе цели 0.2%, яко ще се мре...

15

да си оправят --

преди 2 години

--здравеопазването ! АЗ курбан на провалена здравна система няма да ставам , и никакви здравни вноски да не търсят , заради тях във годината стоим без пари по 5-месеца ,а те си ходят на работа и само мрънкотят . и най-мкого починали във БГ--това е защото са толкова кадърни .Кацата се опитва да се изсули тарикатски --пак юе затваря но чрз областните щабове...

14

Истината

преди 2 години

Антиваксър съм и никога няма да се ваксинирам!

13

до честен

преди 2 години

и кво ни интересува,стой си

12

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да правят ,докато не ваксинират 85% от населението или докато не се разболеят 85% от населението ще си имаме вълни и специално за нас ще си имаме цунами само след седмица.След това ще видите какво означава бой за ваксини.

11

Честен

преди 2 години

Че аз съм си и без това под домашен арест.

10

до Честен

преди 2 години

аха то искаш не 220 а 2200, не е проблем ще станат ама ще си седиш у дома заключен.

9

Честен

преди 2 години

220 човека болни от 100 000 си е нещо... Сериозно?! :D Цирк Балкански.

8

до Шаши

преди 2 години

абе и да тц каш старите поговорки не се интерпретират, пък то си стреляй в тъмното

7

Анонимен

преди 2 години

Вирусът трепери от щаба, щабът трепери от вируса. Да видим кой-кого ще надтрепери.

6

Шаши

преди 2 години

Тц, не. Последен се смее този, който стреля пръв. И при този натиск за ваксиниране....

5

Кал-Ел

преди 2 години

До 2 Гейтс е бостанско плашило, не е създал никакви вируси, защото вируси не съществуват. Хората станаха мързеливи и се задоволяват дори със социални помощи. На принципа "всичко е свързано" нещата на "елита" се получиха, хората започнаха да мързелуват, да затъпяват, омешиха се с други раси и подвидове на човека, погрозняха и освен това ги излъгаха, че са специални. Скоро ще се раздават социални помощи срещу "ваксина" и всичко ще си дойде на мястото.

4

до СМЯХ

преди 2 години

който се смее последен той се смее най добре, такс че задръж усмивките ехидни.

3

Циркът

преди 2 години

Продължава, а България обеднява ли обеднява, щото вече никой в Държавата не работи - само със Сезонният Корона Грип се занимава!

2

Анонимен

преди 2 години

Хванах се да бачкам на бИнзиностанция,и като гледам какъв е материала не само в България а и по света,чак сега разбрах защо чичко Гейтс създаде вируса и ваксините!!

1

СМЯХ !

преди 2 години

Спешно , защото хората сякаш не измират !! Няма вече найлонови чували , които да се носят с една ръка а ?!